Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bryton Rider 310 Gps ve Garmin Edge 520 Bisiklet Bilgisayarı

Hangisini tercih edersiniz

• Bryton Rider 310

• Garmin Edge 520

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
@Kerem Groims dostum akıllı telefon kullanmıyorum bu nedenle âleti de fazla baglamiyorum. Şu sıralar başka meşguliyetler de olunca aşırı binemiyorum. Bayram tatilinde mtb ile gezdim 1 kez o kadar

Mersin in en güzel günlerini yaşıyoruz bisikleti getirmeni tavsiye ederim. Erken saatlerde mis gibi bir hava oluyor. Güneş ise yükseldiginde hala çok ısıtıyor.
Üstelik garmin i daha tam cozemedim, biraz daha kurcalamak segment vs yüklemek vs lazım. Sanırım telefon bu işe yarıyor.
Sonuna kadar direnecegim

Scudo
@alper 76 Telefon aslında senkron için eh idare eder. Asıl iş Connect Garmin'de yaptığın değişiklikleri Garmin express ile alet içine atıyorsun.
Wireless Bluetooh senkronu var ama şuana kadar kablo ile PC'ye bağlayıp Garmin Express'ten senkron ediyorum. Wireless ile Stravaya atıyorum otomatik, Bluetooh açıp yolda senkron edip Telefon bataryası yemeye gerek yok diye düşünüyorum.

@Kerem Groims strava live segmentsi kullanmak için premium account sahibi olmak gerekiyor galiba. doğru mu?

@sotsun
Selamlar bemim ürün bugün tr den teslim alınmış hafta başı sanırım bende olur

@Deniz A
Super! darisi basima.

@Deniz A
Evet şimdi benimki de ülkeye girmiş nihayet :)

@Erdal YILMAZ prermium üyelik alınca . segmentlere yıldız koymam yeterli oldu. garmin 1000 i açınca ana ekrandaki segment simgesi stravanınkı ile aynı oldu. teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Bende 310 aldım fakat evin içinde bile gpse bağlanmış gibi km sayıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Arkadaşlar selam
Ürünüm geldi kurulumunu yapmaya çalışıyorum
Merak ettiğim birşey var
Ekranı ekteki resimdeki gibi 6 ya Nasıl bölebiliyoruz acaba
image.png

Çözdüm tşk :)

@Bora Türkoğlu

Evet ürün ilkinde takılsa da gümrüğe tekrar gönderi ile sorun olmadan kısa sürede ulaşıyor. Araya bayram girmesi süreci biraz uzatsa da dün cihaz elime ulaştı. İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkürlerimi ilettim :)

Kullanıcı yorumumu ilerleyen günlerde ayrıca ileteceğim..

Bazı bilgilendirme ve sorularımı siralamaya başlayabilirim..

Bisiklete bağlamadan önce bir tur attım arabayla gps denemesi yapmak için.. gayet başarılı kayıt alabildim. Fakat farkettim ki hız olarak 7-8 km/h kadar daha düşük gösteriyor.. cihaz, gps-zaman bilgileriyle kayıt alabiliyorsa bu fark nerden kaynaklanıyor olabilir? Sanırım ikisinin farkını starava ile aynı anda kayıt yapıp aradaki farka bakarak daha iyi anlayabilirim. Bunun denemesini yapip tekrar degerlendirmemi yazacağım.

Ayarlar>excersizes>data page kismindan 5 alternatif sayfa olarak herbirinde ayrı ayri istediginiz kadar veriyi görerek sürüş yapmak mümkün..

Saat ve tarih ayarlama kısmını bulamadım cihazda, nasıl yapılıyor bilen var mı?

Aslında en önemli sorum android uygulaması hakkında.. cihazdan yaptığım kayıtları, cihazı bilgisayara baglamadan stravaya atamiyorum. Strava Auto sync kısmı açık, cihaz bir kac dakika içinde stravaya atacak diye bilgi görünüyor ama stravaya bakıyorum yeni bir kayıt yok..
Ayrıca manuel olarak paylaşıma neden izin vermiyor anlamadım. Yani ben kayıt biter bitmez değil daha sonra atmak isteyebilirim resim eklemesi yapıp başlığı tamamlayıp öyle kayıt yapmak daha efektif olurdu.. gerçi ben yapamamış olabilirim çünkü baslik altında uygulama üzerinden paylaşım yapılabildiği gibi bir bilgi vardı, almamda onun etkisi çoktur :)

Değerli katkılarınızı bekliyorum..
Teşekkürler şimdiden..

