Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bmx kullanıcıları kulübü

Scudo
ewet beyler pazar napoz yamurlu oluyomus :D yatcakmı??

haydeee yağmurda nerden çıktı yaw yarışa mı gitsek o zaman bol çamurlu bi yarış olur :D ben size diyim yağmur yağmaz :p

yamur yamaz baba yağsa bile biz barbarostayız bizim grup 2 kişi eksik şekilde

ok o zmn bızım gurupla konsaym bı ona gore sıze haber veırcem

arkadaşlar en güzel pazar sabahı 9 da falan foruma girelim hemen forumda kararlaştıralım...gerçi 9 da da kim kalkıcak ya :D

yarın ne yapacaksınız bu havada :D :D :D ben yarışa da gitmiyorum evde oturucam galiba :p

@sinto

bu gidişle öyle olacak bu havada yarışa gitmemiz zor:(

yarıs ta yatar bostancıda bnde sıze katılıyorum yagmaz yagmaz dıyodunuz alın sıze yagmur yarında buyuk bı ıhtımal hafıften kar yagcakmıs tmm tam mtb havası tabı sıze gore

eee noldu şimdi buluşmuyoz mu barbarosta???? ben gelirim yarın hafif yağmur yağarsa...

ender haklı bravo kanky bu dakıkadan sonra senı hava durum raporcusu ılan edıyorum ewet beyler barbaros yattı:( ne yazııkı ıns hafta bare gusel olur bı barbaros yaparız

• Beğen
Tepkiler: bedo
biz erkinle buluşuyoruz sanırım birkaç kişi daha gelecek 1.30-2 gibi buluşucaz eğer gelebilirseniz gelin....

canlar 04.02 2007 hava da güzel olursa barborosta bulusalım gündüz 10.00 da gelmek isteyen orda olsun beraber birseyler yapar tanışmış oluruz resimler falan ben mutlaka gelmeye calışacam

• Beğen
Tepkiler: t-genc
erkan abı hava gusel olursa bızım grub barborossta bulunuruz

bizde bugun barbarosta buluştuk 3 bmx....foto çektikde benimkiler pek güzel çıkmamış ya....

baba bizim resimler salı akşamına kalır ben bugün(pazar) nose grind denerken düştüm bunny hop denerken düştüm we biraz yara aldım we o yüzden salıya kadar biraz yatıcam ama salı akşamı koyarım resimleri

• Beğen
Tepkiler: t-genc
Geri