Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bmx kullanıcıları kulübü

Scudo
YEŞLKÖY-BAKIRKÖY GELİYOMUSUNUZ Hafta Sonu? Ahmet Bu arada cumartesi 11 de dershanem bitiyo çıkıcam Barbarosa gidicem Sen Gelirsen senden bişey rica edicem benim hatunu peraya bırakmam lazım ya bisikleti bırakırım sana arkadaşdan motoru alıp bırakırım 2 3 saat beklersin yada beraber bisikletleri bizim dükkana bırakıp beraber bırakıp barbaros a geri dönebiliriz..

şöyle yaparız ben geliyim sonra karar veririz :D 12 de mi buluşalım kaçta buluşalım?

Arkadaşlar böle tanışıp görüştüğünüz ve en önemlisi takıldığınız yerleri yazarmısınız :eek:

ben avrupada değilim ama avrupa yakasında barbaros bulvarında bulabilirsin bmxcileri

@BMXGorkem

aramıza hoşgeldin...

@BMXGorkem

kazasız belzasız bol keyifli sürüşler dilerim görkem kardeşim.artık ekşın resimlerinide en kısada yüklersin.

slm arkdslar bende bmx kullanıcısıyım 2 ay oldu alalı.ama hala nrde taklıcagı mı blmıorum gecen barborasa gectım kımse yoktu.hfta sonu bı dha gecmeı dusunuorum.umarım hafta sonu tanısırım bmx cılerele

bulvara gel biz sana cevre yaparız :D biz çevreyiz zaten :p :D
Nude Lindsay Lohan saver

(link)

@3rkn*MF

mesajındaki link trojan içeriyor !!! onu silersen iyi olur ve bilgisayarına bir virüs taraması yap

arkadaşlar selam hepinize....
ist.avrupa yakasında yenibosnada oturuyorum...

bmx de bi topic açtım yardımcı olursanız sevinirim...

slm hoffman bıkes kullanıcısıyım...Yeşilköyde oturuyorum Bakırköyde takılıyorum zamana kadarda taksım besıktas ortakoy bebek tophane gıbı yerlere bmx ımle gıttım:)

erkin sen yasıyomuyudun:) nerelerdesın yaa:)

Geri