Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette telefon tutucu

Scudo
Bunlar sanki olması gerekenden daha kaba duruyor. Hepsi böyle "bulky" gördüğüm kadarıyla.
Aslında karbon vakum kiti alacaksın, canın ne istiyorsa kendin yapacaksın :D
Tabi bir de cnc lazım.
Bir de kaliteli kumaşlara erişebilmek de lazım, t700-t900... t1000g ?! :D

Türkiye de açsak bir atolye tutar mı sizce? Gerçi kim ürünlerinde karbon kullanacak ki...

Gevezeliğim tuttu, konuya bak mesaja bak:eek:ops:

bu gibi açıkta tutucular riskli, düştüğünüz anda telefon fırlar gider,
yere çarpınca kırılmasa bile bi arabanın altına da girebilir herşey olabilir..

çanta içinde olan modeller var, hem yağmurdan etkilenmez hem de güvenli ;)

https://i.hizliresim.com/1k4ZWA.jpg

ben telefon kılıfını gidon boğazına zihni sinir stili tarzında sabitlemeyi düşünüyorum

şöyle birşey var motosikletler için yazıyor ama bisiklete de uyar

(link)

http://www.motosikletaksesuarlari.com/images_buyuk/f39/Motosiklet-Telefon-Tutucu_16539_1.jpg

(link)

ilandaki telefon kılıfını uzun süre kullandım. Silikon bir kılıf ve su geçirmiyor. Aynı zamanda kılıfın üzerinden dokunmatik ekranı kullanabiliyorsunuz. 2 yıl kullandım ve hiç bir deformasyon olmadı. Linki sadece fikir vermek amacı ile yukarıya koydum, satıcı hakkında hiç bir bilgim yok :)

Selamlar.

Nite-ize tavsiye eden olmus biraz internetten inceledim gercektende kaliteli ve saglam urune benziyo bundan kullanan arkadaslar en ucuz nerden aldilar bilgi verebilirmi?

Samsung s6 icin telefon tutucu kullanan varmi tavsiye edebilecegi

@wenom

nite-ize'i n11 üzerinden aldım, çok hızlı kargoladılar. (link) (bu arada ben aynı linkten 39 liraya aldım, kampanya vardı)

hızlı bir değerlendirme de yapayım

+ sağlam ve güven veren bir malzemesi var
+ gidon boğazında kullanıyorum ama biraz kalın geldi benim gidon boğazı, tam yerleşmiyor. artı yazmamın sebebi bu durumda bile sağlam durdu.
+ şişe açıcısı olarak da kullanılabiliyor :)
- telefon açıkta duruyor, toz yağmur vs. direk temas halinde. Yani iyi hava telefon tutucusu bu. Su geçirmez S7'niz vardır, tepe tepe kullanırsınız ama :)
- resimlerinde göründüğü gibi telefonun alt kısmında tutturmak hikaye. Türkiye yollarının titreşimi direk telefona yansıyor ve alttan tutturduğunuz telefonun üst kısmı 2cm civarı bir gel-git ile sallanıyor. Bende bu sallanmadan dolayı gidon'a çarpıyordu telefonun üst kısmı. Ortadan tutturursanız bu sorun yaşanmıyor.
- note 4'ü tutturdum ama lastik çok gerildi, telefona zararı olur mu bilmem. insani boyuttaki telefonlar için daha kullanışlı.

genel olarak tavsiye ederim, kullanışlı bir ürün

• Beğen
Tepkiler: Rocketman ve wenom
Bana da bardak tutucu gibi bişey lazım içecek koymak için,öyle bişey var mıdır???:kötü::kötü:

note 3 için tavsiye edebileceğiniz ya da kullandığınız bir ürün varmı acaba arkadaşlar..

@wenom
Bu urunu bende kullaniyorum telefonum lg g2 5.2inc bir kere takla attim hic vir sikintisi olmadi. Belki benim telefon daha kucuk oldugu icin sikinti olmuyor gerilme falan yok lastikte. Ben de 39tl ye almistim. Yurtdisi 45-50tl civarina geliyor.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: wenom
Konuyu hortlatayım.

(link)
İnceleme - Topeak Telefon Tutucu
(link)

Bu 3 ürün ve benzerleri var gibi piyasada.

