Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletten Soğudum

Dostum böyle olaylar çok oluyor ben de sana benim mersinde sıklıkla yaşadığımı anlatayım. Bisikletle bir yerde durup arkadaşımla konuşurken "Abi kaça aldın?" "Aliminyum mu?" -evet aliminyum. - Ben de aldım 4000 TL verdim "Hayırlı olsun abi ben o kadar zengin değilim :) 600 e aldım...
Bunu soran kazmalar kimler biliyor musun? esnaf vs, (kimseyi aşağıladığım düşünülmesin lütfen) adamların sporla ve bisikletle görüntü itibariyle yaşantıyla hiç bir alakaları yok, tamamen laf olsun diye soruluyor, Kafanda kask varsa zaten doğrudan uyuz oluyorlar ezmeye çalışıyorlar. Kayıp gideceksin ellerinden dalganı geçeceksin salla, öğrenciyim edebiyatı yap geyiğini yap, düşünme bile...

• Beğen
Tepkiler: Volg ve Akın98
Scudo
@Ferhat Karaca bisiklete yaklaşık 13 yıldır binerim.6-7 yaşında 18 vites bisiklete yüksek bir yerden biner bisikleti sürer inerken boyum yetmediği için düşerek inerdim.Sevmesem bu kadar uzun süredir binmezdim değil mi?

@Ferhat Karaca bir kişi değil bunu diyen bisikleti gören kişilerin %90'ı diyor aynı sözleri.Bir süre sonra insan bunalıyor.Eğer başkalarının fikri doğrultusunda hareket etseydim bu bisikleti hiç almazdım değil mi?

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
Bir insan kafasina takdigi bir seyi yapmak istiyorsa nasil olursa olsun yapar ve kimsede o kisiyi yaptigindan sogutamaz. Eger baskalarinin dedikleri ile o isden soguyorsa yapacagi ise pek ilgisi yoktur, buda bir gercektir.

Beni bisikleten ve diger karar vedigim seylerden sogutacak kisi daha anasinin karnindan dogmamistir, eger bir gün sogmaya karar verirsem o yine kendi kararim olur, baskasinin dediklerinden dolayi degil.

@Akın98 aldırma onlara, cevap bile verme. Parayı ben kazanıyorum istediğim gibi harcarim. İster mercedese binerim ister bisiklete keyif benim okadar. Beş para etmez fikirleri kendilerine kalsın...

@Murat Cömez helal olsun hocam yazdıklarıniza aynen katılıyorum...

Dostum ben sana bir resim göndereyim neşen yerine gelsin mohahaha.. ekiekieki ehehe falan diye gül :)
upload_2015-10-2_21-49-5.jpeg

K,m, takacaım yahu... 98 de Mersine ilk geldiğimde saçımız uzun diye "ibne misin? " diyen adamlar şimdi berberde suratlarına maske yaptırıp ağda yaptırıyor, bakkalın bile dövmesi var boydan boya... salla dostum gül geç yahu...ben biraz MR.BIG dinleyeyim mutlu olayım. tavsiye ederim "wild world" dinle... iyi gelir

Öyle bir soru varsa adam bisikletten anlamiyodur şey diyebilirsin "tabe lan yaprağam ben senin gibi fakirmiyim" çok zorladiysa de bir daha cevap veremez iyi gunlere

• Beğen
Tepkiler: Akın98
Insanlarin karsisinda dik durmayi, insanlarla savaşarak ogreneceksin kardes!

• Beğen
Suan bende oyle bir savas icindeyim diyebilirim.
Yasim daha kucuk lise 2 ye gidiyorum
Kucuklugumden beri bisiklete binerim
Bu yaz tatilinde ilk defa calistim.
Hatta motor firmasinda muhasebe bolumude kendi kazandigim para ile bisiklet almak istediimi soyleyince cevremdekiler cok sasirdi garip karsiladilar
Ben suan onlari ikna etmis durumdayim suan eski bisikletim ile kendime kisa kisa rotalar belirleyerek calisiyorum insallah yakinda yeni alacagim aslinda buna bile izin vermiyorlar ama ikna ettim.
Benim param karisamazsin diye bir sey yok ! Olmasinda zaten ben ailemle her seyim ortak onlardan hic bir seyi esirgemem kazandigim para benim degil bizim dir bizim evde.
Ozetle hala etrafimdaki akrabalarimdan olsun arkadaslarimin bir kismindan olsun garip tepkiler almaktayim ama bu on yargiyi onlardan kaldiracagim insallah.
Bisiklete o kadar para verilir mi ? Sorusinin cevabinida sagolsun forumdaki arkadaslardan ogrendim adamin elinde var 2000 tl lik telefon benim 800 luk bisiklet bir tarafina batiyor sanki de bana alma diyor.
Etrafimdakiler kask da mi takican sorusuna evet deyince cok sasirdilar
Hatta tayt da giyecegim dedim şokhey oldular.
Kisaca herkesin etrafinda boyle kisiler var.
Aslinda hepsi bu forumu biraz takip etse sorun kalmayacak ve bisikletteki o zevki alsa

Dostum ben de tayt giymiyorum :) 1-2 içime giydiğim oldu çok sıkıldım. Kask da bu şehirde aşırı terletiyor belki sert inişlerde takarım aldığım gibi duruyor. Ama bunu savunmuyorum şart, belki de olmazsa olmaz şeyler bunlar. Hayatı istediğin gibi KENDİN gibi yaşamalısın. hayat senin hayatındır bırak onlar da kendi bildikleri gibi yaşasınlar

• Beğen
Ben ilk bisikletimi liseyi bitirdigim 1992 yilinin yazinda, insaatlarda calisarak ve mobilyacida hammallik yaparak kazandigim parayla almistim.
Bu nedenle kimse bana bu konularda artistlik yapamaz. Cok fena bozarim.
Bozuyorum da...

• Beğen
Bizim insanlarin hastaligi herseyden once kaca aldin sorusu

• Beğen
ülkemizde cahil çok aldırma

• Beğen
@Akın98 Bisikletin fiyatını soran çok oluyor. Ben de diyorum ki elindeki telefonu kaç paraya aldın ?
5 sene sonra satmaya kalksan kaça satarsın ?

• Beğen
Bisikletten anlamayan boş boş konuşan hatta dalga geçen insanlar var ama önemli olan senin ne istediğin kimseyi umursama istediğin şeyleri yap o insanlara cevap verip konusmana bile gerek yok kask takıyorum diye benimlede dalga gecen cok oluyor hatta elleriyle gösterip gülenler oluyor bende onlara gülüp geçiyorum.Herkesin. dediğini kafaya takarsan asla kendi istediklerini yapamazssın görmezden gel o insanları istediğini yap sadece ;)

• Beğen
Bu durumu aşabilmenin bence en kolay yolu kendini bisiklet kullanan arkadaslar edinmen olucaktır:)

• Beğen
Geri