Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bryton Rider 310 Gps ve Garmin Edge 520 Bisiklet Bilgisayarı

Hangisini tercih edersiniz

• Bryton Rider 310

• Garmin Edge 520

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
@isosel
Haklısınız en sağlıklı yöntem bryton ile iletişime geçmek olacak. Burada belki denemiş, tecrübe etmiş olan vardır diye şansımı denedim işte.

@trainspotting35
Ağzından bal damlıyor resmen :)

Scudo
@Beyazz Ben bluetooth sensorler ile kullanmadim hiç. Ama geçenlerde arkadaşıma 310 aldik. Elindeki bluetooth smart özellikli hiz/kadans sensorunu cihaza bagladik ve şuan sorunsuz çalışıyor. Bildiğim kadari ile ant+ ve bluetooth smart arasinda guc tüketim farki var. Kullanmis olduğunuz cihazin pil suresini etkiler sadece
Not: sensorun markasi yanlis hatirlamiyorsam tacx idi

• Beğen
Tepkiler: Beyazz
@isosel @trainspotting35 @S.Çal
Bryton Rider 410 serisinde karar verdim. Resmî site, bike24 ve birkaç yerde daha kontrol ettim bluetooth smart sensörleri destekliyor cihaz. zaten 2018 üretim yeni serilerde Rider 410, Rider 450 ve Aero 60 modellerini yayınlamış.

-Hort var-
Aliexpress üzerinden Bryton Rider 405 modelli cihazı aldım. Menüsü sizden çok farklı çin versiyon. bunu yaşayıp halledebilen varsa çok iyi olacak zira şuan app yi kullanamıyorum. uuid kodunu kabul etmiyor uygulama ancak çin versiyon uygulamayı yüklediğimde eşleşiyor onda da strava auto sync yok. Şuan kafam balon gibi yarın yarışa katılacağız ve cihaz bugün ulaştı.. Help Meee :(br1.jpeg br2.jpeg br3.jpeg br4.jpeg

Cihazı bilgisayara bağlayıp bryton un sitesinden güncelleme gibi bişe yaptınız mı hiç

@Beyazz

Önce beğendim ama beğenilecek bi durum değilmiş
Hayırlı olsun, en kısa sürede çözersin inşallah

@Beyazz vallahi hiçbir bilgim yok keşke yardımcı olabilseydim.
Bu arada geçen ay garmin 810 aldım, tertemiz 4-5 ay kullanılmış bir rider 310 var yine aynı zamanda aldığım magene nabız ve kadans sensörleriyle satışa çıkaracağım yakında.

• Beğen
Tepkiler: Emir haberal
Garmin 820 ye geçtim rahat ettim. Bryton un yazılım problemleri ve bunları geliştirmemesi, kullandığım 11 ay içinde canımı sıktı. Garmin candır yeminle :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: Serrchi ve Beyazz
@isosel
Herkes garmine geçiş yapmış yav.

@sargonnas
artık almış bulundum ama dispute açtım iade istedim bakalım ne olacak

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
arkadaşlar, ikinci el bryton 310 satı aldım. aldığımda cihaz nabız ve kadans verilerini gösteriyordu. sonra cihazı resetledim. şu anda bir türlü çalıştıramıyorum.
ayarlarda sensors kısmında hr ve cadence sensorleri off görünüyor. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. (teknoloji özürlü bir x kuşağıyım)

çok teşekkür ederim. kadansı çalıştırdım. nabız olmadı pil bitmiş olabilir değiştirip tekrar deneyeceğim..

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Arkadaşlar 310 da hız sensörüm var ve bunu görüyor fakat gps te çalıştığı için tünele falan girince hız sensörüne geçmiyor ve hızı göstermiyor.Daha önce gösteriyordu (güncellemeden önce) bir yerleri karıştırmıştım ama bulamadım.Nasıl yapıldığını bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Bryton kullanan arkadaşlara bir sorum var. 530 modelinde daha önce UUID pairing sorunu yaşadım. Cihazin Başka bir hesapla eşleştiği uyarisini veriyordu. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim ve mobil uygulamaya strava hesabim ile giriş yaptığımı ve cihazın o hesapla eşleştiğini söylediler. Bir müddet bu şekilde kullandım ve otomatik strava güncellemesini yapıyordu. Geçenlerde gene stravaya güncelleme kesildi. Kullandigim tüm hesapları kontrol ettim fakat cihaz hiç biri ile eşlememiş gözüküyor. Eleştirmeye kalkınca da başka bir hesap tarafından eşleştiği uyarısı veriyor. Musteri hizmetlerinden 1 aydır ses çıkmadı. Fikri olan var mı bu konuda?

merhaba arkadaşlar bryton rider 310 aldım bende fakat tarih ve saat yanlış gösteriyor nasıl düzeltebilirim.

@thewickerman
GPS'e bağlanınca düzeliyor ve yaz saati uygulaması yüzünden +1 yaparsanız doğru saati göstericektir

@Another Day in Paradise
Evet veriyor.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
temiz ,az kullanılmış ,uygun fiyatlı,kadans sensörlü bir bryton elinde olan varsa talibim.

bryton 330 almayı düşünüyorum.

aynı anda hem an+ kadans hem ant+ nabız bandı çalıştırabilirmiyim?

aynı anda kullanılabilecek sensör sayısında bir sınır varmı?

Geri