Herkese iyi forumlar, hep enduro, all mountain bisikletlere, hardtaillerden daha çok ilgi duymuşumdur, para toparlama aşamasındayım şuan elimde çöp denebilecek çift süspansiyon bsiikletle idare ediyorum, specialized hardrock düşünüyordum fakat tamircide benden 2-3 yaş küçük bir arkadaşın rockrider 500s ini gördüm, çift süspansiyon ön kilitlenebilir arka normal, dediğim gibi endıro all mountain yani çift süspansiyon merağımdan dolayı çok hoşuma gitti, sürmedim fakat kadro yapısı dış görünüşü çok güzeldi, 500s kullanıcılarından ricam, bana tecrübelerini, inişlerde hardtail kullananlara göre hangi avantajları sağladığını süren kişiler olarak özetlemeleridir, çıkışlarda bocalamaya razıyım, küçüklükten beri çift süspansiyon kuşlanıyorum alıştım artık, zaten önün kilitlenebilmeside iyi avantaj, falat 500s in amortisörleri, kadrosu, kadro geometrisi nasıldır, dayanıklı mıdır, Sert darbelerde zarar alır mı? Gerçi ömür boyu garantili diye biliyorum, topluluklara katılıp, turlara öıkmak istiyorum mtb tarzında arazi iniş çıkışları, dar patika sürüşleri, özellikle inişlerde bir hardtail sürücüsüne göre gönlüm daha rahat olsun bisikletimi daha güvenle eğime bırakabileyim, akışı sağlayabileyim istiyorum, şimdiden herkese teşekkür ederim, yorumlarınıza göre ya hardtail yoluna gireceğim, yada 500s ile start alacağım, fakat tüm hardtaillere göre 500s gibi enduro, all mountain tarzı bisikletlerin yapısı her zaman bende çok daha ilgi ve istek uyandırdı, umarım 500s beklentilerimi karşılayacak bir bisiklettir (rockrider 6.3 te aynı 500s gibi bu arada, ikisi arasındaki farktan da bahsederseniz çok sevinirim)