Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette telefon tutucu

@mertars gidonu tuttuğunuz noktadan da fazla darbe ve şoka maruz kalır o bölge. Ucuz bir çözüm gibi görünse de telefonu bir zaman sonra pert edebilir. Bu aparatlarda makul ölçüde bir titreşim cihaz sağlığı açısından faydalı.

Aslinda yeni telefon alırken 3-5 özellikten ve markadan feragat edip aradaki fiyat farkıyla güzel bir garmin bundle alınabilir.
sıkma yerinin altına 2 kat iç lastik attım ben titreşimi biraz alsın diye.

üstteki vidanın altı.

Dosyalar

• 9219-mtb-bisiklet-bisiklet-telefon-tutucu-bisiklet-alueminyum-cep-telefonu-montaj-tutucu-ack-s...jpg
    9219-mtb-bisiklet-bisiklet-telefon-tutucu-bisiklet-alueminyum-cep-telefonu-montaj-tutucu-ack-s...jpg
    64,8 KB · Okunma: 14
  • Beğen
Tepkiler: Samet M.
Scudo
sıkma yerinin altına 2 kat iç lastik attım ben titreşimi biraz alsın diye.

üstteki vidanın altı.
Bu da alternatif bir çözüm. Sizin tutucu türü de çok tercih edilen bir model. Ben bir kaç yorum okuduktan sonra ikisi arasında plastik uzatma parçalı Baseusu tercih ettim. Kıracak kadar titreşime maruz kalmaz sanırım. Kaza anındaysa hepsi muhtemelen çöp. Bunun için bir sonraki cihaz tercihimi daha amaca dönük olarak yaptım. (Telefon harcamamdan ödün vererek)
Garmin'ler baştan sona bisiklete dönük ürünler.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Bu da alternatif bir çözüm. Sizin tutucu türü de çok tercih edilen bir model. Ben bir kaç yorum okuduktan sonra ikisi arasında plastik uzatma parçalı Baseusu tercih ettim. Kıracak kadar titreşime maruz kalmaz sanırım. Kaza anındaysa hepsi muhtemelen çöp. Bunun için bir sonraki cihaz tercihimi daha amaca dönük olarak yaptım. (Telefon harcamamdan ödün vererek)
Garmin'ler baştan sona bisiklete dönük ürünler.
olabilir aslında oda bir alternatif (garmin yaklaşımınız). imei li telefonlar alıyorum zaten :D ordan kıstığımı garmine verebilirim bende :) ben kazadan sonra plastik gibi kötü bi ürün tercih etmem. çünkü en son yaptığım ciddi kazada telefona baktım direk. jant yamulmuştu ve merkezden 20 küsür km uzaklıkta tenha bir yoldaydım. abimi aradım telefondan. fırlayıp bozulsa sıkıntı idi orada en az yarım saat daha fazladan beklerdim gibi. şuan kullandığım telefon kılıfı slikon ve etli bir kılıf. 3 kılıfım daha var onlar ince bisikletle çıkarken özellikle kalın olanı kullanıyorum bende.

• Beğen
Çin'den aldığım, altında gopro veya far takma aparatı olan telefon tutucum geldi. Moon vortex proyu da altına takınca tam olarak isteğim clean cockpit düzenine kavuştum sonunda. Siparişten 14 gün sonra elime ulaştı.
(link)
IMG-20211015-WA0011.jpgIMG_20211015_195619.jpgIMG_20211015_195604.jpgIMG_20211015_195623.jpg

@osmancan71 kesinlikle, hayatında bisikletin yeri önemli olan biri, harcama dengesini gözetiyorsa eğer, amiral gemi sınıfında bir telefon almak yerine daha orta seviye bir cihaz tercih ederek bisiklet deneyimini zenginleştirebilir kanısındayım.

Ben de düşündüm ama şoku ne kadar absorbe edeceğinden emin olamadım.
O açıdan Baseus Knight aldım, tavsiye ederim.
275787 dosyayı görüntüle
Baseus Knight'a çok fazla güvenmenizi önermem. Ben G2'y aldığım 2 tanesini de Amazon'a iade ettim. Gidona takılan kol plastik olduğu için 2 defa aynı yerden kırıldı. Birisinde kırmızı ışıkta beklerken telefon pat diye düştü,neyse ki telefona bir şey olmadı. ikincisinde de yola çıkarken telefonumu takarken fak ettim. Amazon sorgusuz sualsiz geri aldı.

