Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin hakkında görüşleriniz?


Bende 4 dü var. Kampanya zamanı 12-14 TL mi neydi.
 
Scudo
rockrider 5.2 kullananlar mekanik diskin kullanımı nasıl sorun çıkarıyo mu? mekanik diski hidrolik diske çevirirsem tahmini nekadarbi fark öderim tahmini fikriniz var mı
 
bende Triban 500 Yol Bisikleti almayı düşünüyorum pişman olurmuyum acaba kullanan varmı?
 
Fit 3 aldim. Eksikleri var. Alirken tanistigim biri bi sure sonra vitesleri ve freni degistirmek isteyeceksin dedi. Hakli oldugunu bile bile bunu alacagim dedim. Aldiktan sonraki bir iki saat icerisinde vites ve frenden sikayetci oldum.

Ama harika yol aliyor. Yine bir arkadasim bunu al istersen ama kaza yapmandan korkuyorum demisti. Teker fazla ince alisana kadar skinti cekersin demisti. Aldigim gun sert dusus yasadim.

Hafifligi ve decathlonun diger ekipmanlarini da begeniyor olmam hizli almamda etkendi. Yine de carraroyla yeterince karsilastirma yapmadan aldigimi soyleyebilirim. Ayrica yaklasik bir yildir tercih yapamadan beklemis olmam o gun decathlondayken usenip sirkeciye bile gidemememe yol acti. Il disindan geliyorum alip cikacagim tartismaya yer vermeden dedim kendime. Hep daha kalitelisini isteme durumu yillardir kullandigim otomobilimde hic olusmamisken param olsa simdi verir en iyi bisikleti almaya calisirim daha iyisini istiyorum tarzi yorumlara donustu. Bi an once bisiklet almak ya da bekleyip cok daha iyisini almak ikilemi var tabi.
 
@Sinan GENÇ
kırmızı seri triban 3 kullanıyorum 1400 km yi buldu bisikletim lastiğim dahi patlamadı şimdiye kadar giriş seviyesi olarak oldukça iyi 10,5 kg ağırlığı var karbon ön maşa 2300 arka sora ön aktarıcı sıkıntısız ve uyumlu ayna kol un 3 lü olması yokuşlarda büyük avantaj sağlıyor 130-140 km lik turlarda sıkıntısızca gurubuma yetişebiliyorum gurubumun çoğunda karbon kadro üst seviye yol bisikletleri var bunun yanın da btwin in kaskını eldüvenlerini birçok malzemesini kullanıyorum kötü değil birçoğundan memnunum
 

Dosyalar

  • SAM_3549.JPG
    SAM_3549.JPG
    271,6 KB · Okunma: 87
Btwin Fit 500 bisikletim var. Hazirandan beri kullanıyorum, 2defa km saatim bozulduğu için toplam kmyi bilmiyorum. 1000 kmnin çok üzerinde olduğunu tahmin ediyorum. Bisikletten çok memnunum. Vites ayarlarını kendim yapıyorum, daha 1 defa ayar ihtiyacı oldu. Hiç lastik patlamadı, hiç akort ve fren sorunu yaşamadım. Tam bir f/p ürünü.
 
Tilt 700 aldım, henüz bir ay olmadı. Neredeyse üstünden inmiyorum. Katlanır olduğu halde her gün saatlerce (km.lerce) yol yapıyorum. En ufak bir şikayetim yok henüz. Zten Btwin bisikletler kadro, maşa ömür boyu garantili. Ama fiyatı makul tutabilmek adına hayati aksamlar hariç(gövde gibi), kaliteyi minimum güvenli seviyede tuttuklarını da söylemeliyim. Örneğin elcikler veya sele çok da memnun etmeyecektir. Fakat satış sonrası hizmetleri de Türkiye şartlarının üstünde, bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Bu arada B'Twin İstanbul adında bir de facebook grubu kurdum ki şehirdeki Btwin kullanıcıları buluşabilsin, paylaşabilsin. Beklerim ;)
 
Soru çok geniş, cevabı da geniş vereyim madem. :)

Bu markanın polar eldiven, kısa pedli tayt, forma, içlik, iç lastik, dış lastik, levye, multitool alyan seti, bisiklet tamir bakım seti, yağlayıcı ürünlerini ve bisikletlerini kullanıyorum.
Hiçbirinden rahatsız değilim.
 
