Scudo Sports

Bisikletlilere ceza kesilmesi

Ne konusuldugunu okuyarak anlayabiliyorum neden herkesin adina konusuyorsunuz? Geri donup bir okuyun kimler kanununu savunmus ve uymamiz gerektigini soylemis bir bakin.Kime ne saygisizlik yapmisim bu da kendini hakli cikarmaya calismanin yeni ve ergence metodu ben soyleyeceklerimi soylerim saygisiz bulunursa moderatorler gerekli uyariyi yapar ahlak polisimisin karar vericimisiniz hayirdir?Ben bisiklet surucusuyum her gunum kelle koltukta her suruste ayri bir manyaga denk geliyorum tabiki kendimi korumak icin her turlu onlemi alacam gerisi bos.İster kina ister yargila ama bana bu aptal kanunlari savunma
Okuduğunuzu anlayabildiğinizi sanmıyorum.

Hâlâ kanunları savunma diyorsanız benden bu kadar.

"Hayırdır" gibi kahvehane ağızlarını bırakalı yıllar oldu. Ergen methodu deyip 40 lı yaşlarda hâlâ ergence yazmak.

Geriye dönüp bakınca sadece bir kişi "ezik" kelimesini kullanmış ve bunu aklı evveller diye genelleştiren sizsiniz. Direkt o mesajı alıntılayıp yazın o zaman.

Herkes adına konuştuğumu da kim söyledi. Sadece genel mesajlara bakarak bir çözüm arayan insanların çoluğunu görüp yazmak ne zaman herkes adına konuşmak oldu?

Moderatörler de insan biz de insanız. Onlar eylem yapar biz de üyeler olarak uyarma hakkına sahibiz. Siz de tabi.

Buradan şunu anlıyoruz, moderatör bir şey dese sesiniz çıkmayacak, biz dediğimizde "moderatör müsün" diyorsunuz. Şimdi kim hangi kuralı, kanunu savunuyor bir bakın isterseniz. Ben moderatöre de aynı yazarım üyeye de.

Edit: imlâ

Son düzenleme:
Scudo
Bana yazma arkadasim kendi isine bak

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Ohoo gunluk hayattan aytilalim azicik hobodaslarimizla zaman gecirelim diyoruz daha cok strese giriyoruz mesajina bak arkadasim direkt bana yaziyorsun bana yazma benimle polemige girme kimseyle tantana istemiyirum zaten ulkenin civisi cikmis bir de buraya gelince boyle tavirlar.Begenmediysen fikirlerimi bana yazma bu kadar basit ya ne muhattap oluyorsun

Geri