Scudo Sports

BSD 23 Eylülde CAR FREE DAY etkinliği için hazırlanıyor

Scudo
valla saat şu anda 21.18 ve benim karnım hala aç değil ne kadar yemek yemişim yahu :D bu yemekle iftar yaparız diye şaka yapmıştım sanırım gerçek olacak :D

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
@no_name
:D :D ne diyim allah gozunuzu doyursun :D :D
catlayacaksınız varya

valla abi çok komik bir yemek oldu yahu :d treki olan arkadaşla adını unuttum :S bisikletleri lokantanın köşesine bağladık birbirine tabii ,ama göremiyoruz bisikletleri lahmacun yerken nöbetleşe bi o kalkıp bakıyo bi ben kalkıp bakıyorum abi çok komedi oldu ama lokantadan çıkarken yaşlı bir amcaya gözümüzün önünde arbaa çarptı ya ara sokakta yaşlı amca havada uçtu ve arabanın ön camına çarptı kafası allahdan bişeyi yoktuda biz iç kanama olabilir diye hastaneye yolladık büyük geçmiş olsun vallahi amcaya

yine keyifli bir gezi olmus belli ki:) keske fotograflariniz da olsaymis:) dunden cok yorgun oldugum icin bugun aranizda yoktum.. birdahaki turlarda gorusmek uzere:)

@hdeveci

Harun ne o soru işaretleri falan bir resmiyet havası:) Bu hafta gelmedin çok uzak kalmış gibi hissettin galiba kendini :) İştirak ederiz elhamdülillah.

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
@no_name

Kardeş benim o Trek'li :)(Ahmet) Yedin acıları unuttun tabi kader arkadaşını.Senin karbon kadroya dayadık,yolda geri dönerken farkına vardımki baya hafiflemiş benim bisiklet:).
Şaka bir yana o amcaya hakikaten inşallah bişey olmamıştır oldukça ciddi bir darbe aldı.Yinede sağlam adammış hemende kalktı ayağa.

ya cidden abi allah korudu demekki amcayı,neyse ahmetcim şu anda oruç yavaş yavaş başıma vurmaya başlıyo bu konuyu okumak istemiyorum ya nerden girdim buraya :S :D

• Beğen
Tepkiler: acumur
@acumur
yok be ahmet ondan degıl belkı kıskanmaktan dolayı olabılır:)

• Beğen
Tepkiler: acumur
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/23eylul/TGRTHABER139.jpg

http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/23eylul/TGRTHABER139.jpg

çok güzel bir organizasyon oldu bsd ye ve özellikle murat beye teşekkür ederim şahsım adına

Geri