Scudo Sports

Black Friday nedir? Yenir mi?

Scudo
@OnurÖzdağ

Yok artık, üstünde ki set neredeyse bu fiyata. 100 dolar kargo+360 dolar vergisi, gümrüğü, kabaca 2100 doları bulur gibi. Yine iyi tabi.

• Beğen
Tepkiler: OnurÖzdağ
Bu oakley gözlükleri ucuza nereden alırız? Sanırım spx getiriyor ama çok pahalılar

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@alcest

Şu an %20 indirim var mağazada bilginize.

@hydrocon
Sanirim internette de var.

(link)

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Dün İstinyepark daki mağazalarında görmüştüm internet sitelerine bakmadım.

@Cem cm

Ürünler sahte, yurt dışında da bayağı tartışılmış bu site.

(link)

(link)

GyGDnb.jpg

(link)

qJyv2q.jpg

(link)

AyGzmr.jpg

(link)
XEl6JO.jpg

(link)
8NXzDd.jpg

(link)
LOGDAJ.jpg

(link)

Şu traineri sipariş verdim. Teşekkürler haber verdiğiniz için.

• Beğen
Tepkiler: MuratHan
merida reacto 300 hani şu sarı zemin üzerine siyah karakterli olan aero canavar yok mu, 11 kasımda n11 de 4700 den 3750 ye düşmüştü, kaçan bir fırsat mıydı bilemem.

Altta ki balık kötü kaçmış. Her iki site de bir kaç lastik modelin de iyi indirim var.

(link)

(link)

(link)

9DAEQQ.jpg

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
(link)

760 MM mtb gidonu. Marka ve fiyat harika / Nukeproof Warhead Riser Bars 21 €

Yukarı çıksın
bu indirimlerde göedüğünüz iyi indirimlerin linkini atarsanız çok sevinirim (Fırsat için konu var ama orayı çok fazla kişi takip ettiği için her mesajda mail, bildirim gidiyor ondan sadece kara cuma için gördüğünüz gerçekten inen ürünlerin linkini buraya atarsak sorun olmaz bence)

@mehmetsunu
Kara cuma kara cuma gara cuma garra cümma diye diye kırk yıllık öz hakiki doğuştan kara yağız anadolu insanı cuma polat ın 40 yıllik işyerinin isminide değiştirdiniz. Bravo hepinizi teessüfler icerisinde tebrik ediyorum. Biz şimdi hafta sonları kelle paça içmeye nereye gideceğız. Allah kara cuma garra cümma diyen dillerinizin müstehakını versin.

Niye KARA CUMA?
Emperyalistler,siyonistler,tapınakçılar,evanjelistler;müslümanların kutsal/mübarek cumasını karalamak adına mı böyle bir şey uydurdular acaba?
Hem müslümanları tüketime zorluyorlar,hem de günün ismini karalıyorlar..
:krnz:

Geri