Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette kışlık giyim

@Kerem Groims

Performans yapmayacağım ama uzun sürüşlere de hazırlıklı olmak istiyorum. Şu an haftasonu gezintisi için genelde gittiğim mesafe gidiş dönüş 50-80 km. arası (hızım 15 km/saat civarı). Aynı yerlerden sıkıldım, biraz mesafeyi de açmak istiyorum :)

Bilekli botlar ile uzun (50km+) sürüşler sonrası bileklerde sorun yaşanabilirmiş dediler. Bir de botla ilgili başka bir çekincem ayağım ter içinde kalır da durduğum yerde üşür müyüm şeklinde. Şehir içi gezi/eylemlerde botu giyer çıkarım da yol uzarsa farklı çözümler gerekir mi?

Scudo
Geçen kış döneminde GP GORE TEX bisiklet ceketlerinden temin etmişti forum ahalisi.Ben de mağazaya giderek aynı ürünü edindim.Ürün bisiklet için mükemmel bir ürün.İnce hafif ve su ile rüzgarı asla geçirmiyor.Fiyatı da 250 TL idi.İnanın hakkını veriyor.Bu karlı havada sadece içlik giyip üzerine GP ceketi giyince başka bir şey yük etmenize gerek kalmıyor.

Yeni bir tane daha farklı renk alayım dedim diğer spor faaliyetlerde de kullanmak adına.Atlas Outdoor elinde fazlasıyla vardı.Fakat mağaza revizyon yaptı ve o ürünler halen var mıdır bilgisini alamadım.Hep zemin katta dururdu.Gözüne ilişen,bilgisi olan varsa da aktarırsa memnun olurum.

@luneris (link) (Sadece fikir almak adına, boğazsız bir türü olabilir.) Greyder markada iyidir.

Bir de ayakkabı dışı değil de termal bir çorap üstüne Polar/havlu çorapta düşünülebilir. Bu kombo ile parmak arasında mantar bile yetiştirilir :D

Gerçek bir bisikletci ceketi istiyorsanız üşümeyim diyorsanız linke tıklayın. (link)

arkadaşlar kışlık forma ve içlik yetmiyor mu size? ben geçen sene 0 derecede de bu kombinasyon ile pedalladım. alt tarafta da kışlık tayt ve termal içlik vardı. kat kat giyinmenin doğru oldugunu düşünmüyorum.

@srdrmrs Yani tabiki abartmaya gerek yok ama soğuk kış aylarında termal içlik ile kullanmanız vucudunuzu koruyacaktır.

@caşş06

500 TL... Tabi ki kişiye göre değişir ama ben bisiklete yatırım yapardım. İhtiyacım olan ürünler alırdım ya da 5 ay spor salonuna üye olurdum. :)

@caşş06 @Kerem Groims Bu ürünü ben de düşündüm. Ankara'da olduğum için ve Delta Bisiklet'in bir müşterisi olarak almayı düşündüm ama gerçekten pahalı.. Ha Gerçekten de kalın sıcak tutacak gibi, onu da eklemeden geçemeyeceğim. Ama bisiklet fiyatı arkadaş.. Ben bir kışlık içlik .. kışlık tayt, kışlık ceket, soğuksa bir de rüzgar geçirmeyen bir son katman ile işi çözüyorum. KAfaya balaklava. Ayaklara da, yün çorap artı ayakkabı üstü koruyucu ile devam. Hepsi Decathlon yalnız.. Ama 700 ve 900 serisi..

• Beğen
Tepkiler: caşş06 ve Groims
@caşş06

Corratec'in bisiklet dunyasindaki yerini bilen var mi? Bu marka, Almanya ve Turkiye disinda nerelerde satiliyor? Bisiklet dunyasina ne gibi yenilikler kazandiriyor? Uzerinde Corratec yazan bisiklet malzemeleri, bir Ar-Ge calismasinin urunleri mi yoksa Cin'de yaptirilan fason uretimler mi?
Uzerinde Corratec yazmayan ceketler sahte bisikletci ceketleri mi?

Gecmis yillarda Ankara'nin iki buyuk bisikletcisine kaptirdigim paralari dusundukce vay be diyorum. Corratec ceket fiyatina Decathlon'dan 700 ve 900 serisi ceket ve uzun askili tay alip artan paraya bir de iclik alinir. Hala bir cay icip eve donecek kadar para kalir cepte.

bunları aldım yazlık forma altına giyiniyorum, şile dağ yollarında 5 dereceye kadar üşütmüyor ve teri hemen dışarı atıyor parasını hak ediyor kesinlikle, kışlık forma da yolda bakalım 5 derece altında ne kadar koruyacak, üstüne de bir rüzgarlık yapıştırsam tamamdır, ürünleri tavsiye ederim :harika:

(link)
(link)

arkadaşlar bence tchibo internet mağazasını bi ziyaret edin derim. Ürün sklası biraz dar olsada ürün kalitesi muazzam. Şiddetle tavsiye ediyorum bir tane bisiklet şortu aldım ve bir de rüzgarlık montu ve bir de bere her 3 side süper kaliteli sağlam ve yumuşacık kumaşlar. Mutlaka alım derim.

Semt pazarından yün eşofman içliği (tayt gibi dar) aldım.
Kalın ve yün olduğu için üşütmüyor.
Eşofmanın altında varlığı belli olmuyor.
Fiyat: 10 TL.
Bugün 70 dk bisiklet turunda hiç soğuğu hissettirmedi.
Bu havada birkaç saat üşütmeyecek.:):)
Zaten bir iki ay soğuk oluyor. Onun içinde çok para ödemeye ve kışa özel kıyafete gerek yok.

Not: üstümde 4 mevsim astarlı adidas eşofman var. Yün içlikle olay bitiyor. :)

• Beğen
Tepkiler: hollyland62
Sivas şuan -13 akşam üstü gece -20 lere kadar dayanıyor. İç anadolunun yüksek yerlerinde ki arkadaşlarım içlik ve windstopper ile işi çözemiyor arkadaşlar. Ya bu aleti 120 kadans tan aşağı bir performansta sürmeyecez yada kütük gibi giyinecez.

Başka alternatif;

Ben de trainer aldım evde pedallıyorum ama vantilatör olmadığından bisikletin altı ter gölü ne dönüşüyor. Üşümüyor aksine aşırı terliyoruM :D

• Beğen
Tepkiler: hollyland62
Aliexpressten sıcak tutucak bir bisiklet ceketi almak istiyorum daha önce alan kullanan varmı. 30 Dolar seviyelerinde almayı düşünüyorum çok güzel birşey olursa fiyatı artırabilirim biraz.

(link)

Bu ürün güzele benziyor dış görünüşü ama 40 dolar değermi bilmiyorum acaba diğer kışlık ceketler kalitelimidir hepsi birbirine benziyor.

@zubeyr gun

(link)

Bunu kullanıyorum bugün 4 saatlik surüşte işimi gördü, tâbi üstle bitmiyor iş!

@KUTAY67 Ütle bitmiyor derken termal üstlükte almak lazım anlamındamı dediniz yoksa altıda kalın giymek lazım anlamındamı.Ben bunun altına bir uzun bir kısa forma yada 1 uzun forma 1 uzzun termal giyerim. Fiyatı birde biraz pahalı geldi 30-35 dolar civarında olursa çok iyi olur.

Geri