Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette kışlık giyim

@Kerem Groims
Hocam fakirligin gozu kor olsun :D :D Ben decathlon deniyim bi iki ay goturse beni yeter sonrasinda param olursa alirim :D

Scudo
@Auron Sanchez Merlinde sıkıntı şu, eğer beden doğru çıkmaz ise İngiltereye postala ve para yattı mı yatmadı mı koşturması var. Seni bildiğimden Decathlon senin tüm ihtiyaçlarına cevap verir. Taksit imkanı da cabası.

Kıyafet konusunda sürekli söylediğim, ancak çoğunluğun dikkate almadığı bir şey var.

Öncelikle ne olduğu belirsiz, fiyatı ucuz diye her gördüğünüz kıyafeti almayın arkadaşlar. Bunu yazarken, gidip bir tayt için 200$ verin demiyorum, burada ki ayrımı iyi yapmak lazım.

ebay, aliexpress, alibaba, aliamca, veliabi gibi yerlerden aldığınız kıyafetlerin, kumaş kalitesini, içerdiği maddeleri biliyorsanız alın. Bilmiyorsanız, 10$'lık kıyafetin sizi ne kadar sıcak tutacağını veya bir süre sonra paça, diz gibi yerlerden bollaşıp formunun bozulmayacağını bilemezsiniz.

Ben bir tane askılı ve termal özellikli tayt önereyim; fiyatı 66$.
(link)

Kumaş içeriği aşağıda yer alıyor, buradaki spandex denilen malzeme, sizin almış olduğunuz 10-20$'lık üründe yeterince kullanılmamış ise, veya hiç yoksa, bir müddet sonra sağdan soldan potluk yapmaya başlayacak ve formunu kaybedecektir. Muhtemelen bir süre sonra kullanmayı bırakacak veya çöpe atacaksınızdır.

• 86% Polyamide(Nylon)
  • 14% Elastane(Spandex)

Basit bir ürün alıp 3-4 ay sonra paranızı çöpe atacağınıza, bütçeyi denkleştirip daha iyi ürünler almak gerektiğini düşünüyorum. O yüzden yukarıda saydığım garip sitelerin, ürünlerini tavsiye etmiyorum.

İyi alışverişler dilerim.

@Erdal YILMAZ merhaba. tavsiye için tesekkurler. ürünü aldınız ve kullanıyor musuz siz? bedeni konusunda bilgi sahibi olabilir miyim acaba diye sormak istedim..

@omur_ms

Merhaba, ürünü satın alıp kullanmadım. Ancak malzeme kalitesi, askılı olması ve fiyatına göre iyi bir ürün. 184 cm boy ve 85 kg. ile, kışlık ürünlerde XL beden kullanıyorum.

Bu arada yazıldı mı bilmiyorum ama bence en önemli (performans/spor) kışlık giyim malzemelerinden biri ayakkabı kılıfı.
Kitli pedallar için olan ayakkabılar (özellikle yol) doğası gereği hava alması için tasarlanmış ve soğuğa gelmiyor. O yüzden ayakkabı kılıfı çok öenmli.
Geçenlerde bu amaçla kullanılan ve sadece ayak tarak ve parmak kısımlarını örten bişi gördüm ama (toecover diye geçiyor) ne kadar verimli bilmiyorum

Şöyle birşey:

(link)

@Kazuya

Bu ürünü kullanıyorum. Parmak uçlarının üşümesini engelliyor. Ayakkabı üstünde toz tutmamasını ve yağmur çamurun gelmesini engelliyor. Güzel bir buluş :)

Tam coverlara da bakılabilir tabi.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@Kerem Groims hah aradığım kişi:)
ben de tam olanı var ama biraz zahmetli malum, giy çıkar.
Bu üşümeyi engelliyor mu?
ben tam olanı -3 lerde falan kullandım bana mısın demiyor. Siz çok soğuklarda denediniz mi?

@Kazuya Üşüme problemi için almıştım. Memnunum; fakat sezon içerisinde almış olduğumdan en fazla Ekim/Kasım sabah ayazlarında kullanabildim. O da yaklaşık 10 derece gibi. Dış yapısı suyu emer ama kalınlık noktasında parmaklarımı koruduğunu söyleyebilirim. Özellikle, sabahları kullanmadığım zamanlardaki ayak parmaklarımdaki üşüme ve hissizlik gitti.