• Beğen
  • Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Baseus Knight'a çok fazla güvenmenizi önermem. Ben G2'y aldığım 2 tanesini de Amazon'a iade ettim. Gidona takılan kol plastik olduğu için 2 defa aynı yerden kırıldı. Birisinde kırmızı ışıkta beklerken telefon pat diye düştü,neyse ki telefona bir şey olmadı. ikincisinde de yola çıkarken telefonumu takarken fak ettim. Amazon sorgusuz sualsiz geri aldı.
Üzüldüm, gezerken ya da adres ararken lazım oluyor. Nasip diyelim artık teşekkür ediyorum arada kontrol etmek lazım o zaman kırık çatlak var mı diye.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
@Burak Altaç gidona montajını yaparken fazla da sıkmamama rağmen pimlerin olduğu noktadan kırıldı tutucu :) iade talebi oluşturdum ama bakalım Amazon kadar koşulsuz iade alacaklar mı :)

Bugun tchibo telefon tutucu geldi. Bende Spigen spider ve su 30-40 tl lik lastik tutuculardan vardi.
Tchibo nun avantaji gidon bogazina montaj ve 360 derece donme opsiyonu. Acikcasi spigen kadar kaliteli degil. Ancak daha fonksiyonel diyebilirim. Tabi bir de daha hafif.
Ilk basta gözüme kucuk geldi. Ancak s9+ telefonu tam anlami ile kavradi. Sorunsuz takabiliyorum.
Kullanimla ilgili soru işareti oluşturacak bir şey hissetmedim. Ancak bir sure kullanim sonrasi yeniden görüşlerimi paylaşırım..
Tchibo telefon tutucu
274512 dosyayı görüntüle
274513 dosyayı görüntüle
Şimdiye kadar tchibo nun tutucusundan oldukça memnun kaldım. Tamamen silikon olduğu için titreşimi hiç telefona geçirmiyor. Ayrıca sarsıntı ve ses sorunu da yok. Gidon boğazına değen kısımlar da silikon. Bozuk asfaltta gayet konforlu sürüşler yaptım. Mutlaka daha iyisi vardır. Ancak F/P olarak tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: mcb
Şimdiye kadar tchibo nun tutucusundan oldukça memnun kaldım. Tamamen silikon olduğu için titreşimi hiç telefona geçirmiyor. Ayrıca sarsıntı ve ses sorunu da yok. Gidon boğazına değen kısımlar da silikon. Bozuk asfaltta gayet konforlu sürüşler yaptım. Mutlaka daha iyisi vardır. Ancak F/P olarak tavsiye ederim.

Ben de çok benzer bir ürün kullanıyorum. Son derece memnunum bu silikon tutuculardan. Diğer metal tip hem ağır hem de bir süre sonra vidası gevşiyor. Kontrol etmek gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: CengoCenk
Bir türlü paraya kıyıp alamadığım ama çok beğendiğim Quad Lock tutucular...

(link)

bence efsane geçen ay buldum instagramda takip ediyorum . Kol bandı , araba telefon tutucu, motor bisiklet tekne için tutucu yapıyor adamlar ama bildiğin 100 dolar. Ve çok para ;(

268809 dosyayı görüntüle
Uzun zamandır 3d yazıcıdan aldığım tutucuları kullanıyorum hiç bir sarsıntı veya düşme yaşamadım gayet stabil.Telefonum 6.7 inç e biraz ağır olmasına rağmen hiç bir sıkıntı olmadı.Parçalar küçük olduğu için 3d yazıcıdan çıktı almak ekonomik.Tavsiye ederim.
268810 dosyayı görüntüle
Bu da bisikletin üzerindeki parçası 2 tane plastik kelepçe ile çok sağlam oturuyor.

3D yazıcı olsa bende birşeyler yapmak isterdim insanın kendi düşünüp ürettiği birşeyi kullanmak çok zevkli oluyor .

17 eylül 2021 tarihinde apple tarafından OIS (optik görüntü sabitleme) ve AF (otomatik odaklama) özellikleri bulunan telefonların titreşim sonucu hasar görebileceğini belirten bir belge yayınlandı. Belgenin son paragrafında düşük titreşimli araçlara bağlanan telefonlarda da hasar oluşabileceği ve titreşim sönümleme özelliği bulunan telefon tutucuları kullanılması öneriliyor.
Servet ödeyerek alınan iphone ların sağlığı için iphone 6s plus ve üstü telefonu olan bisikletçilerin bu ayrıntıya dikkat etmesini öneriyorum.

