Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bitcoin kadar geleceği parlak olan altcoinler

Trader adam; ejder meyveli smoothy içmez, su içer.O parayla ethereum alır,dolara dolar demez.Ejder meyveliyi içen TL'yi pul eder.

Scudo
Ytd olmamakla birlikte agld aldım. Tüm zamanların en düşük seviyesinde.

TRX COIN 280tl yi 800e çevirmiştim.Tabi öğrencinin yatırımı ancak bu kadar oluyor.Ticaret zekası var ama sermaye yok :)

• Beğen
Tepkiler: specific
20 yıllık ayı sezonun en yakında bitmesi dileği ile iyi bayramlar.
Yatırım tavsiyesi mi kesinlikle evet.Cumhuriyete,Atatürk'e,kurucu ilkelere, vatana, millete düşmansanız zaten sürünün.

Ben avax ve iota taşıyorum. Uzun vadeli düşünüyorum. Önümüzdeki hafta mana alacağımı söylemiştim arkadaşlara.. Bu sabah bir baktım ki yüzde 40 gitmiş. Yine de geri çekilirse alırım.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Evi arabayı satın lazıo ya basın

• Hahaha
Tepkiler: yunus42
@Tolga Özdemir
Yanlış hatırlamıyorsam miningden ziyade kaçak elektrik meselesi vardı sanki. Emin değilim başka haber de olabilir. :D

Yanlış hatırlamıyorsam miningden ziyade kaçak elektrik meselesi vardı sanki. Emin değilim başka haber de olabilir.

Kaçak elektriğe mantık olarak Tedaş ekipleri gitmesi lazım.

Burada olay ne olursa olsun aba altından sopa gösterme meselesi var.

Ekran kartını eroin gibi dizmenin başka mantıklı açıklamasını bulamıyorum .

Kaçak elektriğe mantık olarak Tedaş ekipleri gitmesi lazım.

Burada olay ne olursa olsun aba altından sopa gösterme meselesi var.

Ekran kartını eroin gibi dizmenin başka mantıklı açıklamasını bulamıyorum .
Ülkede kaçak telefon gibi şeylerin toplu satışı varken, doğru...

Ama suda var kaçak elektriğe kartta eklendıyse tedas ekipleri güvenlik gücü talep etmiş olabılır. Sonucunda da ele geçenler sergılenmıstır. Ceyran kaçak değilse dediğiniz ihtimal daha güçlü

• Beğen
Tepkiler: Tolga Özdemir
Evi arabayı satın lazıo ya basın
Elde bir tek bisiklet var onu da satmam.

Nisan ayında 4 köpekten de 1er tane almıştım, yukarıdaki öğrenci arkadaş misali "ben hep 10 dolarlık alıyorum" akita, doge, kishu ve shib. Shib'e sonradan 10 dolar daha ilave etmiştim. Shib ile yaptırdığımı aldım, bi o kadar daha güncel dönüyor. Onun haricinde xrp, xlm, tct, mith, enj, chz var. 0.5 dot vardı onu da 24 dolara ulaştığında sattım. Xrp aldığım rakamın hala altında en kötü ihtimalle karsız satmayı düşünüyorum. Chz için iyi yorumlar var. Ben kimsenin yorumunu dinlemeden kendi kafa göre alıp satıyorum. Bende çok daha önce 10$ ile shib alan arkadaşım şuan x4te sıfır atmasını bekliyor. Söyeldiklerim kendi yaptıklarım olup ""yatırım tavsiyesi değildir""

Mining işine gelince yasal yaa değil diye bir kanun yok. Önceki çalıştığım yerdeki şefimde 94 adet RX580 8gb vardı. Adam borcunu ödeyemiyordu. Sonra piyasa bir patladı adam kredi borcunu (140bin) ödedi üzerine fethiyeden (memleketi) ev aldı. Kartları satıp yeni nesil kart aldı. Ve hepsi 12-14 ay içinde oldu. Ona benzemez ne mining yapanlar var. Fabrika açıp çalıştıran dahi var. Bu işe giremememin veya giremiyor olmamın 2 sebebi var birisi kartlar aşırı pahalı (oyun için bile alamıyorum), diğer sebebi ethereum 2.0 gelince ekran kartı kazımı sona erecek olması sözde temmuz sonu gelecekti hala gelmedi. Alternatif coinler illa olacaktır ama eth kadar getirecek mi?

Arkadaşlar Hamstercoin'e de bakmanızı öneririm. Elon Musk ve Twitter'ın sahibi Jack Dorsey hakkında tweet attı. Ve henüz doğru dürüst bir borsada listelenmedi. Sosyal medya etkileşimi çok yüksek. İyi yerlere gelebilir. Gate io borsası da imalı bir şekilde hamster kelimesi geçen bir cadılar bayramı tweet'i attı. Gate io'da listelenirse 1 sıfır siler çok rahat.

Arkadaşlar Hamstercoin'e de bakmanızı öneririm. Elon Musk ve Twitter'ın sahibi Jack Dorsey hakkında tweet attı. Ve henüz doğru dürüst bir borsada listelenmedi. Sosyal medya etkileşimi çok yüksek. İyi yerlere gelebilir. Gate io borsası da imalı bir şekilde hamster kelimesi geçen bir cadılar bayramı tweet'i attı. Gate io'da listelenirse 1 sıfır siler çok rahat.
MEXC' de var

MEXC ve Gateio borsalarında; Binance'a oranla daha çok para kazanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cycleone
Türk Lirasının hergün düzenli olarak yüzde 1-2 eridiği ülkede ''ama bitcoin çok riskli,elimle tutamıyorum diyorsanız'' ne bileyim..............

Geri