Kuzey Ege
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 10.065
- İsim
- Murat Gökhan
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Köyünde 4 tane koyunu emanet etmedikleri adam, buraya gelip de 3-5 kuruş para gördüğünde sonuç bu oluyor işte. Bir de bunları trafiğe salıyorlar, araçlarına insanlar biniyor, yolcuların da canı her daim tehlikede. Devlet ticari araç kullanıcıları için SRC, Psikoteknik diye belgeler şart koştu, ama bunlar devletin gelir kaynağı olmaktan ileriye gidemedi, mevcut düzende zaten işe yaraması imkansız, parayı veren alıyor.
Tepki verilmeli mi ,verilmemeli mi konularına ise hiç girmiyorum, zira göreceli ki, birçok kişi görüşlerini beyan etmiş.
Ben toplum konusundaki ümitlerimi yitireli çok uzun zaman oldu ki, aslında gidişat kötüye doğru ilerliyor. Bu tarz sorunlar yaşanmasının en büyük nedenlerinden biri de köyden kente göç.
Sabahlara kadar konuşurum, yıllardır konuşmaktan bıktım, usandım, ülkede kanun kalmadı, ülke muz cumhuriyeti, bazen yeterince güçlenerek kendi kanunlarını yürürlüğe koymalı mı insan, bunu düşünüyor ve mevcut durumu sorguluyorum.
Tepki verilmeli mi ,verilmemeli mi konularına ise hiç girmiyorum, zira göreceli ki, birçok kişi görüşlerini beyan etmiş.
Ben toplum konusundaki ümitlerimi yitireli çok uzun zaman oldu ki, aslında gidişat kötüye doğru ilerliyor. Bu tarz sorunlar yaşanmasının en büyük nedenlerinden biri de köyden kente göç.
Sabahlara kadar konuşurum, yıllardır konuşmaktan bıktım, usandım, ülkede kanun kalmadı, ülke muz cumhuriyeti, bazen yeterince güçlenerek kendi kanunlarını yürürlüğe koymalı mı insan, bunu düşünüyor ve mevcut durumu sorguluyorum.