Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Bmw Bisiklet

Scudo
@Ahmet Mert Gök

Çok mantıklı tasarımını bende çok beğendim videoda bahsettiğim gibi scott sub cross modeliyle kıyaslayınca ne kadar iyi fiyatı olduğunu anlayacaksınız

• Beğen
Tepkiler: sebidos
15 kg fazla evet. Gerçi şu an bindiğim bisiklet de çamurluk portbagaj derken 15kg var ve çok sorun olmuyor (kendimi ikna etmeye çalışıyorum?)

• Beğen
@Burak B.

Emin olun diğerleri de aynı ağırlıkta fabrika verisinin hep üzerinde çıkıyor rakamlar bmw nin yazdığı gerçek ağırlık

• Beğen
@Ahmet Mert Gök

Bisikletin rakibi bu ikisini de tartıp öyle alabilirsiniz ki bmw nin kablolar kadronun içinden geçiyor ve rengi çok çok iyi

(link)

15 kg nedir , bence motorlu taşıtlara devam etsin. Bmw gibi firmaya karbon yakışırdı

Mavisi cidden iyi durıyor. Biraz iyice bir şehir bisikleti alacaklar için güzel bir seçenek.

@Scutoid
Oda guzel makina ama anlamsiz sekilde agir yani çözemedim nedir sebeb. Incelemek lazim. Benim merso eski yav 98 model filan bana geldiginde kadro setti sadece , kac km kullanildi oda belli degil, ama cok sukur tum agir yuklerimi tasiyor,beni gezdiriyor. Bagajssiz falan 10.5 filan agirligi hafif sayilir

• Beğen
Tepkiler: makifir
@mariokaldato
Abi tek ağırlıkla fark atarsın bu bmw'ye.Zaten dağ pisileti olduğu için sıkıntı yok.Ve senin harika bir sürücü olduğunu biliyoruz.Kendini aşağıdaki videoda bulunan kel yerine koy.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
full deore setli bisiklet markası bir bisiklet fiyatları ne civarda? bmw bisiklet yerine ne tavsiye edersiniz?
İzmirde bir bisikletçiye sordum bmw bisiklet için çok pahalı biz o ayarda bisikleti 2500 civarına satıyoruz dedi. gösteririmisiniz dediğimde aynı özellikte carraro bisiklet 4000 lira olarak buldu.
Bnece bmw olmasına rağmen pahalı olmayan bir bisiklet ağırlık olarak bir şey diyemeyeceğim ancak şehir bisikletleri yaklaşık bu ağırlıkta diye biliyorum.

full deore setli bisiklet markası bir bisiklet fiyatları ne civarda? bmw bisiklet yerine ne tavsiye edersiniz?
İzmirde bir bisikletçiye sordum bmw bisiklet için çok pahalı biz o ayarda bisikleti 2500 civarına satıyoruz dedi. gösteririmisiniz dediğimde aynı özellikte carraro bisiklet 4000 lira olarak buldu.
Bnece bmw olmasına rağmen pahalı olmayan bir bisiklet ağırlık olarak bir şey diyemeyeceğim ancak şehir bisikletleri yaklaşık bu ağırlıkta diye biliyorum.

carraroyu bmw ile kıyaslamak çok saçma donanımı aynı olsa bile bisikletin malzeme kalitesi üst düzey videoda bahsettiğim eğer daha üst seviye 2 bisikletim olmasa kesinlikle alırdım hatta halen almayı düşünmüyor değilim fazla bisiklet göz çıkarmaz :)

Vay be, BMW de batmış desenize. Resmen ucuz donanımı toplayıp Çin'de montajlayıp üstüne BMW yazıp satıyorlar. Bu habere BMW'li magandalardan çok çekmiş ve çekmeye de devam eden bir bisikletçi olarak en çok sevinenlerden biri oldum. Artık altınızda BMW ile istediğiniz kadar hava atın, şu ucuz bisikletleri de gördüm ya, çuvalla para verip aldığınız o arabalar artık çöp hükmündedir benim için.

Üfff yaktı be kronumu satıp bundan almam lazım bir de m paketinden alsam dar pantolonum ve gömleğimle binsem buna yakarım ortalığı bee. Ama düzenli olarak anasonlu nargile içtiğimde meydana gelecek performans düşüklüğü sorununun üstesinden nasıl gelirim, anlayan panpalar yardım etsin.

@turbotx150
Nargile kömürü yerine lokum kulanırsan performans düşüşü yaşamazsın :D :harika:

Her bmw kullanıcısı dar pantolon giyip nargile içmiyor. Her nargile içip dar pantolon giyenin bmw ye binmediği gibi. Kötü bir algı var sanırım ama markaya indirgemek çok yanlış diye düşünüyorum.

Geri