Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bitcoin kadar geleceği parlak olan altcoinler

Pandemi sürecinin bitmesiyle sanırım Chz (Chiliz) şov yapabilir..

Scudo
Zimbocoin

Not: Yatırım Tavsiyesidir.

All in girdiğiniz altcoinler adamı çarpar. Teknolojisinin iyi olup olmadığı da bir yere kadar.
Bu işe girdi iseniz altcoinlerden sepet yapmalısınız.
Sepet yaptıktan sonra değerlendikçe kar almasını bilmelisiniz.
Bugünler de bitcoinin durumu kritik. Ayı geliyor olabilir.Temkinli olmak da büyük fayda var.
Yatırım tavsiyesi değildir

• Beğen
Tepkiler: Tolga Özdemir
yerli borsa thodex gümülemiş deyolar. Nasıl gençler eğleniyormusunuz. Bakanım, bakanım ne yaptınız siz bize aaağuuuuuuvvvvv.

yerli borsa thodex gümülemiş deyolar. Nasıl gençler eğleniyormusunuz. Bakanım, bakanım ne yaptınız siz bize aaağuuuuuuvvvvv.
Binance, Okex, Huobi gibi gelişmiş borsalar varken ne işimiz olur yerli borsalarda.
Yerli borsa pişmanlıktır
Tabiki Yatırım tavsiyesi değildir

Bitcoin için piyasayı iyi okuyup takip etmek gerekiyor.Şuan bulunduğu seviyenin altında çok boşluklar var. Eğer destek noktasını kırarda aşağı yonelim olur ise, bu seviyelerden giren kişileri çok çok üzebilir. Alt coinlerden sepet yapıp bir nebzede olsa riski dağıtabilirsiniz.

Kocaman bir YTD...

Bitcoin için piyasayı iyi okuyup takip etmek gerekiyor.Şuan bulunduğu seviyenin altında çok boşluklar var. Eğer destek noktasını kırarda aşağı yonelim olur ise, bu seviyelerden giren kişileri çok çok üzebilir. Alt coinlerden sepet yapıp bir nebzede olsa riski dağıtabilirsiniz.

Kocaman bir YTD...

İmam pırt yaparsa, cemaat topluca helaya gider. Bitcoin büyük bir düşüş yaşarsa, altcoin falan kalmaz ortalıkta. Saçma sapan şeylere yatırım yapmayın tavsiyesidir.

Alıp satamadıktan sonra, bir de kediye ciğer emanet edince olan olmuş
(link)

Thodex'in patladığı haberini okuduktan sonra yastığımın altında mışıl mışıl uyuyan çil çil altınlarımı tekrar sayıp sevip okşayıp yerlerine yerleştirdim.

Elimle tutup gözümle görmeden varlığına inandığım tek varlık tanrıdır.

Bitcoin 55 günlük hareketli ortalamanın altında gün kapattığından gece full nakite geçtim.
Dominans düşmesine rağmen, altcoinlerin çok büyük çoğunluğu ayrışamadığından tüm pozisyonlarımı kapattım.
Thodex'in patladığı haberini okuduktan sonra yastığımın altında mışıl mışıl uyuyan çil çil altınlarımı tekrar sayıp sevip okşayıp yerlerine yerleştirdim.
Kripto para ekosisteminde onun karşılığı soğuk cüzdandır. Mağduriyetlerin önüne geçmek için soğuk cüzdan kullanmak önemlidir.

Bitcoin 55 günlük hareketli ortalamanın altında gün kapattığından gece full nakite geçtim.
Dominans düşmesine rağmen, altcoinlerin çok büyük çoğunluğu ayrışamadığından tüm pozisyonlarımı kapattım.

Kripto para ekosisteminde onun karşılığı soğuk cüzdandır. Mağduriyetlerin önüne geçmek için soğuk cüzdan kullanmak önemlidir.

Nakite geçiş çok doğru karar. 2021 sonunda gram altında 550 liraları göreceğiz. Kulpsuz cumhuriyet (Ata Lira) yahut külçe somut altın öneriyorum. Benim tercihim Ata Lira'dan yana... Üzerinde Atatürk olmayan paralara saygı duymuyorum. Altında da durum öyle.

Binance, Okex, Huobi gibi gelişmiş borsalar varken ne işimiz olur yerli borsalarda.
Yerli borsa pişmanlıktır
Tabiki Yatırım tavsiyesi değildir
Yerli bitci.com'un merkezi Muğla'da bir mermeci dükkânı gözüküyor :) Sitesindeki adrese Google maps'ten bir bakın. Binance merkezi de Cayman adaları gözüküyor imiş yalnız. Doğruysa o da pek tekin gözükmüyor.

Tek şartla ama, şifreyi unutmamak lazım de mi hocam? 24 pini unuttun mu bay bay kıripto körınsi.

İlk önce thodex'in sonra satoshi nakamoto'nun önünde yazar kasa fırlatıp tüm olayları protesto edeceğim.

200 tl 'ye bitcoin almıştım hepsi uçtu gitti. Gerçi işyerindeki arkadaşlar ''Tolga Abi gece gündüz analizlerini dinlemekten yılmıştık '' dese bile ateş düştüğü yeri yakıyor.

Geri