@İbrahim Aslanhan

Arkadaşlar Ürün dün itibari ile Türkiye PİM'e ulaştı. Gümrüğe girdi çıktı. Gümrük ücreti yok 0 TL .
Ürünün siparişini 23 Eylül'de vermiştim. Tamı tamına 19 günde İstanbul'a ulaştı ürün. Bu sırada 2 ülke değişti. Çin'den postasından Malezya postasına, Malezya postasından bizim PTT'ye. Bakalım Diyarbakır'a kaç günde gelecek. Benim tahminim Pazartesi elimde olur !

ptt.jpg

Selamlar dostlar
Bryton kullanıcılarına 2 sorum olacak
1. Sayacın Saatini nereden ayarlıyoruz 2 haftadır kullanıyorum açılışta oluşan kendi ayarlarında normalden tam 1 saat geride
2. Strava kullanırken herhangi bir noktada durduğunuzda outo pause modu aktif oluyor sürüş ve ortalamayı daha net görüyorsunuz
Brytonda (310) kendim durdurup daha sonra start vermeyi unuttuğum oldu.

@Deniz A
1. Sayacın saatini şu şekilde ayarlamanız gerekiyor, General > System > Time/Unit > Dlight Save > +1
2. Auto Pause özelliği için de Exercises > Smart Pause > Enable > Yes

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
@Eser Sevinç
Hocam çok tşk halettim

arkadaşlar günaydın. bryton mobile app giriş yapamıyorum. Server no response uyarısı veriyor. daha önce bu durumla karşılaşan oldu mu?

Aliexpresten bu ürünü sipariş etmiştim. Ürünü alanlardan birisi yorumlarda uyduğuna dair fotoğraf paylaşmıştı. Bugün elime ulaştı ürün. Orjinal mount gibi sayaç yerine oturdu diyemem. İlk taktığımda biraz zorladı fakat şuan kolay bir şekilde takıp çıkartılabiliyor. Sayaç güvenli bir şekilde üzerinde duruyor. Ürünü aşağıdaki linkten 4.94 dolara almıştım.
(link)
20161018_095641_HDR.jpg 20161018_130436.jpg 20161018_130510.jpg

• Beğen
Tepkiler: Bülent Kavakkoru
@ozlemrah09 iphone da uygulama güncellenince benzer durumu yaşadım, uygulamayı komple kaldırıp yeniden yükledim ve sıfırdan giriş yaptım düzeldi

Bryton 310 için Firmware Update yayınlanmış bugün...

Improvements
1. Resolves charging issue when temperature setting is in Fahrenheit.
2. Improves power meter support.
3. Fixes minor bugs in sensor pairing.
4. Improves timezone support in Thailand and Africa.
5. Improves traditional/simplified Chinese support.

@Bora Türkoğlu

Ne yazık ki, manuel gönderemiyoruz. Belki bir sonraki yazılım güncellemesinde çözerler bunu. Program, android için çıkan ilk sürümünde 310'u tanımıyordu.. :)
Auto sync sorunsuz çalışıyor bende... Strava da açıkken denedin mi.. Belki izin şifre vs. gibi bir sorun vardır..

• Beğen
Tepkiler: Bora Türkoğlu
Merhaba

Bryton 310/330 hakkında birkaç sorum var.
- Harici hız sensörü kullanılan ve kullanılmayan durumlarda auto pause özelliği verimli bir şekilde çalışıyor mu ?
- Stravaya aktarım sornasında segment bazında ortalama nabız verileri tutarlı mı ? Garmin ile kıyaslayabilecek var mı ?
- Navigasyon özelliğini deneyen oldu mu ? İşe yarıyor mu yoksa harita yüklenemediği için faydasız mı ?

Teşekkürler,

Geri