Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bmx kullanıcıları kulübü

selam arkadaşlar ben de siteyi yeni keşfettim ben de bi aydır bmx kullanıom beone
aldım . İskelede hiç bmxçi göremedim acaba gidenler var mı ?

Scudo
ıstersenız yarın toplu bı barbaros yababılırız nedersınız mukemmel olur bna uygun!!!

kardeşler bnde gng bmx team kurmaya çabalıom şimdilik bir bnm ama ilerde daha çok olcağız inş. sevdircem gögnörene bmxi:D

Yetenek sizsiniz programına katılmayı düşünmüyormusunuz? Acuna bir show göstersenizde bisiklet sevenler olarak izlesek nasıl olur derim.

herkeze merabalar. ben samet ve bir süredir yurt dışında ikamet etikten sonra orda görüpte yapamaya fırsat bulamadığım ama çok fazla özenti ve merak duyduğum Bmx olayını burda öğrenmek için foruma girmiş bulunmaktayım :) yardımlarınızı eksik etmeseniz çok mutlu olurum. en kısa zamanda bisikletimi alıp yollarda olucam inşallah.:cool:

ilk bütçe yaş olmadan geç olduğunu nerden bilelim :D

tam bütçeyi mi soruyorsun

300-400 arası tavsiye edmebilirmisin yada istanbulda nerden bulabilirim

GEOTECH TRACTION BMX 2010 369 tl

KADRO : Hİ-TEN KADRO
ÖN AMORTİSÖR : Hİ-TEN ÖN ÇATAL
VİTES KOLLARI : TEK VİTES
FREN ÖN / ARKA : ÖN DİSC FREN ARKA U FREN
SELE : ERGONOMİK SELE
JANT EBATI : 20"

CORRATEC TIBIAL TWO 430 tl link delta dan deltadan freestly bmx e gir bu arada corratech daha iyi galiba.

• Beğen
Tepkiler: Samed Duğles
bu bile bana bi fikir teşşekkürler

bişet değil erdoğanlara yaa da deltaya danış bence ikinci el bölümünden al.seversen 0 a süper bişey alırsın .D 500 tllik bisikleti 200-300e bulabilirsin burda.

Haşim iccan geçidi vardır istanbulda bisikletçilerin mekanı.Oraya bir bak derim.Orada salcanonun bmxleri 350 liraydı.Başlangıç seviyesi için güzeldir.

@Haktan Özen

Bu sezon için söylemiştim geçen ay programa çıktılar ve istanbul elemelerine katılmayı kazandılar::))

Bende istanbul fatih bölgesindeyim yeni başladım bmx kullanmaya toplantı olursa bana haberverebilirsiniz

Bmx im bu

Dosyalar

• IMG-20160222-WA0002.jpeg
    IMG-20160222-WA0002.jpeg
    109,6 KB · Okunma: 7
Geri