Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Rockrider 8.3 Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@metin mülayimoğlu aşağıda alıntıladığım mesaj hakkında konuşmuştum.
@metin mülayimoğlu

üst tarafta sele borusuna takacağım bir kelepçe gerekiyor galiba, bunu nereden edinebilirim mesela? standart arka bagajları bu şekilde monte edebilir miyim, yoksa daha özel bir model mi gerekli?

@hashus1099 akşam gidince kapsamlı fotoğraf atarım evet kelepçe lazım ama çık nadir bulabildim standart bayanları monte edemezsin bagajın arkada ki deliklere uyumlu olmalı daha özel bir model gerekli 8.3 için konuşuyorum ...

• Beğen
Tepkiler: hashus1099
@metin mülayimoğlu anlaşıldı, merak ettiklerimin çoğunu cevapladın zaten, bir de görüntü alırsam tamam olacak.

@mehmet.ali

@hashus1099 ' un 8.3 ünü deme fırastım olmuştu. Frenden aldığım tepkileri hatırlıyorum. Neden değiştirme gereği duyduğunuzu merak ettim. Ben frenlerin performansını oldukça beğenmiştim.

@mtb_rider Avid dv3ler gerçekten güzel fakat ileride muhtemel bakım olayı çok kafamı kurcalıyordu. Burada güvenip teslim edebileceğim bir bisikletçi yoktu, bleed kit alsam dünya para. Geçenlerde ön frene basmamla beni üstünden atması da bahanesi oldu :) Baya uygun fiyata buluncada kaçırmak istemedim xt'leri

Arkadaşlar yok mu yeni fotoğraflar?

Arkadaşlar L beden rr 8.1 kullanıyorum boyum 170cm bisiklet biraz büyük geliyor maalesef, ağustos 2015 den beri her gün 8.3 indirimi varmı diye bakıyordum, bu gün 2499TL fiyat etiketi gördüm, stokta 1 adet s beden vardı, sonunda ve sipariş verdim. Umarım teşhir ürünü çıkmaz, yoksa direk iade edeceğim. Sağ sağlim teslim alırsam, bende kullanıcı klübüne gireceğim inşallah, bu arada satılık 8.1 var çok temiz :) Herkese kazasız sürüşler.

@Mustafa MISTIK Bende aynı düşünceyle almıştım, ama aldıktan sonra müşteri hizmetlerini aradım internet satışla mağaza stoklarının farklı olduğunu söylemişlerdi. Tabi yinede teyit amaçlı sorabilirsiniz. Bu arada 170 için s kadro da küçük gelebilir.

@mehmet.ali Bey, geçen yaz mağaza ile görüştüğümde internet siparişlerinde iade ve teşhir ürünü göndermediklerini, kargoyu mağazaya istemem durumunda paketi benim yanımda açacaklarını söylemişlerdi, ne kadar doğru şimdilik bilmiyorum. Ben kargoyu direk adresime istedim, kurulumu ve ilk ayarları kendim yapacağım. Teşhir yada iade edilmiş bir ürün çıkarsa hemen geri gönderirim. Uzun süredir indirim bekliyorum görünce hemen aldım. S kadro boyu benim için tam sınırda kalıyor, boyum 170cm fakat nedense her yıl kısaldığımı düşünüyorum yaş 39 :D, daha önce mağazada 560 modelinin S kadrosunu denedim ergonomik bir sorun olmadı aksine küçük boy da daha kıvrak bir sürüş yapılabiliyor. Çocukluktan kalma bmx tutkusuda var :) biraz iri bir bmx aldım sayılır. Şu an kullandığım L kadro 8.1 modeli gerçekten çok büyük geliyor.
Yarın yada cuma günü gelir sanırım bisikletim, fotoğraflarını buraya ekleyeceğim. Kazasız sürüşler.

@Mustafa MISTIK Hayırlı olsun o bisikleti ben fırsat reyonunda paylaşmıştu forumda size kısmetmiş. Hayırlı olsun güle güle kullanın. İnşallah aras kargo ile getirtiyorsunuzdur zira ben yurt içi ile getirmiştim normalde 1 günde gelecek kargo kutu büyük diye lojistik şubeler arası gönderildi ve benim 18.08.15 tarihinde verdiğim sipariş 25.08.15'de bana ulaşmış. Tabi bunun karşılığında decathlondan 100 Tl değerinde hediye çeki almıştım :D

@Mustafa MISTIK benim bildiğim teşhir ürün marmara forum da var bahsettiğim ürün bak gör incele kadroda çizik vs var o dediğim üründe haberdar edersin o ürün mü diğe

@mehmet.ali Bey teşekkür ederim, maalesef yurtiçi kargoyu seçtim, bizim buradaki şube tanıdık uzun süredir iş gereği çalışıyoruz. Hatta az önce konuştum kargom gelecek ofise getirmeyin gelip şubede teslim alacağım sorunlu olursa geri gönderilecek dedim, ne gerekiyorsa yaparız dediler.

@metin mülayimoğlu bisiklet kargoya verildi bu gün, yarın ulaşırmı bilmiyorum. Ulaştığı zaman durumu hakkında bilgilendirme yaparım.

Biskletim sabah saat 9 gibi kargo şubesine geldi, gidip teslim aldım. Korktuğum gibi teşhir ürünü çıkmadı, çizilebilecek yerlerini kağıt bantla kaparmışlar, herhangibir hasarlı yeri yok, sıfır kilometre yani :). Çok ince bir ön vites ayarı gerekiyor hafta sonu yapacağım.

SPD pedal kullanmayı düşünmüyorum, linkteki pedalı sipariş verdim, çok hafif bir pedal değil, pedal başına 4 rulmanlı olması beni cezbetti.

(link)

Herkese kazasız sürüşler.

Buda henüz selesine oturulmamış 8.3 'ümün fotosu ;)

https://i.hizliresim.com/NrLQaY.jpg

Geri