Scudo Sports

Bitcoin kadar geleceği parlak olan altcoinler

Scudo
Boğa sezonundayız.
Birçok altcoin all time high ını yaptı bile.
Akarken doldurunuz. Yatırım tavsiyesi değildir.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
dxy yükseliyor, bitcoin tutunuyor çok ilginç.Boğalar daha gitmeyecek gibi. Yine de çok tehlikeli.ytd

Son düzenleme:
En iyisi uzak durmak coinlerden yakın gelecekte özelikle ABD kara para aklaniyor diye bunlara el atabilir olan tabiki biz gariban insanlara olur. Bana göre en iyisi borsa sağlam ve geleceği parlak bir hisse seçeceksin en az 5 yıl gibi uzun bir zaman sabır edersen %1000 %2000 karlar elde etmek mümkündür.. Yrd.😀😀

Ben GS coin almak için mecburen CHZ almıştım yükseliyor arkadaş :harika:
Bu arada GS ve Barcelona coinlerim var :)

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Zaten her zıkkımı coin kazmaya kullanıyorlardı konu bisikletforumuna kadar ulaşmışsa garmin vb. bisiklet bilgisayarı, elektrikli bisiklet veya Shimano di2 kontrol üniteleri vb. malzemelerinin de piyasasının cryptocoin kazma eylemine kurban verilmesi yakındır.

DOGE CHZ ETH BNB XMR

Yatırım tavsiyesi değildir.

Biri kazanıyorsa,birileri de kaybediyor demektir.Acaba kim nasıl kaybediyor,onu anlayamadım!

Son düzenleme:
Bisiklet forum

Biri kazanıyorsa,birileri de kaybediyor demektir.Acaba kim nasıl kaybediyor,onu anlayamadım,

Sepet yapmayıp "All in" girenler
Fomoya girip tepeden alanlar
Panik satış ve panik alış yapanlar
Teknik analiz ve temel analiz bilmeyenler

Bu grup kaybedenler grubu

Bunun tersini yapanlar kazananlar.

Herkese selamlar, bol kazançlar. :)

Kim hangi uygulamayı kullanıyor? Güvenilir ve tavsiye edebileceğiniz bir platform var mı?

Ben PARİBU uygulamasını kullanıyorum bir süredir ama sizlere bir danışmak ve fikirlerinizi almak istedim.

Herkese selamlar, bol kazançlar. :)

Kim hangi uygulamayı kullanıyor? Güvenilir ve tavsiye edebileceğiniz bir platform var mı?

Ben PARİBU uygulamasını kullanıyorum bir süredir ama sizlere bir danışmak ve fikirlerinizi almak istedim.

BTCTURK ile başlamıştım. BINANCE ile devam ediyorum. İlk dönemlerde çok karışık gelmişti, yavaş yavaş öğreniyorum.

• Beğen
Tepkiler: RoninRider
Coin işlerinden uzak durun.

Borsada İş Bankası, Şişecam, THY, Erdemir, Avrasya Turizm, ASELSAN sepetini yapın.

50 bin liralık yatırım yapın. Temettü gelirleri ile hisse aynı sepetten hisse alın. Yaptırdığınız parayı da unutun. Yokmuş gibi davranın. 10 sene sonra ev paranız hazır.

Elinizde somut olarak dolar, altın tutun. Altın ve doları kesinlikle bankada tutmayın.

Basının pompaladığı dijital yatırım amaçlarından uzak durun. Uzak durmazsanız başınıza neler geleceği konusunda Röportaj Adam Mahsun Karaca, Yatırım Tavsiyesi Değildir diye parodisini çekti. İyi seyirler...

Altın,gümüş, dolar, borsa babamın oğlu değil; bitcoin de değil.
Sepet yapmaz iseniz kilitlenir kalırsınız.
Ülkedekilerin yarısının eline güvenli liman diye diye 550 liradan altını verdiler. Adamlar altınlarına baka baka bir seneden beri kıpırdayamıyor bile.
All in hiçbir şeye girilmez.:tskler:
Biraz gümüş
Biraz altın
Biraz borsa (spekülasyona açıklar hariç)
Biraz kripto
alınır sepet yapılır.
Yatırım tavsiyesi değildir

Aluna social...

Demişti dersiniz...

Elinizde somut olarak dolar, altın tutun. Altın ve doları kesinlikle bankada tutmayın.

Hocam bu tavsiyenizin sebebi nedir? Bir tanıdığım da bu tutumu sergiliyordu, maalesef bugün evine hırsız girdiğinin haberini aldım. Ufak bir birikmişim var o da tamamen bankada altın olarak bekliyor. O sebeple merak ediyorum neden böyle düşündüğünüzü.

Geri