Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Hoptown

@mhtozel Ben de Tilt kullanıyordum, mandal kalitesiz hissi vermiyor ama eğer gerçekten alyanı çok sıkarsanız mandalın bir özelliği kalmaz. Çok sıkarsanız sele kaymaz ve mandalı kapatmak için çok yüklenmeniz gerekir, az sıkarsanız da sele kayar :) Bir problem olarak bile görmemiştim onu, çözmesi çok kolay bir sorun. Mandalı kıran arkadaşın şanssız bir anına denk gelmiş sanırım.
 
  • Beğen
Tepkiler: mhtozel
Scudo
çok tatlı ya :D alabilirim bundan, bu konuyu düşüneyim biraz çok hoşuma gitti.

2,5 gidiş 2,5 geliş toplam günde 5 km sorunsuz götürürmü acaba beni.
 
@akiros Ben de aşağı yukarı 7 kilometre yol yapıyorum ofis ve ev arasında. Oldukça akıcı, yokuşlarda kondüsyona da bağlı olarak biraz yorabilir, onun haricinde fiyat - performans açısından en uygun seçeneklerden bir tanesi.
 
bu bisikleti cidden begendim. gecenlerde tekrar gidip kullandim magazada cocuklar gibi. esime 1 tane alicaz amma velakin, vitessiz olanini alip vitesliye cevireyim diyorum. kendi katlanirimdan 6li sistemi soktum, ruble vites kolu aktarici bosta hepsi. 7liye gectim ben. hatta ozellikle baktim, vites icin tel gecis yerleri ve kadro kulaginin yeri var. yani eklenebilir. ne dersiniz
 
@Alizee Aynısını ben düşündüm maksimum 100-150 civarında tutar işçilik dahil. Üstelik Hoptown 320'den çok daha rahat bir kullanım verecektir. Tüm altyapı hazır zaten :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Alizee
Arkadaşlar merhaba. Bende yaklaşık bir ay kadar önce hoptown 300 bisikletimi aldım. Çok memnunum. Fakat nasıl memnunum. Sacsh marka 3 vitesli göbek aldım ve tamirciye taktırdım. Gayet orjinal ve mükemmel oldu. Fazla ayrıntıya girmiyorum. Birşey merak eden olursa yardımcı olmaya çalışırım.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ozicu
@derelisemih Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben de eşime devredip N11 üzerinden Dahon D8 almayı planlıyorum bakalım durum el verirse. Kaça mal oldu bu işlem? Fotoğraf atabilir misiniz?

Benim vitesi 6'lı olacak maksimum 100 TL'ye mal olacağını söyledi bisikletçi. Bayramdan sonra yaptıracağım, izlenimlerimi yazarım.

Sevgiler.
 
@ikizleradami teşekkür ederim. Ben biraz paraya kıydım gibi.3 Vitesli sacsh alman göbek 220₺. İşçilik 30₺. Kazık yediğimi düşünseniz bile inanın hiç umrumda değil aşırı memnunum:). Fotoları müsait bi zamanda paylaşacağım. Eğer normal dişli vites taktıracaksanız tekrar düşünün. Bu konuda size yardımcı olmak isterim

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg
 
@derelisemih Çok güzel görünüyor, güle güle kullanın. Memnuniyet önemli, benim için çok acelesi yok sadece işe gidip geliyorum ve yolum oldukça düz. Yaptırmadan önce fikrinizi almak isterim.

Yokuşlardaki performansı nasıl?

Tekeriniz düz bassın :)
 
Oda var tabi dikkat etmek lazım. Onun ince ayarı yavaş yavaş sıkın bşr bir müddet takılın sele borusu kaymıyorsa tamamdır. Daha sıkmazsınız
 
@ikizleradami işe giderken dik bir yokuşum var orayı rahatlıkla çıkıyorum ama kilom az olduğu için sanırım. Göbekte takılı olan dişlide küçük. Yani pedal biraz ağır. 3. Vitesteyken de mesela yokuş aşağı inerken pedala bastığınızda alıyor yani boşa çevirmiyorsunuz.

Keşke yakın olsaydınızda bir tur atabilseydiniz:)
 
@derelisemih


kardeşim güzel bir şey yapmışsın ellerine sağlık. yalnız bizim jantlar 28 mil bunların 5 vites olanı mevcut 36 mil bu uyumluluğu yeni jant ile gideriyorlar sanırım.
 
@batmazer aynen öyle. Benimkinde kontra pedal yok. 5vites ve 8 vites olanlarda kontra pedal var. Ama bunların delik sayısı dediğiniz gibi 36 ve jant değişmesi gerekiyor. Oda bişey değil 20 lira.
 
@derelisemih

20 lira olan yeni jant mı yoksa yapılacak olan işlem midir?
 
Merhabalar. Bu yaz bitmeden ben de bir katlanır bisiklet almak istiyorum ve decathlon'da bu bisikleti gördüm. Fiyat açısından gerçekten uygun bir bisiklet gibi duruyor. Yazları Bartın'da olacağım ve Bartın çok düz bir şehir. En azından benim bisikleti süreceğim yerler düz. Bu bisikletin vitessiz olması biraz kafamı karıştırsa da Semih Bey'in 3 vitesli göbek taktırdım demesi biraz içimi rahatlattı. Bu işlem vitessiz olan tüm katlanır bisikletlere uygulanabiliyor mu? Daha önceki yorumları okuduğumda da herkesin bisikletten memnun kaldığını ve kullanıcılarını yarı yolda bırakmadığını anladım. Vereceğiniz bilgiler doğrultusunda bu bisikleti decathlon'dan almayı düşünüyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: batmazer
@sanmarco merhabalar. Vitessiz olan tüm bisikletlere olabilir. Tabi ben bu işin ustası değilim ama o kadar gözde büyütülecek, modifikasyon bi işlem değil. Göbeği buluyosunuz janttaki delik sayısına göre sonra gidip herhangi bi ustaya taktırıyosunuz okadar. Siz bisikleti alın bi duruma göre hareket edersiniz. Bende zaten çaycumadayım bartına geçerken uğrayın denersiniz benim bisikleti:)
 
Merhabalar tekrar dostlar. Bugun bende bir adet hoptown 320 almis bulunmaktayim eşim için. Bende salcano folda 16" var. Hedefimiz birlikte pedallamak :) bisikleti bugun kisa mesafe kullandim. Daha once mesajimdada bahsettigim gibi gayet akici. Bazilari magazada surerek akiciligini nasil anladiniz diye laf etmisti amma velakin degisen bi durhn yok yine akici yine akici :) herkese iyi pedallar
 
@derelisemih

hayırlı olsun ben de dahona o kadar para vereceğime hoptown 320 almaya karar verdim. En kısa sürede alacağım inşallah.
 
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. :)

Ben de dün akşam HOPTOWN 300 modelini sipariş ettim. Vites konusunda sıkıntım olmadığı için fazladan para vermek istemedim. Bir de bu modelin rengi daha çok hoşuma gitti. Bu bisikleti tercih etmemdeki amaç hem arabama rahat sığacak olması hem de bu sebepten dolayı gittiğim yerlerde binebilme imkanımdan dolayı. Ürünü de bugün mağazada inceledim beklediğimden daha iyidi, menteşeleri de oldukça sağlamdı.
 
Geri