Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bryton Rider 310 Gps ve Garmin Edge 520 Bisiklet Bilgisayarı

Hangisini tercih edersiniz

• Bryton Rider 310

• Garmin Edge 520

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
@orhun21 Amazon Almanya'da Türkçe desteği var hocam dil ayarlarından değiştirebilirsiniz. Hatta müşteri hizmetleri bile Türkçe.

• Beğen
Tepkiler: orhun21
Scudo
@bibisiklet telefondan denedim olmuyor bilgisayardan denicem eve gidince

2 aydır Bryton 310 kullanıyorum. Mükemmel bir alet. Magene 200 2 adet biri kadans biri speed olarak bir de mhr 10 kullanıyorum nabız bandı olarak. Toplam 270 TL bryton için sensörleri de 10 ar dolardan aldım.

Alibaba dan aldım. Telefona bağlanırken bağlanması sorunlu diye düşünmüştüm. GPS ile BT açık olunca direk bağlanıyor. Ve anında bilgileri stravaya atıyor. Elimde lezyne super GPS de var ama bryton daha keskin ve hızlı uydu bağlantısı kuruyor.

alıcak olanlara fikir olması açısından ürünü amazondan aldım. Kağıdında olduğu yazıyor ama içinde hız sensörü çıkmadı. Kullanan arkadaşlarada
ufak bir sorum olucak kadans sensörünü bağlayamadım kullanım kılavuzunda dediği gibi yaptım ama eksik ne onu bilemedim.

• Beğen
Tepkiler: iconic
Hız sensörüne gerek yok diyor. Satış sitelerinde. Kafam karıştı. Çünkü geçen hafta bende sipariş vermiştim

@ibrahim uzun
Hız sensörüne gerek yok hız verisini gps den alıyor ve birebir doğru ölçüyor. km saatiyle test ederek ölçtüm, sonuç aynıydı

• Beğen
Hız sensörü belki doğruluğu arttır ama en çok evde trainerda lazım olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@orhun21
kadans sensörünün bir fotoğrafını yollayabilir misin

Bryton da hız ve kadans sensöru aynı :)

Ben hız ve kadans için magene 200 kullanıyorum. Zwift ile de uyumlu. Kısmetse yakında g3 powermeter alacağım. Onun için de bir konu açarım yakında...

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Yy787878
@Deniz A
Bu altıya bölme işlemini nasıl çözdünüz? Ben yapamadım :(

@ibrahim uzun nabız sensörü ve kadansı bağlamak gerekiyor.

• Beğen
Teşekkür ederim.Bike 24 ten bugün elime ulaştı sensörü yerleştirmedim.Ön inceleme yapıyordum.Tekrar teşekkürler

Bryton 310 cihazımı telefonla eleştiremiyorum hata veriyor

Bryton uygulamasından girmek istedigimde ise bu cihaz zaten kayıtlı diyor.

Bende aynı hatayı yaptım. Telefonundaki kayıtlı kullanıcı ile hesap açınca saçmalama oldu. El ile girerek hesaba eklemelisiniz.
Şöyle diyim FB hesabın ile oturum açarsan başka hesap açılıyor. Ben de orada sorun yaşadım.

• Beğen
Ben sonradan farkettim. Uuid kayıtlı olan account tan uuid yi sil cihazı kaldır yani. Daha sonra el ile giriş yaptığın strava ile bağlantilanan hesabına ekle uuid yi. Uuid makinenin arkasında yazıyor .
Programda ise settings- usersettings- device manager olarak geçiyor. El ile girmeyi dene kullanıcı bilgilerini

• Beğen
@Yy787878 cihazı ikinci el aldıysan daha önceki kullanıcı bryton hesabından cihazı silecek. o zaman cihazı sen kendi uygulamana dolayısıyla telefona eşleştirebilirsin.

• Beğen
Bryton cihazlarından birini almak istiyorum. Ancak kafam baya karışık. Hangi cihazı nereden almalıyım?
Garmin hız ve kadans sensörü uyar mı? Veya garmin gibi mıknatıs olmadan kullanılan sensörü varmıdır?

Ben bryton 310 kullanıyorum. En ucuz diyebileceğim magene sensörler ile kullanıyorum. Kadans ve hız sensörleri 10 dolar gibi bir fiyata satılıyor. Nabız bandı 20 dolar civarı...

Geri