Scudo Sports

Bol Küfürlü + Yumruklu Dolmuşcu - Video

@Bis Tesekkur ederim, benim derdim para vs degil, tamamen ders almasi, baska bir bisikletciye ayni durumu yasatmamasi. Bana uzlasmak isteyip istenmedigim soruldu. Ben de insan gibi ozur dilerse olabilir sonucta aile gecindirmeye calisan bir insandir mutlaka kendisi dedim. Tabii boyle bir insandan acikcasi uzlasma gelir mi hic zannetmiyorum bir yandan.

Scudo
Hepsi için geçerli olmasa da minibüsçü ve dolmuşçuların %99'u ne olduğu belirsiz vandallar resmen. Adamların çete örgütleri bile var 1 arabayı 4 minibüsçü sıkıştırıp tehdit ettiğine şahit olmutşum aman haa sakın yüz göz olmayın bunlarla. Adam bıçak silah vs. çektikten sonra bize zarar geldikten sonra kimin haklı kimin haksız olduğunun hiçbir önemi kalmıyor..!

Çok kötü bi durum , leş gibi orta doğu cehaleti kokusu buraya kadar geldi , videoyu çeken arkadaş saygınlığını ve sabrını çok iyi korumuş.

• Beğen
Tepkiler: Alizee
Maalesef bu durum ülkemizin en acı gerçeklerinden birisi. Çok geçmiş olsun. Konunun altına yazılan yorumlara bakınca insanların "ah keşke benim karşıma çıksa da bir güzel benzetsem" gibi gazlayıcı söylemlerini maalesef görüyorum. Böyle bir durumda sakin kalmak en zor şeydir ve insanlığın üst mertebelerindendir kanaatimce. Bu gibi durumlarda karşılık vermek onların ekmeğine yağ sürer. Caydırıcı olacak şey hukuksal mücadeledir ancak bu da yıpratıcı bir süreç. Üstelik koloni halinde yaşayan, her olaya aşireti toplayıp giden medeniyet yoksunlarıyla daha da karşı karşıya gelmiş oluyorsunuz mahkeme vs durumlarında. Huzuru kaçan, morali bozulan yine haklı olan taraf oluyor. İster istemez bunun etkisi bir süre hayatınızda devam ediyor. Bu insanlar ülkenin her yerinde, her alanında böyleler. Hangi birini mahkemeyle şikayetle eğiteceğiz bir de bu yönü var tabi. Böyle şeyler insanı ülkenin geleceği adına umutsuzluğa sürüklüyor.

• Beğen
Tepkiler: verisakeet
Sabrınız takdire şayan hocam. Bisikleti kullananların farkını çok güzel göstermişsiniz. Karşımızdaki bize el kaldırmadan kaldırmamak için kendimizi tutmamız ve onları utandırmamız lazım (tabi karşıdaki bunu anlarsa). Karşınızdaki genç biri olsa herhalde bu kadar diyalog olmazdı sanırım, malum yaşlandıkça insanoğlu sapıtıyor ve hele ki eğitimsizse kuduruk bir hal olup çıkıyor. Geçmiş olsun. Mahkemeden güzel bir sonuç alırsınız:harika: O dolmuş hattını ona verenler hakkında da işlem yapılsa süper olur.

• Beğen
Tepkiler: verisakeet
bu olaydaki en güzel konu bence şu bu olay dışında konuşmak gerekirse bulunduğunuz her ortamda bisiklet üzerine konuşun bence trafikteki olması gerekenleri saygı göstermeyi ve saygı görmeyi mutlaka konuşun...sosyal medyada bisiklet gruplarının dışında normal arkadaş aile çevrenizdeki tüm insanlara sık sık bu tür konulardan bahsedin ve bisikletin gerçekten güzel bir spor olduğunu ve istemeyerek trafikte araçların içinde bunu kullandığınızı ve bu tür bisikletli kişilere gruplara sakin ve sabırla davranmak gerektiğini bol bol anlatırsak zamanla bir şeyler düzelebilir....ancak böyle çözeriz yoksa kavgayla küfürle çözemeyiz hepimiz bu tür olaylarla karşılaşıyoruz ve arkadaşın sabrına gerçekten hayran kaldım...bisikleti ve bisiklet sürmeyi insanlara sevdirelim bisikletler balkonlarda bodrumlarda çürümesin yollarda bozulsun....

Yorumlari okuyunca bu kadar bisikletli holigan olmasina uzuldum...

Yani, motorlu arac surucusu problemi sizin gibi gormek zorunda degil. Adam kendisini hakli saniyor, yanlis, ama oyle saniyor. Tek farki o otomobil suruyor, biz de bisiklet. Iki taraf da olaya agresif yaklasirsa nasil sukunet olur trafikte?

