Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette kışlık giyim

Scudo
@Aydınlıyurt Tuncay

kalitesinden çok memnunum ama bir beden üstünü almak gerekiyormuş :acpsnr:

@zubeyr gun

153 TL ye geldi bana dolar artmadan önce, termal uzun kollu forma ile 0 derecede işimi görüyor, ayakkabı kılıfı eldiven ve tayt yad duruma göre pantolon kışlık bunlar da şart.

@luneris selamlar, ben bu ürünü kullanıyorum hem fiyatı uygun geldiği için ve hem de yağmurlu havalarda kullanmadığım için aldım. Performansı fena değil spor ayakkanı ile kullanıyorum. (link)

Fakat su geçirmez birşey istiyorsan biraz daha paraya kıyıp aşağıdaki ürünü alabilirsin.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Caner Geyik
@hollyland62 Ben de hasyün'ün bisiklet sporu için özel tasarlanmıştır dediği içliğini almayı düşünüyorum. Sizdeki bundan mı?

(link)

Kullanan varsa tavsiye eder mi bu içliği? Görüntüsü vs. hoşuma gitti, kısa kol olması çok dert değil.

Decathlonun 100 bisikelt ceketi varya 500 ceketin bir altı modeli siyah o ceket sizce iyimidir yeterince çinden alıcağım 100 liralık ceket ondan kalitelimidir.

Bu ürün hakkinda bi bilgisi olan var mı yada kullanan varsa görüşlerini almak isterim almayi düşünüyorum bilgi veren olursa sevinirim.

(link)

@zubeyr gun ben kullanıyorum memnunum içine iki katman daha giydiğiniz zaman (içlik ve forma) sanırım 5 dereceye kadar tam verim alıyorum. Daha soğuklarda ise içine bir de rüzgarlık giyince sorunsuz sürebiliyorum.
20-30km/h hızdaki rüzgara yakalandım bi gün sadece o gün çok üşüdüm deniz kenarıydı ve nem çoktu. Meteoroloji %70 gösteriyodu hava da 7 derece civarıydı. Ama sert Rüzgarlarda fazla da zorlamıyorum yanal rüzgarlar tehlikeli oluyo çok. Bu montlar hava almak zorunda teri dışarı atmak için o yüzden çok kuvvetli rüzgarlara karşı tek çare dışa yağmurluk giymek bence

@Cenk Akbulut
Ben bunu görmemiştim teşekkür bunuda yazın deneriö benim aldığım uzun kollusu bildiğin içlik olanı kış için bunun bir %100 yün olanı birde %75 yün %25 akrilik karışımı olanı var ikisinide kullanıyorum %100 olanını tek geçerim arkadaş bahsetmiş bende decathlon 100 ceket içine giyoyorum başkada bişey giymiyorum 0 derecelere kadar sürüyorum sorunsuz üşüme yok çıkarken böyle inişe geçip evd gelene kadarda bunların üstüne decathlon ultralight rüzgarlık var cebe sığan dıştan onu geçirip geliyorum sıfır rüzgar etkisi oluyor dolayısıyla teriniz rüzgar yemiyor hasta olmuyorsunuz %100 yün olan en iyisi diğeri hem sıcak tutmuyor hem teri üzerinde çok tutuyor hemde çok çabuk çekip küçülüyor

• Beğen
Tepkiler: Cenk Akbulut
@Aydınlıyurt Tuncay
kesinlikle kalitesinden çok memnunum. 3-8 arası sürüşlerde uzun kollu base layer + bu ceket
-3 ve 3 derece arası sürüşlerdede içime bi tane kısa kollu forma da giyiorum.
-3 ve -7 derece arası windstopper ekledimi kaymak oluyor daha ötesini denemedim.
185 im 84 kg yum XL giyorum
bir beden üstü değil, tam bedeni almak gerekiyor :)

ACİLL ! Su geçirmezliğini test ettiğiniz ama bir bisikletten daha ucuz mtb ayakkabısı var mı bildiğiniz ? Dün Decathlon'un 500 serisi ayakkabısı ile bisikletten inmeden su içinde kaldım.
(Yağmur yağmıyordu üstelik, sadece su birikintilerinden geçtim). Paraya kıyıp düzgün birşey almam lazım, denenmiş, onaylanmış model önerilerine açığım.

@Auron Sanchez O da aklımda ama, bu 500 serisi ayakkabının öyle bir tasarımı var ki , yazın bile ufacık bir su sıçrasa ayakkabının içinde direkt. Yazında kılıfla gezmeyelim

@BerkEvren

500 serisi ayakkabilarin hangisini aldiniz? Yazlik bir ayakkabiysa zaten suya dayanikli olmaz. Yazin sicak havada su gecirmeyen ayakkabi giymek ayagi cok fena terletecektir.

Goretex ve benzeri malzemelerden yapilmis ayakkabilar var ama bilek ve pacadan akan su her durumda ayakkabinin icine girecektir. Hem soguk hem de sudan korunmak icin kesin cozum kaliteli bir ayakkabi kilifi.

Aerofit ceketim var rüzgar geçirmez ama terletiyor ne yapmalıyım sizce

Uzunca bir süredir kış sürüşü yapamıyordum. Ankara'da +5 yağmurlu havada nasıl üşümedim ve terlemedim açıklamak isterim. En içe Black Spade'in uzun kollu soğuk içliği ve yine aynı markanın alt içliğini giydim. İçliğin üzerine yazlık taytımı giydim. Onun da üstüne bir eşofman giydim. Decathlon'un Quechua uzun kollu polarını, üstüne de ((link) ) bunu giydim. Ayakkabı olarak Cat'in botunu da tercih ettim. Eldiven olarak kışlık eldivenle, aksesuar olarak kask altına kayak beresi ve kayak boyunluğu ile birlikte taş gibi oldu :) Biraz ısınma hareketinden sonra üşümedim ve terlemedim. 1.5 saatlik sürüşüm boyunca, çamur ve insanların garip bakışları dışında bir problem yaşamadım. -15 içinse daha kalın bir kaban ile rahatça gezdim.

@BerkEvren
Bence ayakkabı kılıfı en iyi tercih olur. Bot ile çıktığım sürüşlerden sonra, bot üzerinde çamur kazıyorum :/

@kuşlar gibi özgür @celikkadro
Su geçirmesinden şikayet ettiğim ayakkabı şu; (link)
Su geçirdiği yer üstteki cırt cırtlar;
(En ufak su sıçramasında su içeri doluyor bu cırtlardan)
500_mtb.png

Kilitli pedal kullandığım için botla sürme gibi bir opsiyon yok aklımda. Kışlık bir mtb ayakkabısı kullanan yokmu forumda tavsiye verebilecek ?
Cube, shimano,giro,scott ?

@BerkEvren niye ayakkabı kılıfı bakmıyorsunuz?

@srdrmrs yukarıda da belirttim. Yazında memnun değilim ben bu ayakkabıdan. Bir köy çeşmesinden elimi yıkasam sıçrayan su içine giriyor :) Kılıfta alırız, hele bir ayakkabı adam olsun önce :)

Geri