Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bol Küfürlü + Yumruklu Dolmuşcu - Video

Twitter dan @ ibbBeyazmasa yada yazın bence. Belediye de ayrıca bir yaptırım uygular.

Scudo
Taksi, dolmuş, şahsi araç hepsiyle sorun yaşadım. Anadolu yakasındaki sahil şeridinde hepsi hatalı kullanıyor. Hepsini uyarıyorum, hepsine öncelikle çok sert giriyorum uyarıya. Sonrasında "10 saniye önce gitmek için bana çarpsan ben bok yoluna ölsem sen de bok yoluna 20 yıl hapise girsen güzel mi olur usta?" diyorum. Orada herkes durumun ciddiyetini anlayıp sinirle başlamış diyaloglarda bile özür diliyorlar.

Sert bir dille, sık sık hatırlatmak lazım bunu. Araba kazasına benzemez bisikletliye çarpmak, çarpmayı geçtim herhangi bir temasta bulunmak. Dengemizi olur da kaybedip düşersek trafik akışında arkadan gelen araba 4-5 saniye içinde kafamızın üstünden geçip gidebilir. İnsanlar hiç empati yapamıyor, açık açık olabilecek tabloyu kafalarında resmetmekte fayda var. Belki sizden, benden özür dilemezler ama bir daha bisikletli görünce biraz daha temkinli sürerler en azından.

Bunun ötesinde kavga etmek, karşıdaki kişiyi dövmek anlık rahatlama getirir sadece. Uzun vadede de anca sorun getirir. Yavuz hırsız olduk vatandaşlar olarak, ev sahibini bastırmaya çalışmaktan hiç çekinmiyoruz.

@H.T

Bunlar iyi, güzel de uygulamada böyle değil malesef. Ben de havalimanında çalışıyorum. Her gün gatelerde bir sürü olay oluyor. Kameralar da kaydediyor. Bugüne kadar mahkemelere intikal etmiş bir sürü dava var. 7-8 yıldır bu işin içindeyim. Henüz olumlu sonuçlanan bir dava-mahkeme görmedim.

Biraz hukuktan da anlarım. Askerdeyken askeri cezaevinde infaz katipliği yapmıştım. Şimdi bu dolmuşçuyu mahkemeye verdiğinizde, gideceksiniz, duruşma yapılacak falan vs. Adam suçlu bulunsa bile, ya cüzi bir paraya çevrilecek, ya da adamın geçmiş 5 yıl içerisinde bir vukuatı olmamışsa "Hükmün açıklamasının geriye bırakılması" kararı verilecek. yani gelecek 3-5 yılda herhangi bir olaya karışmazsa affedilecek, suç işlerse de sonraki suçun cezasına bu suçun cezası da eklenecek. Ama hapiste falan yatması gibi bir durum sözkonusu değil. En fazla 3-5 kuruş para cezası...

Malesef ki ülkemizde adalet sistemi böyle işliyor. Böyle insanlıktan nasibini almamış insan kılıklılar da ortalıkta istediği gibi cirit atıyor..

öncelikle sükünetli kalmanız çok iyi olmuş . Zaten kamera kaydınız var ,bundan sonrası hukuki işlemler umarım gerekli cezayı alır. Ama bana biri böyle küfür etse zevkine döverim .

Hmm. Dava sonucu merakla beklenir bu olayın. Bi kendini kaybetsin davayı görünce bir daha birilerine sataşabilecek mi bakalım küfürbaz dayımız

@S.Emre DURMAZ Evet malesef biraz öyle. İnfaz yasasında hükümlü lehine bir çok düzenleme mevcut. Suçluyu topluma kazandırmak diye söylense de yeterli hapishane olmayışından dolayı bu kadar lehe hükümler var.. Ama en azından bunu yapan bundan sonra daha dikkatli olucaktır.

@verisakeet Bu ikinci olay yanılmıyorsam değil mi? Geçmiş olsun ama maalesef sizden bu videolardan daha göreceğiz sanırım...

hocam kibarlığınızı ve delikanlılığınızı hak etmeyen bi hadsize karşı bu sabrı gösterdiğiniz için tebrik ediyorum öncelikle.Şahsen aynı durumla karşılaşsam camdan o dediklerinden patlardı mevzu.

• Beğen
Tepkiler: verisakeet
@zfrrrtpc

@verisakeet arkadaş en etkili sistemi yazmış. Konuyu 153 beyaz masaya yazın, telefonla şikayet edin ve facebook sayfasinda bu videoyu asın, bu araca ve kişiye en etkili cezayı belediye kesecektir.

@H.T Bu bezevenge hiçbir halt olmaz. Mahkemeye bile gelmez bu, gelse kaybetse bile 3-5 kuruş ceza öder, aynı haltı ertesi gün yine yer. Bunun hakkı şöyle temiz bir dayak. Birkaç kere dayak yese sonra bak nasıl akıllanıyor

Kamera olmasa tam dalınacak bir tip ama elinizde çok güzel bir delil varken ne gerek var. Zaten bu mahlukatın kalbi, sıfatına yansımış. Nasıl biri olduğu belli. Gerekeni yapıp şikayetçi de olmuşsunuz. İnşallah en ağır şekilde cezalandırılır. Geçmiş olsun.

Sadece bu olaydan bile aksiyon kameranın gerekliliği anlaşılıyor, geçmiş olsun, soğukkanlılığınızın ve sabrınızın karşılığını alırsınız umarım. @verisakeet

@Alizee Büyükşehir belediyeleri ellerinde ciddi yetkiler var, bu araclarin idareleride belediyelerin yetkisinde, mahkeme adli ama idari isler için ve ukome ile yetkileri artırilmis belediye bu araçlara ciddi cezalar kesebiliyor.istersenuz bir gün deneyin.

Belediye hiç bir halt yapmıyor. Defalarca kez beyaz masaya şikayette bulundum; çöp atanından üstüme kırana, kırmızıda geçenden emniyet şeridi öküzüne. Belediyeye ait bir araç olursa güya uyarıyorlar, onun dışında "biz karışmayız, konu istanbul emniyetinin sorumluluğundadır" diyorlar.

"Ulan aracın arkasında kabak gibi alo beyaz masa 153 yazıyor o ne iş?" Diye sorunca gene aynı cevabı veriyorlar.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@verisakeet
bir arkadaş (@Erdem Şiğva) "bu ülkede polis mi var? bisikletlisi olsun!" diyordu; demek ki mağdurun hakkını koruyan polislerimiz de yok değilmiş.

@Asusmune Ne zaman bu tarz yorumlar okusam once oh be sonunda birileri bisey yapabiliyor diyesim geliyor, sonra aklima "BURASI TURKIYE ABICIM" lafi geliyor :)

Ben dava sonucunu söyleyeyim hakaretten tavan ceza 1400 lira o da avukatın alacağı para. Darp raporu almadıysanız yumruktan ceza almaz. Sanmıyorum ama belki bide trafik cezası keserler.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nasıl dayandın kardeşim ya helal olsun bana denk gelse sakin kalamazdım

Hocam iyi ki küfretmemişsin o da sana dava açardı :D videoda haklı olmak lazım hep bende kıyacam 500 liraya alacam kamerayı milleti dava edecem paso :D

Geri