Bosverip gideceksin. Cok basit.

@Emre Keklik motorlu araç sürücüsü problemi bizim gibi görmek zo run da. Bugün gelir küfür eder yarın sıkıştırır kaldırıma düşürür jantımızı yamultur diğer gün tamamen ezer ya sakatlar ya canımızı alır sırf kendini haklı görüp başına bir şey gelmeyeceğini düşündüğü için. Burada kimse holigan değil, profilinde Ankara yazıyor ama emin ol istanbul'da 2 hafta bisiklet sürsen anlarsın dostum..

• Beğen
Tepkiler: Alp@y Tatlısu
@Alizee Tren varken de bayıla bayıla biniyordu halkımız. Fazla bir şey bekleme :) Kös kös baktılar işte dayıya küfür edip artistlik yaparken.

@1dost aynı fikirdeyim. yanlış anlaşılmasın ama bu tür paylaşım ve yazılara şaşırıyorum.

vidyoda büyütülecek hiç bir şey göremedim ben.

Norveç"te yaşıyormuş yanılgısına çok düşüyoruz. sen bu coğrafyada her hangi bir dolmuş, taksi veya otobüs sürücüsü ile tayt-kask-gözlük-bisiklet-kafada gopro ile diyolağa girersen ve dayak atmazsan ya küfür yersin veya dayak yersin. dayak yememişsiniz bence şanslısınız. devlet-kanunlar ve kolluk kuvvetlerinin yetersiz kaldığı bu coğrafyada vücut bütünlüğümüzü korumak olmalı birincil görevimiz. bunu bu şekilde tehlikeye atıp sonra da sosyal medyada paylaşarak bisiklete saygı vs gibi romantik şeyleri elde edemezsiniz.

bisiklete saygı duyulması ve farkındalık için cm ye katılın canınızı tehlikeye atmayın.

@Alp@y Tatlısu
Abi aman deyimm...:naslyany: Yollarda da bozulmasın desek...

• Beğen
Tepkiler: Çaylak-24
Kamera işin icine girince artislesiyormu millet yoksa sizemi boyleleri denk geliyor anlamadım :D Bugun balatta bısıkletle 35 km hızla gıderken motorlunun biri işiklarda karsıdan karsıya gecmeye calıstı ve beyınsız benım de hızlı olabılecegımı ve ondan once gecmesı gereken yerde olabılcegımı tahmın edemedı ve yandan tosluyordum az daha suclu o yol vermesı gereken o barı bekle ben gecım ondan sonra gec yok aklınca benden once geccek neyse durdu bır anda ama bende fren yapıp bagırmaya baslamıstım vıdeo olsada cekseydım keske ama tılsım gıbı bu video işi butun belaları topluyor. Gecmıs olsun.

Takdir ettim videoyu çeken arkadaşı. Güzel sabır varmış. Helal olsun. Bu adamı dövmemek büyük bir erdem.

@Bis yollarda bozulsun derken basit şeyler ya yoksa tabiki bozulmasın....balkonda çürümesinden iyidir ama...

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
Dostum aracın plakasını ve hattını söyler misin ? Sokaktan adam toplayıp adamın dolmuşuna molotof atıp taşla sopayla saldırmak istiyorumda (!)

Adam gibi yolumuz yok, bizi bu kendini bilmezlerle muhatap ediyorlar.. :acpsnr:

@FurkanEmir Allah askina su soylemlere birakalim.@verisakeet insanustu bir sabirla yapilmasi gerekeni yapmis helal olsun.Ancak sizin boyle soylemleriniz hicbir fayda saglamayacak.Aksine siz bi dolmusu yaktiniz (ki sucu ne olursa olsun cezasini vermek sizlere-bizlere dusmez) oncelikle kendiniz terorist ilan edileceksiniz,diger taraftan aksam haberlerindeki baslik:Bisikletli genc dolmus yakti!
Ondan sonra hepimizin trafikte var olma sureci iyice baltalanacak.Trafikte bize daha da kotu bakilacak vs. vs.
Sonuc olarak lutfen aklimizdan her gecirdigimiz seyi bir suzgecten gecirmeden belirtmeyelim

@kobalamin
Sadece şaka yapıyorum dostum :) Zaten yolda bisikletleri hiç önemsemiyorlar insanlarla polemiğe girmek yerine basıp gidiyorum üstüme süren filanda oluyor arada , zıplıyorum kaldırıma bön bön bakıyor ardımdan :)

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
Geri