Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bryton Rider 310 Gps ve Garmin Edge 520 Bisiklet Bilgisayarı

Hangisini tercih edersiniz

• Bryton Rider 310

• Garmin Edge 520

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
@dodulanBildiğim kadarıyla ant bağlantısına açık rider 310 sadece

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@lercan2000

O halde sadece veri aktarmada Bluetooth kullanıyor sanırım?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Bora Kıraç

Decathlondaki Kemer’de ant+ özelliği de mevcut olduğu İçin bağlanıyor olabilir

Bluetooth smart özelliği olan her sensör bu cihazda kullanılabiliyor. Arkadaşın Decathlondan aldığı trainer ile gelen bluetooth hız/kadans sensörü rider 310 ile eşleşti:harika:

Bu arada sizde de uygulama ile kayıtları telefona aktarmada sıkıntı var mı?

@S.Çal

Hangi üründen aldı ve yanında hız kadans sensörü geldi?

Bu üründü sanırım
(link)

@S.Çal

Ayrı olarak sensörler de satılıyormuş ama tabiki Decathlon klasiği stok sorunuyla karşılaşıyoruz

@dodulanVeri aktarımı bluetooth nabız banti kadans ve hız sensörleri ant uyumlu

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında 310 u satıp 530 a geçesim var şeytan dürtüyor rota yükleyip sürmek konusunda... Ama bilmiyorum işte @S.Çal bende var sıkıntı bazı kayıtları tel e aktardım ama görmedi sonra kendi kendine geldi filan anlam veremedim.

@isosel bende yuklemiyor bazı kayitlari surekli başa sariyor bqzi kayitlari yuklerken

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Bilgisayardan kayıtlarınızı active.brytonsport.com dan yükleyin tüm verilerinizi silin düzelecek. Aynısını ben de yaşıyorum ara ara. :harika:

@sargonnas hocam daha detaylı anlatır mısınız? tüm kayıtlarımızı siteden yükledikten sonra makinadan kayıtlarımızı mı silelim? (Bu fabrika ayarlarına dönüş mü oluyor?) :)

@sargonnas hocam bilgisayardan attigimda zaten direk stravanin kendi sitesi uzerinden yukleme yapıyorum :) dediginizi bi deneyeyim bakalim duzelecek mi teşekkürler

Merhaba Arkadaşlar. Bryton Rider 310 Kullanıyorum bende.. Saat sıkıntısını yaşadım... Bryton ile iletişime geçtim ve bana 2 tane dosya gönderdiler cihazın içine attıktan sonra saat sorunum düzeldi... Bryton 310 kullanıpta saat sorunu yaşayan arkadaşlar benimle iletişime geçerse dosyaları mail atabilirim...

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Sitedeki sağ üst köşeden artıya bastığınızda .fit dosyalarını cihazınızı bilgisayara bağladığınızda usb gibi görünecek içinden seçiyorsunuz. Daha sonra bu fit dosyalarını cihazın içinden siliyorsunuz.
Fabrika ayarlarına döndürmüyoruz bu arada. Ara ara bu dosyaları bluetooth ile göndermiyor ondan o şekilde dönüp dolanıyor sürekli yüklüyormuş gibi oluyor. Ben buradan da takip ettiğim için aktitiveteleri buraya yüklüyorum gelecekte bryton un bir yazılım atağı yapma beklentisiyle :) Strava ya otomatik açma da açıksa zaten direk atıyor.

bryton.PNG

Arkadaşlar merhaba,

Benim 310da sürüş süresi bir saat olunca otomatik durduruyor kaydı. Ayarlarından biyeri kurcaladım sanırım bilmiyorum ama düzeltemedim. Başına gelen yada çözümü bilen varmı?

Geçtiğimiz Cumartesi tur esnasında 50. km de falandı sanırım cihaz ekranı kilitlendi. Hiçbir şekilde tepki vermedi. Ekran en son görüntüde sabit kaldı. Mola yerinde 3 tuşa da aynı anda basıp resetledim. Kapanıp açıldı ama bu sefer de o günkü kayıt gitti. Cihazı komple fabrika ayarlarına sıfırladım ve hafızasında olan tüm kayıtları sildim. Bu çözüm olacak mı bilemiyorum, yarın göreceğiz. Buna benzer bir sorunla karşılaşan oldu mu?

@Günay Savaş Ben şuana kadar benzer sorunu bir kez yaşadım. Bir tur esnasında kaydı duraklatmıştım. Cihaz sonrasında kilitlendi bende resetledim. O kaydı eve geldiğimde stravaya bilgisayardan yükleyebildim. Günün kalanında da sorunsuz yeni kayıt başlattım. 3 seneden fazladır kullanıyorum cihazı bu sorunla birkez karşılaştım tekrarlamadı hiç:harika:

(link)

Update tool ile cihazlarınızı güncelliyor musunuz? Ara ara bakın derim yeni firmware ler çıkabiliyor. Genel bir tavsiye tabi. :)

@sargonnas Haftada bir mutlaka kontrol ederim :harika:

• Beğen
Tepkiler: sargonnas
Geri