Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin mi? Focus mu? Giant mı?

Emirazraa

Üye
Tepki
3
İsim
Emir
Bisiklet
b'Twin
Merhaba arkadaşlar bu aralar yol bisikleti bakıyorum da bu üç marka arasındayım en çok baktığım Btwin 500 ama diğer markalarda iyi markalar btwin 500 ya da diğer markalardan kullanan varmı amacım asfaltta hız yapmak btwin 500 hızlıdır diye düşünüyorum ama giant ve focusun bisikletlerini de beğenmedim şimdilik bunlar var çok fazla marka araştırması yapmadım dediğim gibi amacım hız Fiyat aralığı 1300 - 1400 civarları

Scudo
giant ve focusun hangi modellerini düşünüyosunuz onu da yazarsanız ona göre bi yorum yapabiliriz

Sizin fiyat araliginizdan biraz yuksek olabilir ancak 2 seneden beri Giant escape 2 kullaniyorum. Cok da memnunum. Tavsiye ederim

@Emirazraa :)
1-butce
2-boy beden
3-sıfır mı ıkıncı el mı
4-f/p mı olsun yoksa kalıtelı marka mı olsun
sen bunları soyle sana tavsıye edelım

Çok model bilmiyorum aslında pek de alakam yok o markalarla ben btwin 500 bakıyodum ama onlar da çok iyi marka siz btwin 500 kullanıyorsunuz galiba nasıl bisiklet ? hızı falan
Burak Kuruoğlu

@Emirazraa
1500 tl ye gıant focus bulamazsın anca ıkınıcı el bulunur oda zor kı onlarında kaymagı bıtmırtır tabırı caızse

@Emirazraa benım kullandıgım btwın ıle senın soyledıgın btwın t5 cok farklı arada daglar kadar fark var dıyebılırım :)
ben memnunum bısıkletımden jantlar bıraz daha hafıf olaydı ıyıydı dıyorum ama olsun kannaat etmek lazım

Marka = B'twin - Focus - Giant - Scott
Beden = 1.70 boy M beden
Fiyat Aralığı = 0 - 1500

1500 tl ye sıfır gıant focus scott bulamazsın 2.el anca
2.el alırım dersen de carraro 052 var sana uygun 1400 tl sahıbındende falan kulanırsın sonra satmak ıstedıgınde de deger de kaybetmez aynı fıyata yakın paraya satarasın

nuruasakir
Anladım ama çok da fazla yukarı çıkamam en fazla 1500 sizce Btwin t500 beklentilerimi karşılar mı hız konusunda

Yukarıda denmiş zaten 1500'e Giant ya da Focus bulmanız pek(aslında hiç) mümkün değil.Ayrıca yine denmiş Giant ve Focus kesinlikle B'twin'den daha büyük.Ancak bu demek değildir ki aradaki fark Mercedes-Benz ve Renault'da olduğu gibi büyük.(Bana göre büyük değil o da ayrı) B'twin'in yaptığı hiçbir bisiklet 'Bikeradar'dan düşük bir not almamıştır.Verdiğiniz paraya olması gereken donanımı alırsınız.Kadroları da oldukça güzel.Yurtdışı'nda olsaydık o hayran hayran baktığınız burada 20.000 liraya vaaay dediğiniz Giant modellerini görürdünüz.Fiyatlara kanıp da büyülenmeyin.Gerçek ederleri yurtdışı fiyatlarında.Konuyu dağıttıysam özür dilerim.

• Beğen
Tepkiler: gkon ve nuruasakir
@Emirazraa
daha oncede anlatmaya calıstım ama tekrar farklı bı sekılde anlatayı bısıklette kriterler cok bunlar anlatarak bı yere kadar.alırsın binersin tecrube ecersın satarsın iyisini alırsın
hız konusuna gelırsen hepsı aşagı yukarı aynı hızlara ulaşer ama uzun surelı o hızları koruyamazsın işin püf noktasıda orada
düz yolda 40 - 50 km ye ulaştın ama 1 dakıka sonra 30 km ye dusersın.
bısıkletın ıyı oldugu surece bu hızı koruma suresı de artar.kondusyona elbette baglı ancak aynı kondusyon ıle çelıik maşalı bisikletle daha ustun bır bısıkletın gidişide cok farklı olacaktır

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Uptown Cyclist esasen btwin guzel oldugunu bılıyorum ancak forumdakı btwin prestıjı de bellı.avrupada btwın markası daha baska bır sevıyede oldugunu dusunuyorum

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Anladım belli ki giant gibi modeller biraz tuzlu en iyisi btwin triban 500

@nuruasakir Doğru diyorsunuz.Marka prestiji olarak zaten sanmıyorum birisinin çıkıp da B'twin bu diğer iki markadan daha iyi.Asıl olay bu psikolojiye kapılmamak ama işte insanız.Ben şahsen lapierre alırken bilmiyorum nedir necidir diye.İçimde gıpte kalmıştı böyle bir Specialized, Cannondale alamadım diye.Araştırdıkça anladım iyi bir şey aldığımı.Biraz doyumsuzluk mudur nedir, insan'ın içini yeyip bitiriyor.En güzeli, seviyorsam tamamdır demek :D

• Beğen
Tepkiler: nuruasakir
nuruasakir
Umarım iyidir. Şuana kadar btwin hakkında kötü yorum görmedim olmadı 1 sene kullanır gianta geçerim

Geri