Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bryton Rider 310 Gps ve Garmin Edge 520 Bisiklet Bilgisayarı

Hangisini tercih edersiniz

• Bryton Rider 310

• Garmin Edge 520

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
bryton 310T (All)126 dolar, 310 E (all- makina + ekstra tutucu) 68 dolar, magene nabız ve kadans sensörleri sırasıyla 21 ve 15 dolar. bryton 330E (all - makina+ekstra gidon tutuculu) 112 dolar ...
310 t (126 dolar) mi almalı yoksa 310e + magene'ler (104 dolar) kendi orjinal ürünleri yaklaşık 100 tl daha pahalıya geliyor?,..
330e + magene'ler (148 dolar) .
magene'le eşleşme kopma problemi ya da kalite problemi yaşayan oldu mu? bryton 330/310 ürünleri arasındaki bu fiyatı normal mi? rota takibi kullanılıyor mu? Kullananlardan düşüncelerini alabilir miyim? Çok para vermek istemiyorum ama iyi de olsun istiyorum. Bunlar arasında fiyat/performans ürünü dediğiniz ürün var mı? :)

Scudo
@isoselMerhaba rota takibi yapmak istiyorsaniz
330 alın derim yok benim işimi ant+ sensorlerine bağlanan bir cihaz çözer diyorsaniz 310 alın. Bir özellikte 330 da wi-fi bağlantı imkanı var. 310 bluetooh yolu ile baglanir....magene marka sensörler iş görür...kullanlar memnun bende indirimde aliexpressden sipariş vereceğim sensörlerden

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
@lercan2000

Bugüne kadar hiç rota takibi yapmadım, çıktığım ve gideceğim yolları önceden belirler öyle giderdim ( tabi gerekli cihazların olmamasından dolayı) gerekirse (1 kere gerekti) telefondan yardım alırım. Aslında strava' çizdiğim bir rota var ve sayıları arttırılabilir, bunların makinaya atılabilmesi de güzel bir şey olsa gerek ama yılda kaç kez kullanırım onu da bilmiyorum. Kararsızlığım bu yönde. Kullanmayacağım özelliğe de para vermek istemiyorum. İndirimi bekliyoruz :) Magene'ciler yorumlarınızı bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: lercan2000
Dostlar ben arkadaşıma aldiricam da 310T modelinde tutucu aparatı varmı? Şu öne doğru olan aparat. Benim aldigimda çıkmamıştı da

Bryton rider 310 ve 330 modelleri arasındaki fark nedir arkadaşlar? Kadans ve nabız ölçeriyle birlikte almak istiyorum.

Düzenleme : Araştırmalar sonucunda 330 modelini almaya karar verdim ve tam set halinde en uygun olarak jensonusa sitesinde buldum. Ama Türkiye'ye göndermiyormuş. Ben de mecburen aliexpress üzerinden almak durumunda kaldım. Bir an önce gelsin de gerçekten güzel mi göreyim :)

@mfurkanWi-fi ve rota çizme var 330 da ayrica

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

330'taki rota takibi/çizme nedir? Tur yapanlar için faydalı olur mu?

Merhaba

Bryton rider 310 kullanıcısıyım. Kadans sensörüm kırıldı. Acaba sigmanın kadans sensörünü alsam Bryton'da çalışma ihtimali var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.

@ates88
Ben de 310 kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla ant olan tüm sensörleri kullanabiliyorsunuz, cihaz görüyor. Mesela şu an Tacx trainer'ın kadans ve hız sensörlerini kullanıyorum cihazla birlikte.

• Beğen
Tepkiler: ates88
@ates88 alacağınız sensörü özellikleriyle birlikte paylaşırsanız daha net yardımcı olabiliriz. ant+ ve bluetooth smart bağlantı özellikli tüm sensörleri bu cihaz ile kullanabilirsiniz:harika:

Merhabalar. Bryton 530 kullanan varsa görüşlerini yazabilir mi?

(link)

Hazır indirimdeyken almayı düşünüyorum.

@Ozan :) Türkiye'ye göndermiyorlar diye biliyorum.

Arkadaşın cihazda (310) güncellemeyi yaptıktan sonra cihaz açılmıyor. varmı başına böyle bişey gelen??

ben 3 haftadır kullanıyorum henüz hiç güncellemedim.@ceycey84

@orhun21
Hayır yok. ekstra olarak almanız gerekli. saygılarımla.

@mfurkan az önce linkini attığım 530T'nin siparişini geçtim. Adres bölümünde Türkiye diye bir seçenek de vardı. Elime ulaşınca ayrıca yazarım.

@Ozan :) Hayırlı olsun merakla görmeyi bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan :)
Arkadaşlar merhaba,iyi akşamlar ;

Bende bu akşam itibari ile 310 serisini almış bulunmaktayım...AliExpress den 63 $ gibi bir fiyata işi kapattık, tabii sadece makina ile yani Cadans ,nabız ve hız sensörleri bu fiyata dahil değil.

Şimdi siz sevgili üyelere sorum şu okacak.;

Ben Yol bisikletine yeni geçiş yaptım bu nedenlerden ötürüdür ki önce temel ihityaç analizlerini yapıp yorumlamayı istedim ve bu nedenlerden ötürüdür ki nabız,cadans geri kalan ekipmanları almadım(Tabi fiyatıda şuan için beni zorluyacağı için de) bana bu almadığım ekipmanlar hemen lazım olurmu sizce,yoksa bir 2-3 sene zaten o performanslara gerek kalmayacağından,doğru bir tercih mi yaptım?

Geri