Samsung S8+ telefonum var 6.2 inç. İnce bir kılıfla kullanıyorum, kılıfla telefon arasına 1 kredi kartı, evin anahtarını falan koyar kullanırım diye düşünüyorum. Başka ihtiyacım yok zaten, çanta falan ekstra olur benim kullanım için.

Deneyimlerinize göre en uzun ömürlü ve sağlam olan hangisidir günümüzde? Var mıdır direk tavsiye edebileceğiniz ürün?

ŞOKta 29.90a kadro üstü çanta vardı aynı zamanda telefon gözü de var değerlendirebilirsiniz normalde 60-70tl ben aldım iş görüyor

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
Konuyu hortlatayım.

(link)
İnceleme - Topeak Telefon Tutucu
(link)

Bu 3 ürün ve benzerleri var gibi piyasada.

Samsung S8+ telefonum var 6.2 inç. İnce bir kılıfla kullanıyorum, kılıfla telefon arasına 1 kredi kartı, evin anahtarını falan koyar kullanırım diye düşünüyorum. Başka ihtiyacım yok zaten, çanta falan ekstra olur benim kullanım için.

Deneyimlerinize göre en uzun ömürlü ve sağlam olan hangisidir günümüzde? Var mıdır direk tavsiye edebileceğiniz ürün?

Şahsen bisiklet üzerinde iken ekranı görüp tamamıyla kontrol (gps yol takibi gibi) edebileceğim (hemde sağlam ve kibar durması adına) bir ürün istediğimden dolayı şunu alacağım (link) (bisikletçilerde fiyatı daha uygun).

Sadece cebimde yük olmasın, bisiklet üzerinde taşıyayım derseniz (sizin seçimlerinize kıyasla) daha uygun fiyatlı ve daha şık ürünler var gibi görünüyor (bu arada hiçbirini kullanmadım) (link) - (link)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yaklaşık 1.5 yıldır kadro üstü çanta kullanıyorum en üst gözü şeffaf parmağınızı telefon hissedebiliyor ama çok kullanışlı bulmadım. Şu açıdan; tur esnasında sık sık fotoğraf ve video çekiyorum. Her seferinde çantanın fermuarını açıp telefonu çıkarıp tekrar kapamak bir zaman sonra sıkıcı oluyor. Ayrıca bisiklet üzerinde iken kullanım zor oluyor. Aliexpressten çok basit şu ürünü sipariş verdim. Gelince kullanacağım. Kadro üstü çantadaki telefon kısmını da yağmurlu havalarda kullanacağım. (link)

Şahsen bisiklet üzerinde iken ekranı görüp tamamıyla kontrol (gps yol takibi gibi) edebileceğim (hemde sağlam ve kibar durması adına) bir ürün istediğimden dolayı şunu alacağım (link) (bisikletçilerde fiyatı daha uygun).

Sadece cebimde yük olmasın, bisiklet üzerinde taşıyayım derseniz (sizin seçimlerinize kıyasla) daha uygun fiyatlı ve daha şık ürünler var gibi görünüyor (bu arada hiçbirini kullanmadım) (link) - (link)
İlkinde, telefonun aparat üzerine oturduğu kısımda lastik/kauçuk parça görünmüyor, doğrudan metal üzerine sabitlenmesi telefonun selameti açısından iyi bir çözüm değil gibi.

İkinci linkteki aparattan aldım, HİÇ ÖNERMİYORUM. Mandallar kesinlikle telefonu tutmuyor.

Bir kaç aydır bu silikon tutuculardan kullanıyorum,çok memnunum. MTB kullandığım için atlayıp,zıpladığım yerler de oluyor ama daha hiç sorun çıkartmadı.
urun.n11.com/arac-kiti/floveme-universal-silikon-bisiklet-motosiklet-telefon-tutucu-P419270978

Nite İze kullanıyorum, deli gibi sağlam bir şey Kendi eskimez telefonu eskitir durumları yani

Topeak kullanıyorum özel kılıfı var hep telefonda gidona sabit kızağı var üstüne Drone kumandası bağlayıp sürüyorum hiç sorun çıkarmadı 530EAD62-088A-4D9F-A7FA-6D8576D100E2.jpeg

Geri