Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bitcoin kadar geleceği parlak olan altcoinler

Slovakya'da yeni finans düzenine adapte olabilmek adına küçük yaşlardan itibaren Bitcoin ve Blokchain eğitimi verilmeye başlanmış.
Screenshot_20211128_232056_com.twitter.android.jpg
Önemli olan değişime, teknolojiye açık olmak; benimsemek ya da benimsemek değil.
Bizim ülkemizde daha okuduğunu anlayamayan, karşısındakini küçümsemeye çalışan sevgisiz, saygısız, rövanşist nesiller yetişiyor.

Scudo
Merhaba arkadaşlar .Kripto para için hangi programı kullanmalıyım ?Güvenilir program önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar .Kripto para için hangi programı kullanmalıyım ?Güvenilir program önerir misiniz?

Binance'yi kuullanıyorum ben. BTC'ye göre daha hızlı piyasa güncellemesi yapıyor .

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve ghostt
Bitcoinde sert düşüş var.
Kademeli olarak metaverse coinlerinden portföyüme ekliyorum. Kenarda nakit tutmak bu piyasada çok önemlidir.

Sweatcoin kullanan var mı? yürüdükçe coin veriyor geçen 1 yıldır biriktirdiğimi 500 tlye sattım haberiniz olsun.

Bisiklet severler olarak aramızda kaç kişi NFT üretiyor acaba?? merak ettim;
Üretim yapan varsa koleksiyonunu görmek isterim :harika:

benim koleksiyonum ;
(link)

(Yeni konu açmayayım diye buraya yazdım)

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
2 gündür dramatik olaylar okuyorum bu piyasada. İzah edebilecek olanınız var mı? Anladığım kadarıyla lale devri bitti.

Elon Musk servetine servet katıyor, borçlarını ödüyor...Görünen bu:)

2 gündür dramatik olaylar okuyorum bu piyasada. İzah edebilecek olanınız var mı? Anladığım kadarıyla lale devri bitti.

Bu komplex bir olay ama sunlari anlatim anlatabildigim kadar: su anda Amerika Borsasi düsüyor özellikle technologie hisseleri (AMD,NVDA etc..) buda inflasyon oldugu için.
FED kagit paranin faizini yükseltmek istiyor buda resmen bir zehir piyasa için.
Technologi kagitlari gibi Coinler büyük Hedgefundlara bagli oldugu için bunlari etkiliyor.

En iyisi Coinleri tutmamak yada bazi Strategi ile satip almak... bu baya komplex bir hikaye ve "geri test" ve piyasaya bagli olan bir olay.
Böyle bir sey geri test:

Son düzenleme:
Evet terra luna vakası resmen facia oldu. %100 değer kaybı yahu oldu bir kaç gün içinde. Yıllardır uzaktan da olsa izliyorum şu piyasayı böyle bir hareket görmemiştim. İşin garibi çoğu lunazade feryat figan ağlarken bir kısım "kısa şortli :)" de bayram ediyor. Bana etik gelmiyor bu hareketler :(

Evet terra luna vakası resmen facia oldu. %100 değer kaybı yahu oldu bir kaç gün içinde. Yıllardır uzaktan da olsa izliyorum şu piyasayı böyle bir hareket görmemiştim. İşin garibi çoğu lunazade feryat figan ağlarken bir kısım "kısa şortli :)" de bayram ediyor. Bana etik gelmiyor bu hareketler :(

1:Stabil coinlerin güvensizliğini gösterip piyasalara regülasyonun şart olduğunu göstermek
2:Stabil coinlerin doların ikamesi olamayacağını göstermek.
3:Hazır kripto piyasası düşüyorken Luna ve Ust operasyonu ile paranın kripto piyasasından çıkıp hazır destekte usul usul bekleyen Nasdaq, S and P gibi borsalara girmesini sağlamak.
Amerika Ekonomi yönetimi taşeron iki firma ile Luna üzerine spekülasyonu yayıp ve manipülasyonu yaparak piyasanın içinden geçtiler.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Şu bitcoin i her duyduğum zaman sinir krizi ne giriyorum. Çok uzun zamandan beri kripto paralardan haberim var. Her aklıma geldiği zaman paramı yatırsaydım şimdi şu kadar olucak idi gibi hesaplamalar yapıyorum. Hesap yaptıkca kafayı yiyorum :agla:

Şu anda işsizim para filan da kalmadı zaten. Eğer bir işim olsaydı kazandığım tüm parayı yatırmaya hazırım.

Şu an ortalık dutluk ve arsaların fiyatları çok ucuz ileride torunum bana gelip niye bitcoin almadın zamanın da dediğin de ben ne diyeceğim çocuğa.

bir zamanlar bisikletforum'da :)

Geri