Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletten Soğudum

Keyfine bak sen bosver onlari birde 2 gun kaskım yoktu yemın ederım bısıklete bınmek ıstemedım bınerken de dıken ustundeydım kask oyle guven verıyor ınsana kasksız asla.

• Beğen
Tepkiler: Akın98
Scudo
Forumda bir arkadaştan öğrenmiştim bu soruya en iyi cevap: motorum da var.

• Beğen
Tepkiler: Akın98 ve Berke
Cehaletin prim yaptığı hatta ödüllendirilip adam yerine konarak paye bile verildiği zavallı ülkem coğrafyasındaki amele zihniyetli bu türden hastalıklı tiplerle amiyane bir tabirle dalganı geçeceksin ve keyfine bakacaksın ...Arabasında bile kemer bağlamayı hafiflik-korkaklık sayan, belinde tabancası yoksa zavallılık akan, çevresine sürekli rahatsızlık veren it-uğursuz dan olabildiğince sakınarak sen millet için değil kendi doğrularınla yaşayacaksın ki örnek birey olasın..

9 sene önceki tempolu sürüşümde yaşadığım aynakol kırılması neticesiinde 55 km lik hızla mıcırlı asfaltta defalarca taklalar atarak bayıldım...ve 11 gün hastanede yattım ve günlerce vücudumdan sapsarı serum akıyordu dikişlerim ve doku kaybıma rağmen 1.5 ay sonra yine bisikletimin üzerindeydim..
Yaniii kısacası başından nahoş olaylar tatsız şeyler geçebilir,şort veya tayt yüzünden yobaz ülkemin hastaalıklı ve satılmış kapı uşaklarınca taciz edilebilir hatta hedef gösterilerek darp edilebilirsin ama yılmaadan,bıkmadan sen doğru bildiğin yolsa ilerlemezsen caydırıcı sebep bazen SERİN BİR RÜZGAR
bile olabilir..

@Yusuf !!WOW!!

Yukarıda dediğini bende .didas ayakkabı alınca o kadar para verilirmi diyorlardı, bende sigaram yok,alkol yok,dışarda fazla para yemem, gezmeyi masrafı olmayan yakın yerlere yaparım, bu sebepleri derdim.Sorsan paralı zannederlerdi beni, şimdi o diyenlere bakıyorum telefondan tut,sigara,alkol yeme içme o biçim sonra seni yargılarlar. onun için problem etme.Bisikleti uyguna alman senin ne kadar akıllı ve hayatı yaşamasını bildiğinin belirtisidir.

örnek misali: Lüks arabaya 700 milyar verip dizel alanlara hastayım mesela , az yaksın diye alır ama sorsan araçın değeri türkiyeye göre, vergisi 10000-20000 arası, muaynesi, yıllık bakımı 3000-5000 arası, sigortası, park ücreti,trafiğin sıkıntısı sorsan onlar lüks yaşıyor, Asıl lüks yaşayan Senin gibi Özgür istediğini yapabilen kişilerdir Aslında,

Not: Bende bisikletle işe gelecektim, Aylık parasına yol bisikleti bisikletin taksitlerini ödeyecekti , Malum Kış başlangıçın Bel ağrıları, Ayak ağrıları yüzünden Şu an Tek Dostum aylık akbilim ve Metrobüs'deki Şıkışarak yolculuk yaptığım tanımadığım arkadaşlarım :)

Genelde ışıklarda beklerken motorsikletliler bu konuda görüş bildiriyor.Genel fiyat algıları aynı bu bisiklet kesin 800 lira vardır diyorlar.Onlara göre bir bisikletin en fazla ederi 800 lira kadar. :)

Ben 500 lira diyorum bisikletlerime :).

• Beğen
Milleti pek sallama. Onlara göre yaşama. Hayatta zamanla şunu öğreneceksin ki 1. derece akraba dışındaki her canlıdan sana fayda yok. o yüzden bak keyfine.Keyifte senin, parada. Kimseyide keyfine kahya olmasına asla müsaade etme.

@Akın98

Yanlış adamlarla yüz göz oluyorsun. Sen gel ben sana öyle bir bisiklet aşkı aşılarımki bir daha bırakamazsın. Kayseride yığınla bisiklet grubu var. Hem hafta içi hem haftasonu etkinlikleri oluyor. Al sana pazar günü etkinliği: Kalbin için pedalla. Saat 10 da sanırım valiliğin önünde oda olmazsa forumun önünde başlayacak. Bisiketletçilerin envai çeşidini orada bulabilirsin. Onlarla tanışınca bu sefer sorular 180 derece değişecek. Neden kask takmıyorsun olacak. Bisikletçi milleti üstelik efendi, zeki, ahlaklı, kültürlü bir millettir. Şimdiye kadar şu zırzoplarla boş yere arkadaşlık yapmışım diyeceksin.

