Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Rockrider Kullanıcıları Kulübü

Genelde bu bisikletler f/p oluyor, arkadaşımda var tasarımlarıda güzel

Scudo
Ben öyle çok iyi olmasa da isimi gören rr 300 kullanıyorum bana yetiyor da artiyor ama biraz amacı dışında kullanıyorum nerdeyse bir tur bisikleti oldu. Herkese iyi forumlar bakalım resim koyabilecem mi20150830_130413.jpg20150830_130413.jpg

Buda baska bir resim

Dosyalar

• 20150830_121143.jpg
    20150830_121143.jpg
    247,7 KB · Okunma: 82
  • Beğen
Tepkiler: Ghost
Arkadaşlar nasipse Bayram'dan sonra 540 sahibi olacağım.
Far ön arka zil felan tamam. Genelde asfaltta kullanacağım bana lastik önerebilecek var mı?

O zaman bilmiyorum ben kendi aldığım lastiği söyleyecektim ama bütçenizi çok aşıyor bir de Euro yükseldiği için daha da pahalandı.
Rubena ve michelin markalarına bir bakın derim.

@Ghost
130-140₺ ye çıkabilirim çok çok iyiyse.
Michelinden ne önerebilirsiniz ?
26-1.5 var yol için. 45₺. Çok ince kaçar mı?

@kurtulusyilmaz1907 çok ince kaçar mı o size kalmış ama çok ince olduğu için pek hoş durmuyor ( ben de 1.75 lik kullanıyorum )ama görüntü önemli değil diyorsanız dediğim gibi siz bilirsiniz.

Yok abi benim kinin tanesi 130 lira civarı biraz daha ucuza almıştım ben bi delilik yapıp sürekli lastiğim patladığı için 220 lira vermiştim. Ama galiba 500 km oldu alalı bir defa patlamadı çok şükür:

Michelin den bildiğim bi lastik yok bakarken bi ara görmüştüm uygun fiyata Erdoğan'lar bisiklette.

O kadar veremem [emoji4]
Amatörce sağda solda gezeceğim. Olanca paramı mtb ye yatırdım kardeşim.
Lastik için 100-120₺ anca çıkar.
Erdoğan iyi ise ordan alırım.
Michelin maxxis ya da cst midir ondan alacağız artık
Teşekkür ederim tavsiye için

Yaw ben 3 senedir kullanıyorum RR 5.2 yi orman yol patika daha lastik patlatamadım iyi mi?? Hala ilk gün ki lastik. Yol bisikletim de 6 ay oldu alalı 8 i bulmuştur lastik patlatmam.

arkadaşlar merhaba. Kron kullanıcısıyım. ve rr 6.3 çok hosuma gıdıyor. bana avantaj ve dezavantajlarını sayabılır mısınız. Ben kısaca şöyle özetleyeyim aradığımı: oturdugum yer geregi dağa tepeye çıkıyorum ama artık sıkıldım ve birazda uzun yol şehir e donmek istiyorum. önerileriniz nelerdir. Çok teşekkür ederim.

@Volks merhabalar. resimdeki bisikletinizin üzerindeki lastik nedir acaba. nereden temin edebilirim. ve kalınlığı kaç. Çok teşekkürler

520 kullanıcısıyım. Çok memnunum. :)

Merhaba,
Bende RR500 Kullanıcısım 1 ay oldu alalı bisikleti açıkçası uzun bir aradan sonra ilk bisikletim olduğu için bana gayet uygun geldi kullandıgım sürede herhangi. XL kadro kullanıyorum. ilk bisikletim oldugu için olabilir herhalde şuan gayet memnunum =)

Arkadaşlar şu lastik Nasıl?
Çok tercih edilen bir ürünmüş. [emoji53]
(link)
Ayrıca bu siteden alsam sıkıntı olur mu?
Ebay aliexpress banggood amain gibi sitelerden alışveriş yaptım 40-50dolarlık. Bir sıkıntı olmamıştı.
Ne dersiniz acele yardım

@isozcann üzerinde ki kenda nevegal 2.10 idi. sonradan aldığım Maxxis overdrive elite 1.75

• Beğen
Tepkiler: İsmail Özcan
Geri