Scudo Sports

BSD 23 Eylülde CAR FREE DAY etkinliği için hazırlanıyor

evet organizasyon yapılacak yayalar, bisikletler ve tekne ile takip edenler olacak CNNTURK de gelecekmiş.Radyo D, Açık Radyo'da destekleyen basın kuruluşları arasında yer almakta.

Scudo
@ümit_levent

Sıkma canını,Her şeyde vardır bir hayır kardeşş...;)

Seni de görmeye alışmıştık böyle organizasyonlarda...:) neyse sağlık olsun..

Sevgiler..;)

Şu anda organizasyon devam ediyor herhalde, ayrıntılarını sabırsızlıkla bekliyorum...

bugun katılamadım malesef sabah tam cıkıyordum evden buyuk oglum yakalayınca katılmak hayal oldu :)

@hdeveci

harun'cum bugünkü bisiklet turuna bende katılamadım ama yemek ziyafetine katıldım.
sen gelmediğin için de fotoğraf makinamı götürmedim.
dolayısıyla belgede yok fotoğrafta.
yiyen yediğiyle kaldı.

ahmet herzamanki gibi silip süpürdü,
kemal abide ona eşilik etti.
bülent abi de onlardan eksik kalmadı.
cevat, no name ve ismini hatırlıyamadım kusuruma bakmasın bir arkadaşda allah ne verdiyse götürdü.

ben de yemek yiyenleri seyrettim.
:)

seninde kulaklarını çın çın çınlattık.

@Lütfü Çolak

yarasın lop lop et olsun uzerinizde :)
sende kesın bakmıssındır yememıssındır zaten yemezsınde :) pismanmıyım evet pismanım daha erken evden cıkmaya yeltenmedım dıye :(kapıda yakalandım kucuk ogluma ve malesef "hani bu hafta beraberdik diyince" film koptu :) adam pusu kurmus kapının yanına,neyse sevındım sızler adına kendı adıma ıse ıc cekıyorum sadece ama bunu telafıe derız iftar sonrası bir turla ne dersin?

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
abi bugun baya güzel geçdi yaa harun abi lütfü abi keşke sizlerde gelseydiniz.. ben tıkabasa yedim valla artık bugunkü yemekle yarınki iftara kadar dayanırım :)

nasıp bıdahaki sefeere cevat :)sende ıyıkı gelmemısız yoksa ac kalırdın :)ramazan ıcınde bir iftar turu duzenlerız bayada güzel olur gibime geliyor hatta bir yerde bulusulup ıftar yenır mesela ,daha sonra bır gunde iftardan sonra aksam gezisi yapılır ?

@hdeveci haruncuğum merhaba seni telefonla aradım baktımki telefonda ses seda yok herhalde kapıda yakalandığın andı günümüz yine iyi geçti sende olmalıydın bizlerin şansı sizin gibi bizi kapıda felan yakalayamıyorlar bende geziyi kısa yapayım dedim ama olmadı bir arkadaşımız ismini vermeyeyim sonradan yemeğe katıldı siparişleri yolda veriyor allahtan oda yemedi bizden aşağı değil her keze afiyet olsun görüşmek üzere

@k.tecimen

kemal abicigim aynen dedigin gibi oldu :) tahmin ediyorum o ismini vermedigin arkadası :) inan abicigim nasıl imrendim varya neyse ramazanda da gece turları yaparız be abıcıgım,iftardan sonra cıkarız sahura kadar :)

@Lütfü Çolak lütfücüğüm merhaba vallahi biz yediklerimizi topkapı rampasında erittik herhalde yazında yiyenlerden bir güzel bahsediyorsun seninde sabrın yoktu herhalde siparişleri yolda veriyordun netice her şey güzeldi bir akşam iftar yemeyi hazırlayalım görüşmek üzere

@k.tecimen

ok.
harun'lada biraz muhabbetini yaptık.
ugyun bir zamanda şu iftar meselesini halldedelim.

abiler bugun çekilen resimler nezaman eklenir :) merak ettimde :)

Bugünkü yemek faslımız basına kapalıydı,içeri kameralar alınmadı.O yüzden görüntüde yok malesef.Sonra çok laf çıkıyor.Zaten benim adım çıktı su içsem fayda etmez artık.Hani masadada benden daha az yiyen bir kişi olsa gam yemiyeceğim.:)Bu arada medya mensubu arkadaşımızda maşallah ağa misali verdi yoldan siparişini geldi oturdu masaya anında yemeğide önüne kondu :) valla güzel işmiş.İsmi lazım değil Kemal abininde dediği gibi;).Haydi kalın sağlıcakla...

ahmet sanırım sende ıstırak edersın bu ıftar muhabbetıne ?

Geri