Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette kışlık giyim

Hocam bunlar son aldıklarım. İçlikler ve eldiven. Eldivenin boyutlarına bakıp alın lazımsa eğer çünkü M beden bana tam oldu 21-22 cm gibi bir şey. Cetvelle ölçün orda beden tablosu vardı :D

96306 dosyayı görüntüle

Bu rüzgarlığım; (link)

Hocam kısa kollu forma zaten aliexpressten

Onun üzerine giydiğim poları sitede bulamıyordum da şimdi bi daha baktım buldum. Ürün bu. Makineden bile kuru çıkıyor, değişik bir şey. Çok sıcak tutuyor. Hatta rüzgarlık ve bununla bile sürebilirsiniz :D (link)

Kafama taktığım boyunluk var. Yani hem şapka hem boyunluk oluyor da ben şapka olarak kullanmayı tercih ediyorum. Çünkü boyunluk için çok kısa bir ürün. Yani ağzıma çekeyim derseniz çekemezsiniz, hem dar hem kısa. (link)
Bunun daha uzununu almanızı tavsiye ederim. Aynı kumaştan daha uzunu var onu da boyunluk olarak kullanıyorum.

Gözlükte bundan (link)

Bu ürünlerle 0 derecede bile çok rahat giderim diyorum şuan. Yani forma, içlik, rüzgarlık üçlüsü 8 derecede çok çok yeterli kalıyor. Polar girince araya 0 a kadar yolu var onun :D Tabi altı bilemem alt kısım zaten benim üşümüyor ondan o kadar sorun etmiyorum. 0 derecede üşürüm muhtemelen de bakalım :D Yüksek kadans sürmek lazım kışın :D

Scudo
@Auron Sanchez hiçbirisini sana tavsiye etmiyorum hatta 500 eldivenim var sana ücretsiz kargolayabilirim

@Wasabie hocam tavsiye etmiyorsunuz ama bu butcede baska secenek varmi peki ?

• Beğen
Tepkiler: Groims
Yukarıdaki Rüzgarlığı kullanıyorum altında çok sağlam bir ürün yok ise hiç bir işe yaramaz ben ilk baharda kullanmak için aldım
Polar boyunluk tavsiye etmem acayip terletir hatta hasta eder (balık tutarken dışarıda dolaşırken şahane bir ürün fakat terleten aktivitelerde çok tehlikeli) bu ürün yerine kaliteli bir balaklava her şekilde işi çözer

@Deniz A 700 bisiklet tayti alcam decathlondan altina ne almaliyim hic bir fikrim yok yardim edebilcek olan varmi uygun butcede bir sey ariyorum ?

@Wasabie
Hocam neden onermiyorsunuz? Ben aldim kullaniyorum suan memnunum.

@Kazuya Teşekkürler hocam
santini neoblast siparişi verdim haftasonu kullanıp burada paylaşırim...
.

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK ve Kazuya
@zubeyr gun

Hocam yeni ürün olduğu için zannetmiyorum. Ancak tek bedene düşerse indirim olur. Ancak malzemesi çok kaliteli buz gibi havada içimde bit tek formayla çıktım hiç sorun olmadı.

@hollyland62 ben 100 bisiklet montunu kullanıyorum zaten koltukaltı bölgeleri gibi gerekli bölümler hava alabilir şekilde yapılmış. yan cebe gerek duymuyorum arka cebe suluk dahi koyduğum oluyo :) rüzgar geçirmiyo fakat nefes alabiliyo. içine kalitlei bi içlik ve forma giydikten sonra kesinlikle üşütmedi. Günlük kıyafetlerle de kullanıyorum gayet güzel bence

@Wasabie
@Auron Sanchez Santini, Castelli, DHB markalara para yetmiyorsa Decathlon'un koşu ürünleri ciddi derecede yüksek Fiyat performans ürünleri sunuyor.

Auron Sanchez'in kullandığına yakın bir kombinasyon kullanıyorum. 66km'lik performans sürüşleri ve 100km'lik sürüşlerde oldukça memnun kaldım. Sadece Eldiven ve Boyunluk ile ilgili fikrim maalesef yok.

• Beğen
Tepkiler: Tuguj ve BarisBJK
Bu ceketi alıp kullanan ya da incelemiş olan var mı? Decathlon İstanbul da bir kaç mağazası hariç hiç bir yer de yok, btwin kendi sitesin de ve Decathlon'un yabancı Ülke sitelerin de de görünmüyor. Merak ettiğim her ne kadar ısı yalıtımlı dese de rüzgar kesme özelliğinin olup olmadığı.
(link)

https://i.hizliresim.com/ZM1zjo.jpg

Merlin de bisiklet roller 550 tl kdv yle 650 yeni söylediğim contiental gp 4 ü satıp para bulup bunumu alsam kışın dışarda çok zevklide olmuyor.Birde düzgün üşütmeyen ürün alsak başlangıç seviye bisiklet parasının yarısı oluyor bu rollerla evde 7/24 sürülür.

