Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette gözlük kullanmak şart mı?

Peki oval yüz şekline uygun nasıl bir bisiklet gözlüğü seçmeliyiz?
Piyasadaki çoğu gözlük 15 cm felan genişliğinde ve benim yüzüm için çok büyük kalıyor ve hoş durmayacağından eminim
Max 13-14 cm genişliğinde bir model bana uyacaktır diye düşünüyorum ama Aliexpress te böyle bir model bulamadım

Scudo
@Desert Fox ilk taktigimda oldu ama sonra kalmadi.

kask altı bere önerileri var mı arkadaşlar sinüzitten muzdarip birisi olarak soruyorum

kask altı bere önerileri var mı arkadaşlar sinüzitten muzdarip birisi olarak soruyorum
Buff kullanın demek istiyorum ama alnınız açık kalırsa bir anlamı olmaz ağzı ve burnunuzu kapatmanın.
Yurt dışından yada daha kaliteli bir maske alma şansınız yoksa decathlon bisiklet maskesi kullanabilirsiniz işinizi görür.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
@Cycoholic işin tuhaf yanı kelle de büyük pek gider mi gitmez mi bu tarz balaklavalar denemek lazım..
Yurt dışı tavsiyenizi de görebilirim.

• Beğen
@5ef Türkiye'de Salomon ve spx mağazalarda benzerleri var ancak deneme şansım olmadı. Çok kalın olmayacak balaklava modellerini bulabilirsiniz. En son wiggle alışverişimde dhb sipariş edecektim ancak unuttum. Dhb balaklava modeline de bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Gözlük kaza anında gözü koruyor iki yıl önce yaptığım büyük kazada gözlüğümün camı stabilize yola sürtüp tamamen derin çiziklerle deforme olmuş beni çok büyük bir yaradan belki de kör olmaktan kurtarmıştı toz, rüzgar, güneş böcek engelleme faydası da cabası asla gözlüksüz yola çıkmıyorum

Alttaki ürünün ince modelinden aldım çeyreği kadarını içine katliyorum. Tepeden başıma takip kaslarım dahil alnimi ve kulaklarımı kapatıyorum. Tepede kalan fazlalığı arkadan sallandiriyorum. Hatun yeniçeri ağası gibi oldun diyor. Kalın olan modelini de boyunluk ağızlık olarak takıyorum sadece gözler açıkta kalıyor. Gayet memnunum.

@z_g_h Şimdi sizi hayal ettim cidden hatunun düşüncesi doğru :))
@seko35.50 hocam bu tarz ürünler nefes alınabilirlik ve sağlam kalması açısından polyester ile desteklendiği için tavsiye etmiyorum aksine oran çok olunca %85 benim başımı terletir kesin..
@Cycoholic sizi aynı anda etiketleyemedim nedense o kadar profesyonel değilim hocam bisikletimde ekipmanlarım da orta seviye o yüzden muhtemelen deneme amaçlı bu şekil bir şey bulursam fiyat/performans tercih edeceğim :)

edit:forum otomatik mesajları birleştirdi nays.

5ef
siz bilirsiniz,siz öneri istemişsiniz,bende ürünü kullanan biri olarak ve memnun olduğum için cevap yazdım,hem rüzgarı kessin hem terletmesin derseniz o bende yok.

Geri