Ayakkabım Sidi'nin ipli versiyonudur. Cırt cırtlı değil, o yüzden giymeden önce üstüne takıyorum sonrasında ayakkabımı giyiyorum. Çıkarması da oldukça kolay.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@Kerem Groims çok teşekkürler,
baska ihtiyacları alırken arada bunu alıcam, kılıfı ya ben beceremşyorum ya da cidden sıkıntı. çocuk gibi yerlerde kıvranıyorum giyerken:)

• Beğen
Tepkiler: Groims
Arkadaşlar bisiklet sevdalısıyım ama yağmurda sürmem günlük hayattanda kopuyormuş gibi bana hissettiren aşırı sportif bulduğum kışlık ceket yerine biraz daha günlük giyilen montlarımız görümünde ama sürerken rüzgarı kesecek terletmeyecek birşey tavsiye ederseniz çok hayra geçecek yan cepleride olsun lütfen mümkünse fermuarlı teşekkürler <br /><br />

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Yaw Decathlon'da bir ürün var kodunu bilemeyeceğim ama internet mağzasında yok sanırım.. Üstünde extreme protection yazıyor.. 239 yada 249 dan 99 tl ye düşmüştü sanırım ya 700 yada 900 serisi bir üründü.. Bulursanız iki kere düşünmeyin.. bib tayt.. ayrıca bir arkadaşım şöyle bir çözüm bulmuş termal taytın üstüne pedli taytı giyiyorsun .. Üst kısıma ise bir içlik, bir kışlık forma ve bir rüzgar kesici giyerseniz.. büyük ölçüde olay çözülüyor.. Soğukluğa göre bandana veya yüz maskesi tavsiye olunur.. (link) bir de böyle bir ürün var.. maske iç giyim bir arada.. (link) bu da yeterince iyi bir eldiven..

@amoush00 (link)

Söylediğiniz tayt bu sanırım. Şiddetle tavsiye olunur.

Exuma'da kışlık, rüzgar geçirmez uzun kollu forma 70, yine rüzgar geçirmez nefes alır uzun kollu içlik 30 Tl. Ama internet satışı yok hiçbirinin.
Size en yakın mağazaya gidip inceleyin derim. ((link) )
Çok uygun fiyata forma ve kışlık çözümler var. Sadece bisiklet reyonuna bakmayın ama, kayak ve koşu kısmında bolca alternatif var.

Kışlık ceket için piyasada satılan yan sanayi jack wolfskin markalı ürünler var, yerli üretim deniyor.(ne kadar doğrudur bilmem) Neredeyse 4'te 1 fiyatına satılıyor bu ürünler, gören mutlaka olmuştur. Satın alıp kullanan var mıdır, rüzgar geçirgenliği memnun ediyor mu ?

(orijinali ile elbet fark olacaktır yoksa o kadar düşük satılmayacağının farkındayım :D)

Amoush00 tşk.. ama tam bulamadım hangi monttan bahsettiğinizi decathlona gidince bakacam berk bey sizede tşk.. n11 de baya var exuma mont rüzgar su geçirmez tamam ama acaba hava alabilirliği nasıl terletmemesi nasıldır bilemiyorumScreenshot_2016-11-18-18-16-36.png şöyle bir ürün var görüntü yan cepler harika hava alabilirlikle ilgili bilgi yok ama

@hollyland62 N11'de birkaç model gördüm bende daha önce ama bugün mağazaya gidince ne kadar çok çeşit olduğunu görmüş oldum. Genel olarak spor amaçlı bütün ürünleri, bu gönderdiğinizde hava alıyordur diye tahmin ediyorum. Olmadı bir mağazayı arayıp sorabilirsiniz detaylarını

@trainspotting35 evet ona benziyor ama mavi siyah olanı. . Foto koyarım olmazsa Ankara Kentpark Decathlon'da vardı muhtemelen diğerlerinde de vardır

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fotoları koyuyorum. Ama etiket 239 gibi birşeydi bu 199 olan da vardı ve fark ne bilmiyorum. .. http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161118/36bd6cae5a9298046848ffaec681295f.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20161118/4b2c28bfd838d0b0f238a67bbd03f4f1.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20161118/6a9a0a9c390df40b49d471aba61a3753.jpg

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@amoush00 antreman yaptıktan sonra yorumlarınızı beklıyorum bende arıyış ıcındeyım :) Yenı bısıklet yenı malzemeler ıstıyor.

Geri