Bursaemrah
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Emrah
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Kadrosu bence cok kaliteli. Hafifliği sağlamlığı beklediğimin çok üstünde 520 den sonra hepsi aynı kadroyu kullanıyormuş zaten iddia edilene göre. Zayıf yönleri olarak ön aktarıcısı zayıf geldi. X4 vites kolları gayet güven verici stabil çalışıyor. Maşa biraz zayıf kalıyor benim için. Zamanla ugrade ederek uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum. Upgrade için danışacağım buraya ben de.Arkadaşlar merhaba grupta yeniyim rr520 düşünüyorum kullanan arkadaşlar yazabilir mi +/- nelerdir teşekkürler
Evet 2 yıl veriyorlarAldığın Decathlon'a gidip sorman daha iyi olur. Parça garantisi veriyolardır belki.
Sıfır piyasada satılan kalmadı galiba ikinciside el de yapılan masrafa göre 700 liradan 1100 lira arasındaki ürünler alınabilirBtwin rockraider 340 en son kaç oldu bilen varmı
@Corsaidream biz öğrenip kendimiz yapalım zamanla paramız cebimizde kalsın diye. Hatta iyice öğrenirde iş bulamazsam açarım bi dükkan para bile kazanırım
Decathlon haricinde hayes mx5'e uygun balata bulabilen var mı? Orası da yeni getirmiş sanırım daha önce yoktu
Ekleme: kendi sitesine baktım orada bile mx2-3-4 var 5 yok