Decathlon'dan F/P bir bisiklet almayı planlıyorum, öncelikle VTC 500 inceliyordum, daha sonra VTC 700 gözüme çarptı ve şuan tüm algım ona yönlenmiş durumda. Forumda bakınıyorum ama pek bir bilgi bulamadım bu ürün hakkında. Konu açmaktansa burada bir sormak istedim var mıdır kullanan ?

Almaktaki amacım şehir içi kısa mesafelerde kullanmak, spor salonuna falan giderken ulaşım maksatlı kullanıyorum, mevcut bisikletimin artık miyadı doldu. Kaliteli ve uygun fiyatlı birşeyler arıyorum. İhtiyaçlarımı karşılar mı ? Ya da 700 TL yi çok aşmamak kaydı ile 500-700 civarlarında daha iyi bir alternatifi varmıdır ?
 
Btwin fit 3 hakkında bilgisi olan var mıdır?
 
@özgür duygu

Merhaba. Fit 3'ün kullanım amacı başlangıç seviyesinde bisiklet sürenler için tasarlanmış ve ona göre donanım konulmuştur. Haftada 1-2 kez sürüşler için yeterlidir fakat günlük kullanımda kullanılacaksa vitesler yetersiz gelebilir. Sürekli kullanan biriyseniz fit 5'i almanızı tavsiye ederim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Fatih Şengöz
Yukarıdaki mesaja katılmıyorum. Fit 3'ü ilk bir yıl üzerindeki donanım ile hafta içi her gün işe gidip gelirken kullandım. Donanımı günlük kullanımda da, 50-60 KM'lik gezilerde de yeterlidir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Tolga Günsezer
benim amacım ağırlıklı olarak zaten haftasonu sürüşü, işim dolayısıyla gidip gelmem mümkün değil.
en hafif ve nispeten konforlu bisikleti arıyorum. triban tahminimce konfor arayışıma pek cevap veremez.

ama cevaplar için çok teşekkür ederim.
 
Eski bir Decathlon çalışanı ve Btwin triban 3 (kırmızı 2300 setli olan) kullanıcısı olarak.
Genel Olarak,
F/P oranı çok yüksektir. Ayrıca; satış sonrası hizmet konusunda sorun yaşamazsınız.
Yeni başlayanlar ve orta seviye kullanıcılar için oldukça yeterli ürünler sunar. (Fransa'da üst seviye komponente sahip modelleride mevcuttur :) )
Her türlü Aksesuarı bulabileceğiniz bir ürün gamı mevcuttur.

Triban 3 :
F/P oranı harikadır. (bide personel indirimi ile düşünün :p)
2 suluk takma vidası, ve bagaj bağlantı vida delikleri
700x28 e kadar lastik desteği
Turlar ve Şehir içi yokuşlar için uygun vites oranları (Önde 3 lü aynakol)
Shimano grupset (Beyazlarında microshift bulunmakta ben hissi sevmediğim için kırmızısını aldım. ancak kullananlar memnun.)
10.5 kg gibi fiyatına göre oldukça uygun ağırlığı.
Görece olarak rahat bir sürüş pozisyonu.(Diğer marka yol bisikletlerine göre)

Sezon sonunu beklerseniz uygun indirimler. :)

Reklam gibi oldu ama insan memnun kaldığı ürünün reklamını yapar.

Bu arada tek eksisi Jant seti olabilir. Onuda değiştiri verin artık :) :) :) :p
 
Yok zaten F/p olduğu kesin ondan hiç şüphem yok:) sadece benim istediğimi veremiyor :)
fit 5 çok pahalı zaten şu an için.
neyse bakalım:)
sağolun.
 
2014 eylülden beri fit 5 kullanıyorum. Sonradan karbon yol gidonu ve michelin pro 4 lastik taktım. Bisiklet hakkındaki memnuniyetim üst düzey. İlgi gören bir bisiklet. Maşa karbon ve üzerindeki malzemeler son derece yeterli. F/p ürünü bence de. Tavsiye ederim..saygılar..
 
Yeni modeller ne zaman gelecek bilgisi olan var mı?
 
  • Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
B'Twin Original 500 kullanan var mı? varsa memnun musunuz?
 
Yağ gibi kayıyor test ettik Decathlon mağazasında, gerçek sürüş artık kısmetse haftasonunda olacak :)
 
Back