ben konu açıcam birazdan ama gerçekten moderatörler bazen kişileri yanlış anlıo sormaları gereken şeyler olması lazım puan düşürmeden önce beni grubumdan biriyle yaptıım konuşmada geçen sözcükten dolyı puanım düşürülmüş ama biz bütün forum insanlarıyla tanışmaya çalışıoruz ve bizi görenler nasıl kişiler olduğumuzu anlıyor bence o sildiğiniz kelimeyi sorsaydınız keşke ne olduğunu biz saygılı insanlarız hiç değilse bu site saygılı bir site ve biz bu saygılı sitelere saygısızlık yapmayız o kelime benimde nickimde bulunan MF nin açılımı ve o bir küfür değil bizim grubumuzun adı motha ile mother arasında çok fark var ama siz terbiyesiz birşey olarak görmüşsünüz ve puanımı düşürmüşsünüz ben puanın düşmesinden şikayetçi değilim ben sadece ihtibarımın küfürbaz yada saygısız biri olmasından rahatsızım...!!
@3rkn*MF
kim ne demiş bilmem ama obsolate gibi ben de 3rkn*MF ile kısa da sohbet ettim ve eminim ki yanlış anlaşılma olmuştur kendisi oldukça saygılı bir insan
ya zaten puan önemli değil bencede açıkçası ama yanlış anlaşılmak kötü yazdığın şeyin anlamını söyleyince ilk aklıma gelenle hiç bi alakası olmadığını anladım hemde hiç ama o yazıyı okuyanların çoğu benim gibi düşündükleri için yanlış anlaşılma olmuş....neyse ya daha da büyütmeyelim olayı....
3rkn*MF kafanizi takmayin boyle seylere bosverin sizi taniyan taniyor Pazar gunu Barbaros'ta o kadar icten ve samimi karsilandik ki gidesim gelmedi..
Senin de belirttigin gibi onemli olan nikinin altinda yatan puan degil, beyninin icinde yatan iyi niyet Puanini dusurenler dusunsun, biz keyfimize bakalim
bu gece taksimde 2 bmxci vardı gt markalı diycektim bisikletforuma takılıyor musunuz buluşmalarımız falan var diye de sonra dedim boşwer yanımda da arkadaşlar vardı bide ka-fa 1500 dü biraz