Şeffaf
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.424
- İsim
- Burak
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Diğer
Bu sadece Türkiyede değil, yurtdışında aynı.Bu indirimler bizim ülkemizde değil avrupadaki ülkelerde geçerli.Bike 24 , hibike , wiggle vs sitelerde gerçekten manyak ötesi indirimler mevcut.Bizim
ülkemizde genellikle önce artış sonra o artıştan indirim olur.
Takip ettiğim fiyatları ezbere bildiğim sitelerin hiç birinde böyle bir şey yok.Çok fazla ürün aldığım için söylüyorum bunları.Öyle uçarcasına fiyatlara bildirdiklerini hiç görmedim.Trek bisiklet misal en yeni modeli çıkıyor 11 bin dolar bizde de kur ve kar oranları yüzünden 65 binden satılan bu bisiklet şimdi 100 binlere dayandı.Ama adamlarda hala 11 bin dolar.Bizdeki gibi uçuk zamlar olmuyor , görmedim.Saygılar...Bu sadece Türkiyede değil, yurtdışında aynı.
Ben genel olarak yazdım. Sizin takip ettiğiniz siteler yapmıyor olabilir anzak fiziki olarak yurtdışında alış-veriş yapmış olsanız anlarsınız. Şuan bile gazete ve televizyonlar alış veriş yapmadan önce fiyatını iyice araştırıp alın diye uyarılar yapıyorlar.Takip ettiğim fiyatları ezbere bildiğim sitelerin hiç birinde böyle bir şey yok.Çok fazla ürün aldığım için söylüyorum bunları.Öyle uçarcasına fiyatlara bildirdiklerini hiç görmedim.Trek bisiklet misal en yeni modeli çıkıyor 11 bin dolar bizde de kur ve kar oranları yüzünden 65 binden satılan bu bisiklet şimdi 100 binlere dayandı.Ama adamlarda hala 11 bin dolar.Bizdeki gibi uçuk zamlar olmuyor , görmedim.Saygılar...
Vay be benzinin 5 tl olmadığı zamanlarbenzin 5 lirayı dizel 4.50 yi gecer. bisikletlerimizin kıymetini bilelim....
Kalmamış ellerinde satılmış hepsi. Site buydu ama ssdece Norveç içerisine yollama yapıyor, yurtdışına satışı yok.@Bigpatron hocam bu bisikleti görebileceğimiz mağazanın adı veya linki nedir acaba...
Benim inadım inat, doları umursamadan tamamen karbon bi yol topliycam.