Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette kışlık giyim

@trainspotting35 Vay be Kocaelide de Decathon var ama bu kadar indiirm olmuyor. Hoş geçen Btwin 300 MTB ayakkaıyı 39 liraya vermişler.Kaçırdım. Hergün uğramak gerek o zaman.

Scudo
@omerdagtekin Benim en büyük şansın 5 sefer uğradığımda da iki sefer büyük indirime denk gelmem oldu. Bedeniniz xs sa acayip şanslısınız her dönem indirime rastlamanız mümkün. Ben L giyiyorum zorlayarak M nin içine de giriyorum :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@bsklt07 hocam taytin altinda cok rahatsiz ediyor diyorlardi da yoksa iclik alacagim direk. 30 40 lira iclik parasi, en dusuk 80 90 lira tayt :(

@hasanalparslang
Hocam cok tesekkurler ancak uzun surdugu icin aliexpress dusunmuyorum :) kisa Formam var aliexpressten de simdi 4 5 gun icerisinde tedarik etmem lazim :) 15 gunden assagi gelmiyor, 15 gune gelse opup basima koyarim :D

@Auron Sanchez 20-31 gün yazıyor 1 ay beklemek çok doğru diyonuz ama valla öğrencilik insanı bekletiyor :))

@Auron Sanchez rahatsız etmiyor cok rahat iclik al bencecok para veriop zayi olmasından iyidir bende iclik kulanıyorum kısın sürerken cünkü

Ben de tchibo'dan altli ustlu termal iclik aldim 60 tl'ye cok memnunum. Soguk ve ryzgar gecirmiyor, terleme yapmiyor.

(link)
merlin cycles indirimden aldım çok memnunum tavsiye ederim. bu havalarda tek parça olarak fonforlu bir şekilde kullanılıyor.

@trainspotting35 abimizin de dediği gibi mükemmel bir ürün.
bu ürünü kullanıyorum . mükemmel ötesi bir ürün 199 tl fiyatı var. gerek ped kalitesi gerekse thermal özelliği ile harikulade bir tayt.
fotoğrafta en sağdaki ben, ve o tayt. :) bu arada kışlık ürün olarak da bu tarz giyinebilirsiniz. WhatsApp Image 2016-11-14 at 10.17.40.jpeg

@onagers

Raceline alırken dikkat edin. Bedeni normal bedeninizden bir ya da iki beden küçüktür. Sitede yazan verilere güvenmeyin. Raceline yazlık alıp iade etmiştim.

• Beğen
Tepkiler: onagers
Kışlik giyim diyince su gecirmez elbiseler felan sandim :D tayta gelene kadar bissuru alincagim var benim :/

@Auron Sanchez bocamina askısız taytlardan uzak durun derim, kayması falan bir yana, ozellikle kışın belin açıkta kalır aman diyim.
Termal ve askılı bişiler işini görür.
Dekatlon yok madem, şunu deneyebilirsini. Ben de yeni sipariş verdim, gelince yorum yaparım

(link)

@Kazuya
Aynen buydu hocam baktigim benim de. Fiyati diger urunlere gore cok uygun gorundu. Ya simdi arada kaldim 100 lira veripte burdan tayt mi getirtsem yoksa o paraya burdan decathlondan alt- ust iclik, eldiven mi alsam bilemedim. Yazlik taytimin altina giyecegim iclik alirsam da. :agla::agla:

Guzel duruyor ama ya kaliteli bi seydir bu

@Kerem Groims cok dogru soyluyorsunuz..aynisi benim basima da geldi.normalde L giyiyorum ve ayni sekilde siparis verdim.kucuk geldigi icin kardesime verip xl siparis ettim.hatirlatmaniz iyi olmus alacak arkadaslar dikkat ederler..

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Auron Sanchez ya decathlon yok diyorsunuz olsa, orta sınıf 500 modeli var, 69 lira.
merlindekinin yorumları iyi ama 0-5 derece arası nasıl yazan olmamış. Ben deneyim haber veririm, bu arada işallah bedeni tükenmez.
Önerim, eğer başka ihtiyaçlar da var, eldiven iç lastik yag yogurt falan, merlinden alın, obur türlü 80 liralık şey için kargo ödemek koyuyor adama

20160530_221429.jpg kış1.png 95608 dosyayı görüntüle Kışın kedini gösterdiği bu günlerde ben termal kıyafetlerimi giyiyorum. -6 dereceyi gören havda sorunsuz antreman yaptım. Not: Kıyafetlerimi merlin sitesinden aldım

@Auron Sanchez

İçlik aldıklarını günlük hayatında da ya da koşu sırasında da kullanabilirsin. Ellerinde kireçlenme olmasını istemiyorsan eldiven almak zorundasın :)
Yani her halükarda bir tayt ve diğerlerini alman gerek :D

Geri