Scudo Sports

Bitcoin kadar geleceği parlak olan altcoinler

Konu ikili münakaşa seviyesine dönmüş gibi. @erdal41 @atasoy .

Sonuçta ben de bitcoin sahibi değilim ve temkinli yaklaşıyorum ama üslub açısından oynayanlara her hangi bir şekilde yorumda bulunmuyor sadece bitcoin özelinde konuşuyorum.

Lütfen biraz daha finansal konulardan konuşursak kaliteyi belirli bir seviyede tutarsak sevinirim. Sonuçta salatalık ve tuz daha coinler ile alınamıyor :)

-----
Arkadaşlar bitcoindeki sert düşüşler normal. Kar satışı ve reel para ihtiyacının artmış olmasından sebebi ABD faiz oranlarında beklenen artış VE... Son iki hafta içerisinde toplamda 500 milyon USD üzerinde hacklenme haberleri... tabi ki en önemli konu ikincisi.

(link)

(link)

Hala daha güvenlik açığı yüksek seviyede.

Ha bir de Bitcoin savaşları devam ediyor. Yani reel sektör ne kadar bitcoini destekleyecek destekleyen desteklemeyen üreten üretemeyen alan almayan baya saflaşmış durumda :)

(link)

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: erdal41 ve Atasoy
Scudo
Sonuçta ben de bitcoin sahibi değilim ve temkinli yaklaşıyorum ama üslub açısından oynayanlara her hangi bir şekilde yorumda bulunmuyor sadece bitcoin özelinde konuşuyorum.

Lütfen biraz daha finansal konulardan konuşursak kaliteyi belirli bir seviyede tutarsak sevinirim. Sonuçta salatalık ve tuz daha coinler ile alınamıyor :)

-----
tebrikler

Arkadaşlar 1 Mayısta piyasaya girecek olan ve yarın ön satışa başlayacak olan ACTN (Action Coin) kendi sitesinden üye olanlara 1000 Adet ücretsiz ACTN Coin veriyor , link ;

(link)

Ayrıca yine yakın bir zamanda piyasaya girecek olan WCX Coin'de kendi sitesinden üye olanlara 50 Adet ücretsiz VCX Coin veriyor , link ;

(link)

merhaba arkadaşlar gece gece can sıkıntısından aklıma geldi yazayım dedim hep ben hep ben olmaz sizinlede paylaşayım belki sizde kazanırsınız :D. Son birkaç aydır bilmeyen görmeyem yoktur birkerede olsun bakmışsınızdır diye tahmin ediyorum. uzatmadan direk konuya giricem, sürekli yeni coinler cıkıyor daha borsaya çıkmadan bazıları airdrop yoluyla beleşe dağıtılıyor bazıları ise belli bir fiyattan mesela 0.04usd den satılıyor. Borsaya cıkınca fiyatı hiç belli olmuyor geçen aylarda airdroptan 600 btw topladım ve daha borsaya cıkmadan elden sattım ve parasıyla bisiklet aldım borsaya cıktığı ilk gunler sattığımın 2 katına çıktı fiyatı ama olsun :D buradada yorumlarda katılması kolay airdropları buldukça paylaşıcam ilk olarak Actioncoin ile başlayayım şuan 30 tane e-mail açarak hepsiyle kayıt oldum inşallah borsaya çıkarda kazanırız. Siteye kayıt olana 1000actn veriyor kayıt linkini vericem sadece e-mail ile kayit olup gelen mailden aktif etmeniz gerekiyor hepsi bu kadar:).
(link)
sizinde bildiğiniz böyle sadece siteden üye olunan airdroplar varsa yorumlara bekliyorum:hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
Wcx icin mi bahsediyorsunuz ? Onda öyle sorunlar olabiliyor , pc'den farklı bir mail adresi ile deneyin

@Cycleone evet wcx hotmail ile biten e postayi kabul etti ama outlook olanlarin hic birisini kabul etmedi ne yazıkki

@ardabaranburcak borsaya çıktığında coine özel wallat adresin oluyor coinin sitesınde withdrawal kısmından borsadaki cüzdana çekiyorsunuz

(link)

Bitcoin ve altınla ödemeye ilişkin ilginç vide. TR alt yazısı yoktur.

• Beğen
Tepkiler: Cycleone
Arkadaşlar Action Coin (ACTN) yakın zamanda Binance borsasında işlem görmeye başlayacak. Bu sebepten üye olunduğunda hediye edilen coin miktarını 100' e düşürdüler ama bence yinede üye olup unutmakta fayda var.

Üyelik linki ; (link)

Arkadaşlar , piyasaya yakın zamanda girecek olan ve üye olunduğunda ücretsiz coin veren 2 site daha var ;

(link)

(link)

Arkadaşlar Action Coin (ACTN) yakın zamanda Binance borsasında işlem görmeye başlayacak. Bu sebepten üye olunduğunda hediye edilen coin miktarını 100' e düşürdüler ama bence yinede üye olup unutmakta fayda var.

Üyelik linki ; (link)

@oguz01adn değişik kaygılar bunlar darısı marısı. Okumazsınız, yazmazsınız olur biter. Antipati kasmaya lüzum yok.

• Beğen
@Cycleone
Hocam ben şu action coine zamanında üye olmuşum, 1000 vermiş sanırım action balance'de 1000.00 yazıyor. Doğru mu yoksa 100 mü oluyor bu :D

Xrp ve tabiki yarin ki mainnet açıklaması ile TRX..

Trx icin bakalim yarin neler olacakk..

• Beğen
Geri