Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette telefon tutucu

(link)

bunu almıştım yıllar önce, yeni kullanabildim telefon aşırı ısınıyor kullanılacak gibi değil. Zefalin iphone 11 kiti çok güzel ama pahalı, önerebileceğiniz kullanışlı bir tutucu var mı

Scudo
şu(1. görsel)açıda ve konumda duran bir çantalı telefon tutucu arıyorum. mümkünse kelepçeli bir model arıyorum, kötü yollarda kullandıysanız ve tutuşundan memnunsanız cırt cırtlı bir model de tercih edebilirim. şu ana kadar gidonda duran(2. görsel), markasız iki model denedim. ikisi de cırt cırtlıydı ve genellikle köy yollarında sürüş yaptığım için sallantısı çok rahatsız etti. fiyat olarak 400 500 lira civarına çıkabilirim. teşekkürler şimdiden
1685719167452.png
1685719981123.png
2. görseli örnek olması için koydum, kullandığımla aynı konumda ama farklı bir model

Merhabalar,

Telefon tutucusu seçmek için trendyolda gezinirken bir çok motorsiklet sürücüsünün titreşimden ötürü telefon kamerasının zarar gördüğünü okudum. Bisikletlerimizde tabi motor kaynaklı bir titreşim yok. Fakat zemin kaynaklı bir çok darbe alıyoruz. Eş değer değil tabi ki.

Bu durum beni endişelendirdi. Telefon fiyatlarının başını alıp gittiği bu dönemde risk almak istemedim. Daha öncesine telefon tutucusundan kaynaklı telefonunda problem yaşamış olan var mıdır? Veya hali hazırda kullanan kişilerin yorumları nedir ?

Ürün önerisinde bulunursanız da çok sevinirim. Çok sık kullanacağım için şu(link) almayı düşünüyorum .

Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Osmangazi43
Ben genelde sırtımda taşıyorum telefona bakacağım zaman kısa süreli telefon tutucuya takıyorum sonra tekrar sırta

Orta ve üst segment telefonların kameralarında OIS yani optik görüntü sabitleyici özelliği bulunur. Kamera lensinin ufacık bir oynama payı vardır ve bu da sarsıntı engelleyici görevi görür. Gidona telefonu bağladığınızda kamera lensi sürekli titreyeceği için normal işlevini yerine getiremiyor ve kalıcı bir hasara sebep oluyor sanırım. Görmüştüm bu tarz bir sıkıntıyı. Kamerayı açtığınız anda görüntü sürekli titriyordu. Şahsen ben olsam gidonda düşük bütçeli bir telefon kullanırım eğer çok gerekliyse. Ben ihtiyaç duymuyorum o yüzden kullanmıyorum.

Orta ve üst segment telefonların kameralarında OIS yani optik görüntü sabitleyici özelliği bulunur. Kamera lensinin ufacık bir oynama payı vardır ve bu da sarsıntı engelleyici görevi görür. Gidona telefonu bağladığınızda kamera lensi sürekli titreyeceği için normal işlevini yerine getiremiyor ve kalıcı bir hasara sebep oluyor sanırım. Görmüştüm bu tarz bir sıkıntıyı. Kamerayı açtığınız anda görüntü sürekli titriyordu. Şahsen ben olsam gidonda düşük bütçeli bir telefon kullanırım eğer çok gerekliyse. Ben ihtiyaç duymuyorum o yüzden kullanmıyorum.

Kesinlikle doğru ve cok guzel bir bilgi. Bunun için bazı araçların oldugunu hatırlıyorum. Gpsle entegre arama kontrolu yapan bisiklet bilgisayari tarzi seyler görmüştüm.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Yaklaşık 45 dakikadır telefon tutucu bakıyordum ama şu mesajı görünce bütün hevesim kaçtı doğrusu :)

Bilgilendirme için çok teşekkürler...

Şu kadronun üst borusunun üstüne takılan ufak çantalardan aldım, üstlerinde telefon için de yeri olanlardan. O da iş görüyor, ayrıca da çantayla kadro arasına bi karton parçası soktum katlayıp hem biraz kip dursun hem de telefon biraz daha yukarı gelsin pozisyon olarak diye o da sanırım epey bi sönümlüyor titreşimleri. 200-250 km kadar bi yol yaptım, bi sıkıntı olmuyor..

• Beğen
Tepkiler: fatikngage
5 yıldan fazladır telefonumu gidona tutacak ile bağlıyorum.zaman içerisinde 3 farklı telefon bağladım. Kamera ile ilgili bir zararını görmedim.

