Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Brooks sele bakımı

ben aşağıdaki ürünü aldım decathlondan

(link)

Scudo
Brooks selenin önündeki vidanın ne zaman sıkılması gerektiği hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Uzun zamandır kullanıyorum şekil aldı ve bir sıkıntı yok şu an. Gerginliği ne zaman ayarlamalıyız aceba?

Merhabalar;

Bir süredir Brooks sele kullanmaktayım. Toplamda 500 km'yi geçmiştir. Fotoğraftaki gibi çatlama gibi bir şey meydana geldi. Sizce ne yapmam gerekir ?

WtArVI4bTZ2h7wwOxx5kYg.jpg

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaşlar Brooks seleye kendi bakım kremi ne kadar miktarda uygulanmalıdır ve alt ile üst yüzeye göre miktar farklılaşabilir mi? Bir de günlük işe gitmek için, haftalık da uzun tur için kullanıyorum bisikletimi. Bu tempoda kaç ayda bir bakım yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

Deri için en uygun bakım vazelin diye okumuştum. Ben 1 yıldır deri ayakkabılarımı boyatmıyorum. Vazelin hem çatlamasını önlüyor, hem de daha kolay temizlenmesini sağlıyor. Siz de bir araştırın isterseniz.

Araştırdığım bir konuydu teşekkürler.

Yaklaşık bir senedir kullanıyorum 7bini geçti biraz böyle yumuşak esnek bir hal aldı.Rahatlık açısından hiç problem değil ama gerdirmek gerekir mi acaba? Ne zaman veya hangi durumda gerdirmek gerekir?

Ön tarafında ayar somunu var onu sıkarak gerginleştirin ...

@Levent11
Orta kısmı çok fazla çöktüyse biraz gerdirebilirsiniz bence. Tabi burda rahatlık önemli. Fazla çöküp alttaki çelik kasnağa temas etmemesi gerekiyor bildiğim kadarıyla.

Ben selemin bakimini sucuklu yumurta yapinca kalan sucuk yağı ile yapiyorum cok guzel besliyor. Fakat kötü kokuyor oda dogada vahsi hayvanlari uzak tutuyor , iyi oluyor

Brooks Sele isteyen olursa bana mesaj gönderin

@Yoldakiyabani
Selamlar nasilsin? Renk nedir acaba sevgili kardesim? :)

• Beğen
Tepkiler: Yoldakiseruven
sucuk kırmızısı :D

@Şeffaf
Kah kah :D

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@mariokaldato
Sağol abi iyiyim sen nasılsın rengi kahve

• Muhteşem
@Yoldakiyabani
Nokia lumia 820 cep telefonum var takas olur mu ? :)

• Hahaha
Eşofmanla kullanınca toto öne doğru kayıyor. Pantolonla kullanmadım. El falan bırakınca da öne doğru kayıyorum. Acaba biraz daha mı burnunu kaldırmam gerek. Bir yorumda su terasisi koyunca dengeli olması lazım dendi. O şekilde kullanıyorum ama arkaya oturmuyorum. Biraz arkaya doğru kayınca toto kemiklerinde baskı hissediyorum. Oraya mı oturmam gerek?

IMG_20190327_234150.jpg

Geri