Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme B'twin Alur 700 Yol Bisikleti

Vites ayari bozulmuş sadece. Arada kalmış ayarı, vites düşmeye çalışıyor ama düşemiyor. Vites telinin arka bacağa girdiği noktadaki vida ile ayarlanıyor.
Teşekkür ederim. O vidayla oynadım, 6. dişlideki durum şimdi başka bir dişlide yaşanıyor. Onu düzeltiyorum, başka birinde sorun çıkıyor; 1'den 3'e atlıyor falan. :) Biraz da H/L ile takılayım, zaten iyice bozuldu ayar. 😁
Bu arada hayırlı olsun bisikletiniz, kazasız belasız sürüşler dilerim 😊 pişman olmazsınız kullanmış birisi olarak.
Bisikleti alış sürecindeki yardımlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Yavuz Bey. :srnsml:

Scudo
@ModernOblomov hayırlı uğurlu olsun ,iyi günlerde pedallayasın. Vites, fren tellerini değiştirsen kafi gibi geldi. Rubleyi parlatmışsın eline koluna sağlık. Rublede sorun gözükmüyor pek. Ufak ufak bakımlarını yaparsan ,yasaklardan sonra ufak bir teknik destekle çok harika yollar alırsınız. :harika: :harika:

Merhaba Arkadaşlar, Alur 700'ün orjinal zincirinin marka ve modelini bilen var mı? kaç bakla?

zinciri kaç bakla aldınız?
Şundan almayı düşünüyorum ama uyar mı emin değilim.
(link)
Merhaba zincirin uzunluğunu her zaman götürdüğüm bisikletçi ayarladı. Zincirler genelde uzun olarak satılıyor diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: liteon
Merhaba zincirin uzunluğunu her zaman götürdüğüm bisikletçi ayarladı. Zincirler genelde uzun olarak satılıyor diye biliyorum.
114, 116 ve 118 olarak ürün kutusuna yazılmış. Linkteki 114 bakla. 105'in FC-5700 ve FC-5750 versiyonlarına uyumluymuş. ALUR700'de hangi set var onu henüz netleştiremedim. Bakacağım.

Son düzenleme:
Geri