@bagetci
paraya ve maddiyata tapan bir toplum olduğumuz için olabilir mi?

çok komik geliyor bana kardeşim. aldığımız bisiklet 4-5 bin olsa tamam bi ybr parası ama 1000 tl ye alınan bisiklete 1000 tl daha koysan yine o paraya alacağın motordan ne fayda gelebilir ki?insana eziyet gibi bişey olur. ben bu tarz cevap veriyorum ve genelde "o da doğru " gibi cevaplar alıyorum :D eğer motor sürmek isteseydim motor alırdım da diyebilirsin bi afallarlar direk böyle bir cevap alınca. spor olduğunu ve bunu sevdiğini falan söylerim ben mantıksız konuşanlara.

"Çekilişten çıktı"
"Araba ve motorsiklet var zaten. Bisikletede saglik ve keyif icin biniyorum"
"Telefon - alkol - sigarayi verdiklerinin yaninda benimki devede kulak"
"Yol ve saglik masrafindan ettigim tasarruf 2 tane bile aldirir uzme sen kendini"
"Bisiklet ve motorsiklette kask, arabada emniyet kemeri takarim. Canim tatlidir benim! Sen takmiyorsan takilma boyle seylere :p"

Soylenecek laf cooook :)

Birde su var! Binersin bisiklete, basarsin pedala, hiiic muhatap olmazsin insanlarla ;)
Esin dostun kafani mi attirdi? Hirsla pedalla sakinlesir keyifli bir tur yapar gelirsin!
Arkadaslarin gobek buyutup sacma sapan muhabbetlerle vakit mi olduruyor? Atla bisiklete kendin icin takil!
Iste cokmu yiprandin bugun? Biraz gez dolas bisikletinle kafan dagilsin!
Insanlardan sogudukca daha cok seviyorum bisiklete binmeyi ;)

Motor da sürdüm bisiklet de. Hem de öyle antin kuntin motorlardan da değildi benim sürdüklerim. Hyosung gt 250, Kawasaki ZX 636. Bisikletten aldığım zevki ikisinden de alamadım. Bu iş zevk işi arkadaş. Benzinle uçmak egomu tatmin etmiyor. İlle de kendi kas gücüm ile uçmak istiyorum. Bu yüzden de yol bisikletine biniyorum. Bisiklete de 2000 lira verdim. Daha da olsa verirdim. Benim fantazim bu.

Yukarıdaki paragraf benim kısaca "bisiklete çok para verdiğimi iddia eden hödüklere" verdiğim yanıttır. Yardımı olursa ne ala!

Turkiyenin problemi "elalem ne der" abi ben hep derim bisiklete binmemizi millet kiskaniyor. Gezmemizi spor yapmamizi her seyi. Millet evinde oturup parasini 3000 tl cep telefonuna verip 1 sene degistirince cok guzel oluyorda adam bisiklet almis spor yapacak herkes elestriyor ahh ahh

milletin düşüncelerine takılırsanız daha çok moraliniz bozulur, halkın büyük kesimi bisikleti hala çocuğa karne hediyesi olarak görüyor, üstüne durmayın. :D

benim yaşam tarzım bu sana ne der geçerim hep yağlı amca olucaksın derim :D

• Beğen
HİÇ AKIL YOK SENDE YA KAMYON EZSE NE OLACAK :D

Sorana sen de sorsaydın kac paralik sigara iciyorsun diye.. :) en az 300 TL/ay dir.. o yoksa icki vardir.. ya da kahve kosesinde kumar oynuyordur.. hic takilmamak lazim.. pol pedallar..

Merhaba @Akın98 ;
Boşver sen onları :) ...Bu sporla uğraşan hemen hemen herkesin rutin olarak karşılaştığı fakat tecrübeli kişiler tarafından güzel ve özlü sözlerle çabucak köşeye sıkıştırıldığında sesi çıkmamaya başlayan ve herşeye maydanoz olup çok bilmiş kişiliğe sahip fakat birşeyden anlamayan bu tarz insanlar hayatımızda her daim olacak:)...Bu yüzden sen yaptığın bu sporun güzel tarafından yoluna devam etmeye bak :)...İyi pedallamalar....

Geri