Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bryton Rider 310 Gps ve Garmin Edge 520 Bisiklet Bilgisayarı

Hangisini tercih edersiniz

• Bryton Rider 310

• Garmin Edge 520

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
330 modeli var bende. Spor Saatine geçeceğim için satıyorum. Gayet temiz 1.400 km falan kullanıldı, yeni sayılır. Sensörleri kullanacağım için sadece cihazı satacağım. Gidon aparatı da yanında hediyedir. İlgilenen özelden ulaşabilir.

ec042d35276f856b58c7bf33c9fa86fb.jpg
8d7e24a92de8ba575a7fc2d4c3c932b2.jpg
ec042d35276f856b58c7bf33c9fa86fb.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Scudo
Selam arkadaşlar benim bryton310 cihazım iki gündür kayıt ettiği mesafe yi hafıza ya kayıt yapmıyor, bu sorunla karşılaşan oldu mu.

2.el bryton cihazı alıp ta eleştiremeyenler bryton support a cihazın uuid ile fotoğrafını çekip email gönderebilirle. En kısa zamanda ferro dönüş yaptılar bana.gerçekten ilgi gösteriyorlar.

2.el bryton cihazı alıp ta eleştiremeyenler bryton support a cihazın uuid ile fotoğrafını çekip email gönderebilirle. En kısa zamanda ferro dönüş yaptılar bana.gerçekten ilgi gösteriyorlar.

@Ersin savaş

Güncel

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@fatih acar ben magene 200 hız kadans sensöründen 1 adet ve nabız bandını aldım sorunum şu
runtasticte kadansımı görmüyor lakin strava da görünüyor . runtasticte kadansı sensörünü bagladıgımda hızımıda gpsten gormesı gerektıgı halde görmüyor cihazdan okuacak moda gecıyor sankı, runtasticte kadans bilgilerimi okuyabilmem için bir adet daha hız kadans sensöründen mi almalıyım onu hız göstergesi yaparak kullanırsam mı aktif olur?

@Karansouvenir09
Runtastic icin ant uygulamasi lazimdi diye hatirliyorum. Ayni urunleri ben de kullaniyorum.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN efendım nabız bandı calısıyor stravada calısıyor sorumuy ıyı okumadınız sanırım ant+ zaten aktıf
soruma yanıt bu degıl

@Karansouvenir09 Runtastic programında arka bölümde sensörün seçilim bölümü vardı sanki. Pedal işaretine tıklarsanız sensörü kadans sensörü gibi algılıyor. Hız sensörü kısmına tıklarsanız hız olarak algılıyor. Magene 200 de hız ya da kadans sensörü ibaresi var. Hız ve kadans sensörü değil. Bir adet daha almanız gerekli bence.

Arkadaşlar merhaba. Bryton 310 için Megane hız sensörü aldım. Fakat hızım 25 km/h üstüne çıktığı zaman gösteriyor. 25 km/h in altında sürdüğümde 0.00 km/h olarak duruyor. Bunun bryton dan bir ayarı var mı?

Bryton ile trainingpeaks kullanabiliyor muyuz? Senkronize sekmesi altında var ama bir türlü senkronize etmeyi başaramadım.

Genel olarak brytondan baya memnunum. Özellikle şarj süresi muazzam. Unutuyorum şarj aletini koyduğum yeri. Tek sıkıntı HR bandının üzerindeki 2 tane yapışkanlı ölçen şeylerin yapiskani yarıya kadar çıktı. Yakında kopacak gibi. Nasıl bir çözüm bulurum bilemiyorum.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar Merhaba.
Bryton 310 dan yaptığım bazı turları silemiyorum bu sorunu yaşayan varmı? Ayrıca silinmeyen bu tur bryton uygulamasına yüklenir gibi yapıyor ve %100 yüklemesine rağmen tekrar başa dönüyor ve tekrar yüklemeye çalışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Tşk.

@Alkan Ozgur aynı sorun bende de var mobil uygulamada yüklüyor %100 oluyor başa dönüyor. Ben mobil uygulamayı kullanmıyorum. Direk manuel olarak stravaya aktarım yapıyorum bilgisayardan. cihaza ya da uygulamaya bir güncelleme gerekiyor sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Alkan Ozgur
Merhaba polar h7 nabız banti bluetoothlu 310 ile uyumlumudur?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@lercan2000 Sanırım bu nabız sensörü bağlantı tipi olarak bluetooth kullanıyor. Bluetooth ve ant+ bağlantı tipine sahip tüm sensörler bu cihaz ile kullanılabilir. Poların wind bağlantı tipine sahip sensörlerini ise kullanamazsınız:harika:

• Beğen
Tepkiler: lercan2000
Bryton rider 310 aliexpressten alınır mı sizce ? Alıp da kullanan var mı oradan?

@lercan2000

ben yaklaşık bir ay önce aldım. yanında bir kadans/hız sensörü bir de gidon bağlantı aparatı aldım. satın aldığım yer siparişte talep etmememe rağmen takipli kargo ile göndermiş, ayrıca fatura bedelini de gümrük sınırının altında göstermiş. elime ulaşması yaklaşık 20 gün sürdü. sapasağlam çalışıyor.

dilerseniz satıcının linkini gönderebilirim.

@Ozy bende ilgileniyorum link gönderebilir misiniz?

@Alkan Ozgur hocam aynı sorun bendede vardı pc ye bağlı halde iken bryton dosyasını tarattım virüs buldu sildim şuan hiçbir problem yok.

• Beğen
Tepkiler: Alkan Ozgur
Merhaba bryron 310 LTHR hesaplaması yapıyormu. Ayrıcı idman programı gibi bir ozelligi bulunuyor mu

Geri