Aynı sorunu ben de yaşadım. Mola anında cihazı durduruyordum, bir süre sonra sürüşe tekrar başlamak istediğimde ya başlangıç ekranına geri dönüyordu ya da mola esnasında ekran kilitleniyordu. Bryton destek ile irtibata geçtim. Son yazılımı yüklememi söylediler. Güncelleme sonrası bu sorunu bir daha yaşamadım. Umarım yaşamam, ben de bryton'dan çok memnunum. @Günay Savaş
@Şafak Başlar şöyle bir durum oluyor. Auto pause özelliği açık ama bazen bisiklet üstünden alıp cebime atmam gerekiyor molada.(bisikleti gölgeye çekemeyince filan). O zaman duraklatmak zorunda kalıyorum. Hareket algılayıp da devam etmesin diye
Benim bryton 310'un auto pause ında sıkıntı var sanırım.Sürüş bittiğinde durduğum yeri tam saptamadığından strava sürüşü kabul etmiyor.Benim gibi sorunla karşılaşan varsa bir site buldum. Fit dosyasını tamir ediyor,böylece sürüş stravada gözüküyor.
(link)
Merhaba,
Son bikaç haftadır cihaz Ride Time 1 saati doldurunca kaydı kesiyor ve devamında sürüşü bitirip yeniden başlatmam gerekiyor. Neden yaptığıyla ilgili bir fikri olan varmıdır? Sürümü de güncel bu arada.
@S.Çal cihazı bluetooth sensör ile deneme fırsatın oldu mu. Bende wahoo ya ait nabız sensörü var onda problem yok hem ant+ hem bluetooh özellikli olduğu için fakat yine wahoo marka hız-kadans sensörüm sadece bluetooth özellikli eğer bu sensörümü kullanabileceksem ben de 330 modelini almayı düşünüyorum en uzun süredir bu markayı kullanan sensin çünkü bütün yorumları baştan sona okudum tavsiye bekliyorum ne diyorsun
@Beyazz Siz cevap beklemeden ben fikrimi yazayım. Sensörler bu tip km saatleri ile ant üzerinden iletişim kurarlar bu da pilin uzun ömürlü olmasını sağlar iki taraf açısından da. Sensörlerde ki bluettooth sadece telefonlar için kullanılan bir özelliktir diye biliyorum. İgs10 kullanan bir kullanıcı olarak nacizane yorumum bu şekilde.
"Bryton computers are compatible with ANT+ sensors(Rider one and 10 are compatible with BLE sensors). We have done testing with all of our Bryton products and some products of other brands providing ANT+/BLE sensors(not all). To ensure the best compatibility, we would suggest you to use Bryton’s own accessories. In general, Bryton computers can communicate with ANT+ (BLE with Rider one and 10)sensors in the market but can’t guarantee it."
Yani meali ant+ ve bluetooth sensörlerinin çoğu ile çalışır fakat hepsiyle çalışmaz hangileriyle çalışıp çalışmayacağına garanti veremiyoruz. Bu sorun için en iyisi bizim sensörleri kullanın demişler sitelerinde.
@sargonnas@Beyazz ben magene almıştım aliekspress kadans ve kalp sensörü. Ant bağlantılı olunca garminle de çalışıyorlar. (Geçen hafta garmin edge 810 aldım). İlk göz ağrım bryton 310 ant bağlantılı magene ler le harika çalışıyor.
@isosel Bende magene kullanıyorum hız sensörü olarak. Gayet iyi çalışıyor. Ama arkadaşın nabız sensörü ile ilgili muhtemel sorusu. Bende mesela sigma nın bluetooth sensörü var o 310 la çalışmıyor. :islik:
@isosel
Zaten magene sepette bekliyor. Fakat bi 86 tl de onun için ödemem gerekiyor. Yani elimdeki işe yararsa ala olacak
@sargonnas
Yok hocam bahsettiğim nabız sensörüm her cihazla çalışır onda sıkıntı yok. Öğrenmek istediğim hız-kadans sensörümü destekler mi bu cihaz kafam ona takılıyor.