Belge de aşağıda bulunsun.

iPhone'unuzu belirli frekans aralıklarında, özellikle yüksek güçlü motosiklet motorlarının oluşturduğu yüksek genlikli titreşimlere maruz bırakmak kamera sisteminin performansını düşürebilir.

iPhone kamerası, günlük kullanımdan stüdyo kalitesinde portrelere kadar her durumda harika fotoğraflar çekmenize yardımcı olur. Bazı iPhone modellerindeki gelişmiş kamera sistemleri, zorlu koşullarda bile mükemmel fotoğraflar çekmenize yardımcı olmak için optik görüntü sabitleme ve kapalı çevrim otomatik odaklama gibi teknolojiler içerir. Bu sistemler, mükemmel bir çekim yapmaya odaklanabilmeniz için hareketi, titreşimleri ve yer çekimi etkilerini otomatik olarak etkisiz hale getirmeye çalışır.
Sıradan bir kamerayla fotoğraf çekerken kamerayı kazara oynatırsanız görüntü bulanık çıkabilir. Bazı iPhone modellerinde bu durumu önleyen optik görüntü sabitleme (OIS) özelliği vardır.1 OIS, kamerayı yanlışlıkla oynatsanız bile net fotoğraflar çekmenizi sağlar. OIS sayesinde jiroskop, kameranın hareket ettiğini algılar. Görüntünün oynamasından kaynaklanan bulanıklığı azaltmak için lens, jiroskopun açısına göre hareket eder.
Ayrıca bazı iPhone modellerinde kapalı çevrim otomatik odaklama (AF) özelliği bulunur.2 Kapalı çevrim AF, yer çekimi ve titreşim etkilerine karşı direnç göstererek hareketsiz fotoğraflarda, videolarda ve panoramalarda odaklama netliğini korur. Kapalı çevrim AF sayesinde yerleşik manyetik sensörler, yer çekimi ve titreşim etkilerini ölçer ve dengeleme hareketinin doğru bir şekilde ayarlanabilmesi için lens konumunu belirler.
iPhone'daki OIS ve kapalı çevrim AF sistemleri dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Ancak OIS gibi sistemler barındıran birçok tüketici elektroniği ürününde olduğu gibi, belirli frekans aralıklarındaki yüksek genlikli titreşimlere uzun süreli doğrudan maruz kalma, bu sistemlerin performansını düşürebilir ve fotoğraf ile videolarda düşük görüntü kalitesine yol açabilir. iPhone'unuzu uzun süre yüksek genlikli titreşimlere maruz bırakmamanız önerilir.
Yüksek güçlü veya yüksek hacimli motosiklet motorları, şasi ve gidonlar aracılığıyla iletilen yoğun ve yüksek genlikli titreşimler üretir. Yüksek güçlü veya yüksek hacimli motorlara sahip motosikletlerin belirli frekans aralıklarındaki titreşim genliği nedeniyle iPhone'unuzu bu araçlara takmanız önerilmez. iPhone'unuzu mobiletler ve scooter motosikletler gibi küçük hacimli veya elektrikli motorlara sahip araçlara takmak, aygıtınızın nispeten daha düşük genlikli titreşimlere maruz kalmasına neden olabilir. Ancak bu durumda da iPhone'unuz ile OIS ve AF sistemlerinin hasar görme riskini azaltmak için titreşim sönümleme özelliğine sahip bir tutucu kullanmanız önerilir. Hasar riskini daha da azaltmak için bu şekilde uzun süre düzenli kullanımdan kaçınılması da önerilir.

1. OIS özelliği iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus ve iPhone 7'nin yanı sıra iPhone SE (2. nesil) dahil olmak üzere sonraki modellerde bulunur. Ancak iPhone 11 ve sonraki modellerde Ultra Geniş kamera ile iPhone 7 Plus ve iPhone 8 Plus modellerindeki Telefoto kamerada OIS özelliği bulunmaz.
2. Kapalı çevrim AF özelliği iPhone XS'in yanı sıra iPhone SE (2. nesil) dahil olmak üzere sonraki modellerde bulunur.

Yayın Tarihi: 17 Eylül 2021

Çok önemli paylaşım. Bilmiyordum bilen çok insan olmadığından da eminim. Teşekkürler paylaşım İçin .

Ben de düşündüm ama şoku ne kadar absorbe edeceğinden emin olamadım.
O açıdan Baseus Knight aldım, tavsiye ederim.
275787 dosyayı görüntüle

baseus arabada kullanıyorum 2019 da almıştım kablosuz şarj özellikli. Ama çok sağlam olmuyorlar güvenemediğim için alamadım bisiklet için .

