@hamlet hocam bu konuya açık ara meraklısınız. Holdcu biri olarak bi ayda totalde kaç al sat işlem yapıyosunuz?
Bunun belli bir sayısı yok.Duruma göre değişiyor. Millet kendini devamlı pozisyon açmak zorundaymış gibi hissediyor. Böyle bir zorunluluk hissedersiniz zırt pırt pozisyon açıp al sat yaparsanız hatalı işlem yaparsınız. Benim al sat strateji fırsatlar olgunlaştığında pozisyon açmak. Benim şartlarım
Altcoinlerde işlem açacaksam o altcoinin bitcoinin benzeri hareket yapmasına bakıyorum. Yani bitcoin destek alanına geldiğinde o altcoin de desteğe gelmeli.
Altcoin ya da bitcoin desteğe geldiğinde ya da direnci kırdığında poz açıyorum. Bu da yeterli değil en az o destek ya da direnç üzerinde 2 tane mum kapanışı bekliyorum. Ya da direnci kırdıktan sonra reteste gelmesini bekliyorum. Hiçbir zaman destek ile direnç arasından poz açmam.
Pozisyon açtıktan sonra mutlaka stop loss kullanırım. Destek altına stopumu atarım
3 e 8, 2 e 5 gibi risk fayda oranına dikkat ederim. Yani 2 birim kaybetme riskine karşı 5 birim kazanç gibi.
Asla kaldıraç kullanmam.
Bir de her desteğe geldiğinde de pozisyon açmam. O destek Major yani ana destek olmalı ki, kolay kolay kırılmasın ve oradan bounce alabilsin.
İndikatörlere çok dikkat ederim.
Trendin tersine işlem açmam.
Bunlar benim yaptıklarım. Yatırım tavsiyesi değildir.
Ben girdim bile o işe
ama henüz bir şey satabilmişliğim yok
Justin Sun'ın beni keşfetmesini bekliyorum
Bakmak ve almak isterseniz ;
(link)
İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Trende uymak yürek, vizyon ister. Bundan dolayı sizi takdir ediyorum. İnşallah bu nft işinden para kazanırsın