Folding Man
Daimi Üye
- Tepki
- 401
- İsim
- Ygt
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Brompton
- Bisiklet türü
- Katlanır
Binance, Okex, Huobi gibi gelişmiş borsalar varken ne işimiz olur yerli borsalarda.yerli borsa thodex gümülemiş deyolar. Nasıl gençler eğleniyormusunuz. Bakanım, bakanım ne yaptınız siz bize aaağuuuuuuvvvvv.
Bitcoin için piyasayı iyi okuyup takip etmek gerekiyor.Şuan bulunduğu seviyenin altında çok boşluklar var. Eğer destek noktasını kırarda aşağı yonelim olur ise, bu seviyelerden giren kişileri çok çok üzebilir. Alt coinlerden sepet yapıp bir nebzede olsa riski dağıtabilirsiniz.
Kocaman bir YTD...
Kripto para ekosisteminde onun karşılığı soğuk cüzdandır. Mağduriyetlerin önüne geçmek için soğuk cüzdan kullanmak önemlidir.Thodex'in patladığı haberini okuduktan sonra yastığımın altında mışıl mışıl uyuyan çil çil altınlarımı tekrar sayıp sevip okşayıp yerlerine yerleştirdim.
Bitcoin 55 günlük hareketli ortalamanın altında gün kapattığından gece full nakite geçtim.
Dominans düşmesine rağmen, altcoinlerin çok büyük çoğunluğu ayrışamadığından tüm pozisyonlarımı kapattım.
Kripto para ekosisteminde onun karşılığı soğuk cüzdandır. Mağduriyetlerin önüne geçmek için soğuk cüzdan kullanmak önemlidir.
Yatırım tavsiyesi değildir
Yerli bitci.com'un merkezi Muğla'da bir mermeci dükkânı gözüküyor Sitesindeki adrese Google maps'ten bir bakın. Binance merkezi de Cayman adaları gözüküyor imiş yalnız. Doğruysa o da pek tekin gözükmüyor.Binance, Okex, Huobi gibi gelişmiş borsalar varken ne işimiz olur yerli borsalarda.
Yerli borsa pişmanlıktır
Tabiki Yatırım tavsiyesi değildir
Tek şartla ama, şifreyi unutmamak lazım de mi hocam? 24 pini unuttun mu bay bay kıripto körınsi.Bitcoin 55 günlük hareketli ortalamanın altında gün kapattığından gece full nakite geçtim.
Dominans düşmesine rağmen, altcoinlerin çok büyük çoğunluğu ayrışamadığından tüm pozisyonlarımı kapattım.
Kripto para ekosisteminde onun karşılığı soğuk cüzdandır. Mağduriyetlerin önüne geçmek için soğuk cüzdan kullanmak önemlidir.
Yatırım tavsiyesi değildir