Scudo Sports

Black Friday nedir? Yenir mi?

Scudo
@nonsteril
Alakası yok.
Araştırmaya göre şükran gününden sonra insanların daha fazla alışveriş yaptıkları saptanmış.
O yüzden marketler ciddi indirim yapıyorlar. Bu da bir gelenek olmuş. Bu kadar.

Bilim ve teknoloji üreten bir toplum olmalıyız. Dışa bağımlılıktan kurtulmalıyız.Son 13-14 yıldır bir atılım söz konusu en azından çaba gösteriyoruz.

@volkan Öz doğru diyorsun. Biz hep tükkettiğimizi kendimiz üreten bir millet olduğumuz için dolarla pek bi ilgimiz yok :D

Ve artık bu durumla dalga geçer olduk. Kabullendik. Kabullenmesek de elimizden bir şey gelmez oldu. Malesef ben yıllardır çok mutsuz bir insan oldum. Hem de hiç bir hastalık, ölüm, yoksulluk çekmediğim halde. Allah bu günlerimizi aratmasın.

• Beğen
Tepkiler: volkan Öz
Kuzey kore ile dalga geçiyorduk,çok ah aldık herhalde başımıza geliyor yavaş yavaş...

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Sayın arkadaşlar ve büyükler şimdi yapacağımız şey ;

Bisikletlere atlıyoruz çadır madır gömlek atlet alıyoruz bolcana, İpsala'dan geçiyoruz Anadolu'daki arkadaşlar kendilerine yakın olan sınır kapılarına yönelebilirler, sonrada durmadan pedallıyoruz vize pasaport falan boşverin farkındalık yaratmak için yola çıktık hepimiz çok üzgünüz yeter artık dünyada aç insan kalmasın mottolarıyla gideceğiz bide güler yüzlü olursak sınırdan geçmemiz kolay olur sonra işte girdiğimiz ülkelerdeki köylere falan yerleşiriz sessiz sedasız, oralarda yaşayabiliriz. Bence bunları yapabilmek gidişatı durdurmaktan daha olası geliyo bana.

Bu başlığı açanlar galiba A Haber izlemiyorlar.

Açın izleyin, Almanya'nın korkudan nasıl titrediğini görün. Merkel'in gidici olduğunu görün. ABD'nin batmak üzere olduğunu, AP'nin terörist bir çete olduğunu öğrenin. IMF bizden borç alıyor siz hala batıyoruz diyorsunuz :))))) Batıyorsak 3. havalimanını nasıl yapıyoruz :))))))))))))))) Hani şu Merkel'i çatlatan, ABD'ye diz çöktüren dünyanın en büyük havalimanı :)))))))) Siz üçüncü köprüye de karşı çıkmıştınız ne oldu ::)))))))

Azıcık A Haber izleyin ya. Dünyadan haberiniz yok.

yıllarca dolar kuru düşükken elde ettiğin geliri, ileride sana gelir getirecek araştırmalara harcamak yerine köprüye tünele yatırırsan, ömrü boyunca geçmeyecekleri köprüleri kars'taki çoban alkışlarsa; elinden dolar kayıp giderken sana değer getirecek bir varlığın olmaz, böyle de kara kara düşünürsün.

çin merkez bankası, kendi paralarının düşük kalması için sürekli dolar topluyor ki iç maliyet dolara nazaran çok daha düşük kalsın ve ihracat olabildiğine artsın. yani doların yükselmesi dünyanın sonu değil aslında. ama senin ülken elde para varken hiçbir getirisi olmayacak pahalı inşaatlardan başka bir şey yapmadığı için şimdi avuçlarsın tezeği.

geçmiş olsun. ülke olarak bu durumu hakettik.

sattık savdık, özelleştirdik, üretmedik tükettik, ha bir de yol yaptık.
Sonra '' bu ülke bu hale nasıl geldi, işsizlik %11'in üzerinde'' diye bana soruyorlar utanmadan.
Durmak yola devam.
Tek sevindiğim, kaybedecek hiç bir şeyimiz kalmıyor, bu demektir ki kazanacak çok seyimiz var...

Evet ya dünya durdu, herkes krizde, sadece türkiye dönüyor, işler tıkır. Kimsenin bir şeyden haberi yok. türkiye yükseliyo, imf borç alıyo, türkiye'nin borçları bitti bile, zaten dolar abd'nin onlar düşünsün bizim paramız TL ki!?.... Yol da yaptık köprü de beton konusunda çok iyiyiz, Sabiha Gökçen de satılıyo belki de satıldı.. vergileri de yükselttik ama biz yeni türkiye çok iyiyiz.. bunlar hep abd oyunu, ben de bu eleştirimle aslında israile çalışıyorum...

ÖTV zam mı içinde 40.000 tl altındaki araçlar için artış yok diye açıklama yapıldı.

40 bin altı araç olmadığını biri söylemeli ...

Kara tren gecikir
Belki hiç gelmez
Dumanını savurur da derdimi bilmez...

Geri