face 'de yokum,bisiklet forum artık markalaştı,bu foruma yakışıyor,2004 'de kurulduğunu biliyorum ,,2009 ocak ayı üye oldum,o vakitler,murat reisin idi ,sonra deltaya geçti,bu forumun sürekliliğini görmek,beni her zaman sevindirdi,bunu kendime örnek alarak bende performansa dayanan etaplarda sürekliliğimi devam ettirmek niyetindeyim birinci 7 yıllık plan bitti scott scale 30 ile, 50.000 km 'yi geçmiş idi eski küheylan,ikinci dönem başladı benim mesleğim bu ,yani amatör anlayışta dayanıklılığa dayanan idman anlayışları ve turlar,dudullu-bıçkıdere idman yerimdir ve öylede kalacaktır 33 km durmadan basarım bi sürü eğimde ,
benden genç olan dostlarımın önceleri performansları yok iken ama zamanla nerelere geldiğini gerek uludağ eğimlerinde ,(84 km 'lik etapta)ve gerekse kartepe eğimlerinde gördüm ,(218 km)
önemli olan kendimizi geliştirmek idi,yalnış yaptığım zaman anında yazdım,şu hatayı yaptım düştüm dedim 3 kez kilitli pedaldan sola ağırlık verince düştüm,diye
bu ülkede bisiklet antrenörlerinin sayısı fazla değil,ama mehmet ali sport'un eski hocası bana tiyoları verdi,
kendine güven duygusu işin anahtarı gerisi ise teknik bilgiler,
interval tekniği -uzunlarda-ve eğimlerde ,ve düzde uyguladığım düşük vites yüksek kadans ,
kendi namıma öz eleştirimi yapacağım ve günah çıkartacağım,
benim en büyük suçum ,kartepe bisiklet takımının kurallarını koymakla oldu
33 km non stop idmanlarda ve dudullu-göçbeyli 50 km'de
1- pedal kesmeden gidilecek idi
2- eğimlerde ,düzde pedal kesmeden mataradan su içilecekti
3- lastiği patlayan anında tamir edecek ve ekibe yetişecek idi
sonunda 10 adam bile sabitlenemedi, ve 4 adamda kaldık bunada şükür bu işi hobi olarak götürmek zaman ile doğru orantılı,
emekli olacaksınız ,evli iseniz hanımınıza ters düşmeyeceksiniz,iş hayatınız idmanlarınızı etkilemiyecek,
grup içinde 4 adam bende dahil uyumluyuz,karakter olarak ,idmanlarda disipin olarak, sahada trafiği tehlikeye düşürecek tek hareket olmamıştır,
diğer birbirinden kopuk ve kavgalı bisiklet gruplarının bence aralarında bir uzlaşmaya varmaları hayırlı olur diye düşünüyorum.aksi durum,türkiyede bisikletin kitleselleşmesine darbe olur.bireyselliğin yerini kitleselcilik almalı
anadolu yakada ve avrupa yakada tüm türkiyede ,ve bu forumda performansa dayanan idmanlarda çalışan ter döken tüm amatör performans grupları bizim kardeşlerimizdir.