Dropbar gidon yol bisikleti sahibi olarak ben telefonu gidona bağlamıyorum. Çünkü bu dar gidona bağlı bir yol bilgisayarım zaten var ve bence telefonu da yanında bir yere bağlarsam hem görselik çirkin olacak hem de alternatif tutuş için ellerimi koyacağım alan daralacak. Ama bir ara kadro üst borusuna koyduğum çantanın en üstünde telefon yeri vardı. Bir süre oraya koydum.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
ben 2 sene önce Aliexpress'ten aldığım Sincetop marka telefon tutacağı kullanıyorum. Telefon hem yatay hem de dikey olarak bağlanabiliyor. telefon kilitleme mekanizması güvenilir. Telefonun kılıfına yapıştırılan adaptörde 3M yapıştırıcı ile geliyor (Telefon bisiklete bağlandığında, telefonla bisikleti bile kaldırabilirsiniz..)
(link)
1715097106631.jpg Bu resimde benim bisikletimden

Merhabalar,

Telefon tutucusu seçmek için trendyolda gezinirken bir çok motorsiklet sürücüsünün titreşimden ötürü telefon kamerasının zarar gördüğünü okudum. Bisikletlerimizde tabi motor kaynaklı bir titreşim yok. Fakat zemin kaynaklı bir çok darbe alıyoruz. Eş değer değil tabi ki.

Bu durum beni endişelendirdi. Telefon fiyatlarının başını alıp gittiği bu dönemde risk almak istemedim. Daha öncesine telefon tutucusundan kaynaklı telefonunda problem yaşamış olan var mıdır? Veya hali hazırda kullanan kişilerin yorumları nedir ?

Ürün önerisinde bulunursanız da çok sevinirim. Çok sık kullanacağım için şu(link) almayı düşünüyorum .

Teşekkürler.

Ben bu paylaştığınız telefon tutucuyu aldım. Henüz kullanmadım, bu Pazar denemeyi düşünüyorum.

Birkaç kere de şu çantanın üzerindeki telefon bölümünü kullandım ama bisiklet kadın tipi eğimli kadro olduğu için çanta biraz uzak kalıyor ve naylon kısımdan ekranı kontrol etmek pek kolay olmuyor.

Screenshot_20240531_235459.jpg

Bu yüzden sizin paylaştığınız ürünü alma ihtiyacı duydum, umarım hayal kırıklığı yaşamam. :)

Merhabalar, eğer şoku absorbe edecek herhangi bir sistemi yoksa bu aparatlarla uzun vadede telefonun odaklama sistemini veya optik sabitleme mekanizmasını (varsa) bozmanız muhtemel.

Merhabalar, eğer şoku absorbe edecek herhangi bir sistemi yoksa bu aparatlarla uzun vadede telefonun odaklama sistemini veya optik sabitleme mekanizmasını (varsa) bozmanız muhtemel.
zaten ne gerek var ki telefonlar artık çok pahalı, riske gerek yok, yol bilgisayarı daha mantıklı.

(link)
Bahsedilen sorun bu. Yukarıda da söylemiştim örneğini koymuş olayım. Ayrıca telefonun ekranının güneş ışığından dolayı ısınıp da çeşitli sıkıntılar yaşanması oldukça muhtemel.

Merhaba, alttaki telefon tutucudan aldım. Fakat sonradan öğrendiğim, gidona bağlanan tutucular, yaşanan sarsıntılarda telefon kameralarına zarar veriyormuş. Kamera içinde yer alan OIS gibi sabitleme yaylarının zamanla bozulmasına neden olup, dalgalı görüntü çekimine sebebiyet veriyormuş.
(link)

Alttaki videoda telefona verdiği zarar motor için söylenmiş. Fakat bisiklette de geçerli midir acaba?

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Merhaba, alttaki telefon tutucudan aldım. Fakat sonradan öğrendiğim, gidona bağlanan tutucular, yaşanan sarsıntılarda telefon kameralarına zarar veriyormuş. Kamera içinde yer alan OIS gibi sabitleme yaylarının zamanla bozulmasına neden olup, dalgalı görüntü çekimine sebebiyet veriyormuş.
(link)

Alttaki videoda telefona verdiği zarar motor için söylenmiş. Fakat bisiklette de geçerli midir acaba?
Uzun süre iki telefonumuda kullandım. Oıs var telefonda kullanırkende aklkma gelirdi bu kadar titreşim acaba zarar verir mi diye ama sorun yaşamadım. Şuanki telefonumu nadiren kullanıyorum gıdona sabıtleyıp.

(link)

(link)

Geri