Scudo Sports

Black Friday nedir? Yenir mi?

HB'de Toshiba SSD Disk'ler indirimde :harika:

Şu üstteki cümlede tek Türkçe kelime indirim :) ne hale geldik yahu

Scudo
Bu indirimler bizim ülkemizde değil avrupadaki ülkelerde geçerli.Bike 24 , hibike , wiggle vs sitelerde gerçekten manyak ötesi indirimler mevcut.Bizim
ülkemizde genellikle önce artış sonra o artıştan indirim olur.
Bu sadece Türkiyede değil, yurtdışında aynı.

Bu sadece Türkiyede değil, yurtdışında aynı.
Takip ettiğim fiyatları ezbere bildiğim sitelerin hiç birinde böyle bir şey yok.Çok fazla ürün aldığım için söylüyorum bunları.Öyle uçarcasına fiyatlara bildirdiklerini hiç görmedim.Trek bisiklet misal en yeni modeli çıkıyor 11 bin dolar bizde de kur ve kar oranları yüzünden 65 binden satılan bu bisiklet şimdi 100 binlere dayandı.Ama adamlarda hala 11 bin dolar.Bizdeki gibi uçuk zamlar olmuyor , görmedim.Saygılar...

Takip ettiğim fiyatları ezbere bildiğim sitelerin hiç birinde böyle bir şey yok.Çok fazla ürün aldığım için söylüyorum bunları.Öyle uçarcasına fiyatlara bildirdiklerini hiç görmedim.Trek bisiklet misal en yeni modeli çıkıyor 11 bin dolar bizde de kur ve kar oranları yüzünden 65 binden satılan bu bisiklet şimdi 100 binlere dayandı.Ama adamlarda hala 11 bin dolar.Bizdeki gibi uçuk zamlar olmuyor , görmedim.Saygılar...
Ben genel olarak yazdım. Sizin takip ettiğiniz siteler yapmıyor olabilir anzak fiziki olarak yurtdışında alış-veriş yapmış olsanız anlarsınız. Şuan bile gazete ve televizyonlar alış veriş yapmadan önce fiyatını iyice araştırıp alın diye uyarılar yapıyorlar.

Türkiyedeki fiyatlara gelince diyecek birşeyim yök hepsi Allah'lık, zorla milleti yurtdışına yöneltiyorlar.

araştırıyorum ama şu ana kadar en iyi indirimli olan bunu bulum. (link)
(link) da indirimli bir yol bisikleti var.

Arkadaşlar trek marlin 5 2898 lira alınırmi sizce

Başlık hortlamış :) Dolar 3,45 oldu diye oha denilen zamanlardan gelmiş yazı :) Keşke 3,45 olsa yine :/

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Türkiyede durum nasıl bilemiyorum ama yurtdışında iyi indirimler oluyor. Model 2017 ama yinede fiyat ıyi. Üzerindeki jant setini oratalama o fiyata satıyorlar normalde.

Merida Reacto 5000 - Ultegra

Kur durumunu bilmiyorum şuan ama aşağı yukarı TL olarak 9 bin lira ediyor.

Screenshot_20191129-082043_Chrome.jpg

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
Hiçbir şeyi etkilemediği gibi bisikleti de etkilemeyecektir ve hatta artıracaktır. :)

Öncelikle alacağınız ürünün fiyatlarını önceden biliyor olmanız lazım yoksa her üründe % 30 40 indirim olmuyor. kimi ürünlerde %5 indirim oluyor halbuki üründe %20 indirim gösteriyor. Yanıltmaca var anlayacağınız. Önce bindirim sonra indirim.

@Bigpatron hocam bu bisikleti görebileceğimiz mağazanın adı veya linki nedir acaba...

@Bigpatron hocam bu bisikleti görebileceğimiz mağazanın adı veya linki nedir acaba...
Kalmamış ellerinde satılmış hepsi. Site buydu ama ssdece Norveç içerisine yollama yapıyor, yurtdışına satışı yok.

(link)

Eurosport Player'da %50 indirim varmış. :kötü:

Benim inadım inat, doları umursamadan tamamen karbon bi yol topliycam.

arkadaş bu yazıyı yazdığında dolar 3.45 civarıymış baktım. Lan dolar keşke şimdi 3.45 olsa. durumun ne kadar vahim olduğu bu mesajlarla bile anlaşılabilirken, adamlar çıkıp "ekonomimiz toparlanıyor" demiyo mu........... gel de sövme.

Arkadaşlar, başlık yıllar önce farklı bir amaç için açılmıştı. İndirim ile ilgili haberleri Fırsat Reyonu başlığında paylaşırsanız daha çok insana ulaşabilir.

Kara cuma. Cuma müslümanın bayramı hiç kara olur mu dendiğinde, adı efsane cuma, cici cuma, enfes cuma oluverdi. Kara cuma demekte inat eden markalar ise ülkemizde cehaletimize sığınıp black friday dediler, mesela adidas bu markalardan. Takvim yılına göre, yıllık satış hedeflerinin tutması içşn kalan son aylarda, mevcut stokları eritiriz len biz bu şekilde diye tutturulmuş güzel bir yol.

Bisiklet ürünlerine pek yansımadı. Yansımaz da. Bisiklet sezonu şubat ayında açılır. Velhasıl kasım sonu döngüsü satışlarda etkin değil.

Kara cumada umduğunu bulamayan bir marka cybermonday diye indirime devam ediyor. Velhasılı, tüketim toplumunun minnak cilvelerini yaşıyoruz. Hepsi bundan ibaret.

Erdoğanlar bisiklet geçtiğimiz cuma günü bir bisikleti normalde 3330 satarken bu kampanyada 3150 yaptı. Kararsız kalıp almadım ertesi gün cumartesi aradım. Kampanya bitti dediler. Nitekim 3150 yapmadılar. Geçen cuma yine 3150 yaptılar ben vazgeçmiştim. Bisiklette halen duruyor. Bunu mantığı anlamak güç gerçekten.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar malum kara cuma geldi. Dünyanın birçok ülkesinde ürünlerde büyük indirimler oluyor. Malesef bizim ülkemizde indirim varmış gibi yapıyor firmalar ve siteler.
Bu başlığın altında bisiklet dünyası ile alakalo olabilecek bizim camiaya hitab eden ve gerçekten indirime girmiş fırsatları paylaşsak çok iyi olmaz mı? Sahte indirimler ve diğer kategorilerle uğraşmak zorunda kalmayız.
Mesela erdoğanlar %10 havale indirimine ek %15 CUMA kodu ile toplamda %25 indirim yapıyor. Ben greenguard lastik almayı düşünüyorum buradan.
(link)
Burada da Stanleyin termosları indirime girmiş evde kendi kahvesini sıcak içeceğini yapan arkadaşlara duyurulur.

(link)

Lütfen sizde gerek yurtiçi gerek yurtdışı sitelerden gördüğünüz fırsatları paylaşın.

Geri