Ben önce hepsi bir arada ürün aldım. Korna-telefon tutucu - powerbank - far - solar şarj.
Çok güvenli değil telefon İçin. Ama yaptıkları iş için iyi bir performansı var . 260 lira 18-20$ gibi bir fiyata hepsi bi arada tek bi yerde. İyi aslında .

Birde gözüme takılan Zefal marka telefon tutucu aldım. iPhone4s için. Piyasada kalan son ürünü aldığım İçin 10 yıllık telefon İçin Baya bi ucuz fiyata aldım. Ama kalitesi mükemmel . İçinden Kılıf çıkıyor. Kılıfın arkasında tutucuya sabitlemek işin yer var .Tutucu içinden çıkan alet ile takılıp çıkıyor .
Aynı tutucu göbeğe sahip. Masaüstü stand yada kol bandı yada. İkinci bisiklette de bu tutucu göbekten varsa her birine telefonu kolayca takıp çıkarabilirsiniz . Kalitesi çok iyi. Bundan sonra telefon tutucu alırken. Bu Zefal den almaya çalışacağım. Quadlock alternatifi bence

fotoğraflarında iliştireyim. Kutusu bile kaliteliydi .

Dosyalar

• EECA71BC-BC99-4576-A285-FDDF98B44631.jpeg
    EECA71BC-BC99-4576-A285-FDDF98B44631.jpeg
    55,7 KB · Okunma: 58
  • 2F11C095-B891-40E6-8F70-DDE1927031C7.jpeg
    2F11C095-B891-40E6-8F70-DDE1927031C7.jpeg
    57,6 KB · Okunma: 64
  • A66FAF23-D532-4D93-9459-9DCC76B2FB55.jpeg
    A66FAF23-D532-4D93-9459-9DCC76B2FB55.jpeg
    57,9 KB · Okunma: 62
  • Beğen
Tepkiler: RoninRider
baseus arabada kullanıyorum 2019 da almıştım kablosuz şarj özellikli. Ama çok sağlam olmuyorlar güvenemediğim için alamadım bisiklet için .
Kesinlikle kullanışlı değil, boşa masraf. Cihaz almadan önce en son triban Telefon tutucu kullanmıştım kısa bir süre. O iş görür.

• Beğen
Tepkiler: ugurus
En çok aşağı video da yer alan tutucu hoşuma gitti ama 60 dolar, efsane pahalı oluyor kurdan dolayı.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
aliexpressden ürün alacağınızda 5 dolar civarında indirim yapan kuponlar var. İsterseniz kendiniz alabilirsiniz, donanimhaber'de ALİEXPRESS KUPONLARI KENDİNİZ ALIN EN UCUZ SATIŞ SİTESİ diye arattığınızda ilk sayfada anlatım ve nereden alacağınız mevcut (link paylaşamıyorum henüz :(). İsterseniz de çek-satış bölümünde direk hesap satan kişiler var (7-8 liradan satıyorlar, fazla para vermeyin) onlardan çek alarak aliexpressden daha uyguna ürün alabilirsiniz. Aklınızda olsun ;)

En çok aşağı video da yer alan tutucu hoşuma gitti ama 60 dolar, efsane pahalı oluyor kurdan dolayı.

Sen onun üzerine vergiler ve kargo ücretini de düşün. :snzdglsn:

• Beğen
Tepkiler: CengoCenk
Ben gravel da bunu kullanıyorum. Yukarıda bahsetmiştim. Fiyatına göre verdikleri gayet yeterli bence.

(link)

(link)
TRY 937.62 30%OFF | UPPEL 10 in 1 Bike Phone Holder Bluetooth Seapker 5000mAh USB Rechargeable Bicycle Light Mobile Support Bike Horn Accessories
(link)
TRY 75.02 52%OFF | Bisiklet telefon tutucu, evrensel alüminyum GPS braketi sürme klip standı MTB yol bisiklet cep telefonu gidon kök montaj
(link)
TRY 143.32 25%OFF | LINGYOU bisiklet motosiklet telefon tutucu bisiklet için iPhone 13 12 11 Samsung cep alüminyum gidon klip standı GPS montaj braketi
(link)

Selamlar 8 inch e kadar ariyorum ama bulamadim buyuk telefonlar icin bildiginiz kadro ustu yada gidon ustu telefon tutucu varmidir ? 17cm x 8 cm telefonum

Geri