Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Brompton Kullanıcıları Kulübü

@mervan kızıl öncelikle geçmiş olsun. Bu konuyu bromtona yazdınız mı? Türkiye’de brompton yeni olduğu için ciddi bir yedekparça eksikliği ve servis yetersizliği söz konusu. Bu tür sorunları bromptona da bildirirsek sanırım yedek parça desteklerini ve servis eğitimi desteklerini arttıracaklardır

Scudo
@drsrdr Hiç düşünmedim bromptona yazmayı. Doğru diyorsunuz, yakın vakitte yazayım..

Accel bisiklet yedek parça temini yapmıyor mu Türkiye de ?

@mervan kızıl

Merhaba. Derin bakıma hangi hizmetler dahil ve ne kadar ödediniz öğrenebilirmiyim. Özellikle göbekten vites bakımı dahilmi merak ediyorum?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba sevgili bromptonlılar!
Katlanır bisiklet almaya karar verdim fakat brompton’ı gördükten sonra da başka bisiklet almak istemiyorum. Euro uçtu malum, ikinci el almaya karar verdim. Bir tane buldum gibi ama tek bildiğim 3 vitesli modeli olduğu. Başka bilgi yok üretim yılı falan. Sizce 3 bin küsür lira verilp fotoğraftaki brompton alınır mı? Bakınca anlaşılıyorsa tahminen kaç modeldir bu, çok çok eski değildir di mi?

Dosyalar

• 620A008B-C43C-424D-9ADB-00A437EF6A2F.jpeg
    620A008B-C43C-424D-9ADB-00A437EF6A2F.jpeg
    101,3 KB · Okunma: 135
  • E2CB759E-E5F4-4F70-AE38-82C394FBB1FA.jpeg
    E2CB759E-E5F4-4F70-AE38-82C394FBB1FA.jpeg
    113,2 KB · Okunma: 128
  • 8FEC7343-F88C-4CA5-9FB8-1F7671E7BC20.png
    8FEC7343-F88C-4CA5-9FB8-1F7671E7BC20.png
    184 KB · Okunma: 125
@korayoguz sanırım bu bisiklet 2006 model sahibinden.com da gormustum bir de bisikletn sahibini arayıp seri numarasını sorun sonra brompton sitesinden seri numarasıyla sorgulatbilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: korayoguz ve Ozicu
Merhaba arkadaşlar. Bugün arabamı yapan ustama kadro koruyucusu da yaptırdım. Bence gayet güzel bir iş çıkardı. Dikişleri bana bırak dedi ve ortaya böyle bisey çıktı. Fikir olması açısından sizlerle de paylaşmak istedim. [emoji6]

be63a9dccfbeede2a95a054b12e9f9f9.jpg

3eb6386b1ac525387abe33db05859724.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@drsrdr

Teşekkür ederim hocam [emoji5]

• Beğen
Tepkiler: drsrdr
@Gökhan Selçuk
Deri mi hocam bu kaplama?gidon sargisi niyetine yapılabilir dropbar gidonlarda

@mariokaldato

Suni deri. Gerçek deri bilerek yaptırmadım. Gerek yok. Tabiki olabilir. Yapan usta iyi yaptı. İşinin ehli.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@drsrdr çok teşekkür ederim. Seri numarası yok ama 2006 modelse bromton için çok eski sayılmaz diye düşünüyorum. Kısmetse alacağım bu bisikleti.

@Gökhan Selçuk çok güzel olmuş.

• Beğen
@korayoguz fotograflardan temiz görünüyor ki bence de brompton için değer bu bisikşet sanırım konyadaydı. Şimdiden hayırlı olsun asla pişman olmayacaksınız

@korayoguz Brompton sonuçta alin gitsin hocam. yılı onemli degil. kaldı ki çok da eski değilmiş. Bu arada Teşekkürler :)

• Beğen
@mgencer05 Hocam göbekten vites bakımını da yaptığını söyledi. Bunca şeyden sonra, gerçekten yapıp yapmadığına emin miyim, değilim.. :)

Arkadaşlar bromptonları elektrikliye çeviren kimse var mı aramızda?

@Soyer.ersoy
Retrofit şeklinde olmuyor sanırım Bromptonlarda, direk o şekilde olanları almak lazım. Tabii mevcut kurlarla artık araba parası kadar olmuştur.

• Beğen
Tepkiler: Soyer.ersoy
Aynı koruyucudan bugün ön tarafa da yaptırdım. Otobüsde minibüste sağa sola sürtmemesi icin çok mücadele veriyorduk. Şimdi daha rahat ederiz [emoji5]Fikir vermesi bakımından fotoğrafını da koyayım [emoji1360]

IMG_0148.jpg

IMG_0120.jpg

Geri