@Cem crk
Hocam hayırlı olsun bu tek içlikle yinede üşütmez kapı gibi yapmışlar benim merak ettiğim terletip terletmediği içlik yada tek forma giydiniz 1 saat orta tempo sürüş dur kalklar falan nasıl terletirmi sizce şu ter içerde kaldımı biliyosun böbrek bel her tarafa vuruyor asıl mesele bu yoksa kalın malzeme üşütmez rüzgarıda kesiyor dimi? Terletmiyorsada yazdığım tempoda tam f/p ürünü olur yalnız arkadaşlar bu giyim işine hala tecrübeli arkadaşlar bizi aydınlatmadı kaç kat giyilmeli en alt içlik doğal yün içerikli içlik olmalımı çünkü direk vücuda temas ediyor diğee teknik giyim bildiğiniz gibi hep petrol türevi başka bişey değil maxotu işle oldusana bisiklet forması içliğin üzeeine nasıl bir ceket 150$ ceket bunlar ne ya 2 çocuğuma alacağım bisikletin parası el insaf yani hala f/p ürün tavsiyesibekliyoruz sizlerden cem tşk. Bu 100 ceket üzerine yoğunlaştım birde windwarm 100 var buda fena değil yan cepleride var quecha nefes alur diyo burası işte hep kullananlara sormak lazım rüzgar kesiyomuş kesiyodur bencede ısı yalıtımı varmış vardır bencede arayışa devam

hocam sorularınızın cevapları geçmiş yazılanlarda var ama ben şöyle yapıyorum: Decathlon 300 içlik ( 30 - 40 ) arası sanırım fiyatı, üzerine yazın giydiğim formam, yine yazın giydiğim tayt (tercihen üzerine şort giyilebilir), uzun tayt almamak için de taytların altına leg 500 bacak ısıtıcı, polar buff (boyunluk, yine duracağınız zaman başı ve gidiş esnasında boynu korumak için) ve tabi ki eldiven. Hareket halinde olduğunuz sürece hele ki sportif bir sürüş yapmıyorsanız bunlar gayet iş görüyor. bir de günlük kullanabileceğim rüzgarlık - yağmurluk aldım eğer aşırı terlediysem duracağım zaman üzerime geçiriveriyorum ve soğuk hissedilmiyor. Ben en ucuz çözümü böyle buldum. Şimdilik bir şikayetim de yok. Rüzgarı da bu mont gayet iyi kesiyor.

Bende ortalama 1 saatlik turlara çıkıyorum. Alt ve üst içlik ile mont bakıyorum fakat karar veremedim. Neler tavsiye edersiniz? Ben aşağıdaki ürünleri sepete ekledim. Ama hangisi iyidir bilemiyorum. Kullananlardan tavsiye almak lazım.
Mesela mont olarak iki arasında kaldım.
(link)
(link)
Alt tayt olarak.
(link)
Üst olarak ise.
(link)
(link)

Kışlık yada bahar aylarının serinliğinde giyebileceğim bir giysi arayışında olan, bir kısmını da tedarik etmiş biri olarak bir şey dikkatimi çekti. Bu tür giysileri satan mağazaların sattığı ürünlerin neredeyse tamamı sentetik polyester ürünler veya onun türevleri. Bu giysiler neden saf yün yada pamuk gibi doğal malzemelerden üretilmez anlamıyorum. Bu doğal malzemeler pahalı olacağı için mi, dayanıksız olduğu için mi bilemiyorum.:confused:

@altinok

Pamuk kullanılmamasının sebebi, suyu tutan bir malzeme olması. Dolayısıyla pamuklu kumaşlar giyerseniz terinizin üzerinizde soğuması riski çok yüksek.

Öte yandan; yün, özellikle çorap ve içlikte kullanılıyor. Yün formalar da var ancak rüzgarı geçiren yapısı nedeniyle, soğuk havalarda üzerine bir katman daha giymezseniz sıcak tutamıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: darkdream
Yün içlik giysek bilumum termal mazot ürünü modeller yerine nasıl olur acaba yün mefes alabilen bir kumaş diye biliyorum suyuda pamuk kadar tutmuyor sıcak tutmasıda cabası üzerinede rüzgar kesen hava alan bir mont giysek çok ter içinde kalmayız ve üşümeyiz diye düşümüyorum yanılıyormuyum? Yün içlik deneyen arkadaş varmıdır yardımcı olursa sevinirim

Geri