@Yusuf !!WOW!!
Yukarıda dediğini bende .didas ayakkabı alınca o kadar para verilirmi diyorlardı, bende sigaram yok,alkol yok,dışarda fazla para yemem, gezmeyi masrafı olmayan yakın yerlere yaparım, bu sebepleri derdim.Sorsan paralı zannederlerdi beni, şimdi o diyenlere bakıyorum telefondan tut,sigara,alkol yeme içme o biçim sonra seni yargılarlar. onun için problem etme.Bisikleti uyguna alman senin ne kadar akıllı ve hayatı yaşamasını bildiğinin belirtisidir.
örnek misali: Lüks arabaya 700 milyar verip dizel alanlara hastayım mesela , az yaksın diye alır ama sorsan araçın değeri türkiyeye göre, vergisi 10000-20000 arası, muaynesi, yıllık bakımı 3000-5000 arası, sigortası, park ücreti,trafiğin sıkıntısı sorsan onlar lüks yaşıyor, Asıl lüks yaşayan Senin gibi Özgür istediğini yapabilen kişilerdir Aslında,
Not: Bende bisikletle işe gelecektim, Aylık parasına yol bisikleti bisikletin taksitlerini ödeyecekti , Malum Kış başlangıçın Bel ağrıları, Ayak ağrıları yüzünden Şu an Tek Dostum aylık akbilim ve Metrobüs'deki Şıkışarak yolculuk yaptığım tanımadığım arkadaşlarım